Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

bigsmile.gif Kakošėlio mamka, man pirmas varinatas graziausias, gal deto, kad tokios spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 03 13, 20:09)
bigsmile.gif Kakošėlio mamka, man pirmas varinatas graziausias, gal deto, kad tokios spalvos ax.gif

Na čia jau kiekvienos fantazijai man tai visi nieko, bet paskutinėje foto, tai mergaitės kojoms nelabai tinka tas sijonas. O aš tai išvis pradėjau nert iš švelniai žalsvų siūlų, ar bus sijonas? g.gif gal, ten bus matyt.

Gyvate24,
Nenufotkinau sijono, nes vėlai vakar parsibraižiau...tingėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 14 kovo 2007 - 08:30
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 03 14, 08:29)
Gyvate24,
Nenufotkinau sijono, nes vėlai vakar parsibraižiau...tingėjau  ax.gif

aš turiu kantrybės mirksiukas.gif palauksiu rolleyes.gif
Nelabai matosi antras sijonukas blink.gif lyg man jis gražiausiai atrodo g.gif , bet ir pirmas thumbup.gif
Atsakyti

Gal kam kils įkvėpimas lotuliukas.gif
Viskas labai paprasta biggrin.gif

http://www.anniesatt...t...6&year=2006

4u.gif
Atsakyti
Nu kaip man nesiseka doh.gif . Jau tris kartus ardžiau bliuskutę, kurią neriu prie nertojo sijono doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif . O taip norisi pasigirt ir sijonu, ir bliuzele unsure.gif . O ir pamušalui negaunu tinkamos medžiagytės raudonos verysad.gif .
Atsakyti
Nenusimink console.gif console.gif jei tave paguos, tai aš iš savo siūlų kur labai džiaugiausi nieko nepradėjau dar, ką buvau pradėjusi išardžiau ir dabar jokio raštelio sijonui nesugalvoju sad.gif
Atsakyti
Ačiū už paguodą rolleyes.gif . Nusprendžiau nerti ir ardyti tol. kol rezultatas mane visiškai patenkins doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 03 15, 21:05)
Nu kaip man nesiseka  doh.gif . Jau tris kartus ardžiau bliuskutę, kurią neriu prie nertojo sijono  doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif . O taip norisi pasigirt ir sijonu, ir bliuzele  unsure.gif . O ir pamušalui negaunu tinkamos medžiagytės raudonos  verysad.gif .

Aš tai praeitais metais mezgiau suknytę, tai prie jos nusipirkau raudono tiulio ir pamušalo. Taip pat manau, kad galima naudoti ir kūno spalvos pamušalą, jei nerasi sau tinkamo atspalio kitos spalvytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 02 21, 09:23)

oooo jaučiu kad čia tas nerealaus grožio švarkelis - kur originale pilkas, ar ne? bigsmile.gif  turi schemą - ar neri "iš akies"?

p.s. va šitą turėjau omeny... ax.gif
user posted image
Į sveikatėlę 4u.gif  Tikiuos, kad jis tikrai panašus gausis... ax.gif

As turbut praleidau, bet gal kas turi pilko svarkelio schemute blush2.gif . Labai labai prasau 4u.gif
Atsakyti
Poeme jis labai plačiai aptarta prie temos "Moteriški modeliai" 4 dalyje.
Prašau nuo čia iki...
http://www.supermama...?...9679&st=432
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 19 kovo 2007 - 16:36
labas darbstuolytes,
noriu nusinerti toki rasteli, bet kad nelabai as suprantu rasto, gal kas galit adeti issifruoti
http://foto.radikal....be522b7edce9jpg
man visiskai neaisku kaip nerti istraukiamaja kilpa
padekit man 4u.gif as taip noriu ismokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arkliukas @ 2007 03 20, 11:41)
labas darbstuolytes, ...man visiskai neaisku kaip nerti istraukiamaja kilpa
padekit man  4u.gif  as taip noriu ismokti  blush2.gif

Į klausimėlių skyrelį įkelk klausimuką, gal kas padės 4u.gif ax.gif

SIJONUKAS BE SCHEMOS
user posted image
Atsakyti