Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Na, dalinamės įdėjom toliau ax.gif
Sena tema yra čia...
Papildyta:
QUOTE(Labanga @ 2007 02 20, 07:48)
Pagaliau susikuriau internetini albuma ir galesiu as (pagaliau!) pasigirti savo darbeliais.
Cia mano minetasis rozinis sijonukas
http://images22.fotk....jpg?1171950161

Praejusia vasara mano megiamiausi siuliukai buvo maxi print. Nusineriau gal kokius 8-9 modeliukas. Bet mylimiausias ir mieliausias - balta suknele
http://images22.fotk....jpg?1171950281

Įspūdingi darbeliai wub.gif man labai ta suknytė patiko thumbup.gif Gal turi gėlytės schemą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligicė)
Sveikutės. Čia visos neriat iš maxi siūliukų. Apšvieskit neišmanėlę kas čia per siūlai ir kur juos perkat. Bandžiau siūlų temoj ieškoti, bet neradau. Gal blogai žiūrėjau?

Turbūt apie šiuos kalba eina.

maxi siulai

maxi siulai 2

Čia trapučiai prie to, kad įsivaizduotumei, kokio dydžio ritinukas.
Aš Kaune juos perku "Geros akys". Vienas ritinys kainuoja 11,99 atrodo. Palaidinei man prireike 2,5, sijonui manau ir tiek pat prireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex-panele-nerealybe: 20 vasario 2007 - 09:57
QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 02 20, 09:56)
QUOTE(ligicė)
Sveikutės. Čia visos neriat iš maxi siūliukų. Apšvieskit neišmanėlę kas čia per siūlai ir kur juos perkat. Bandžiau siūlų temoj ieškoti, bet neradau. Gal blogai žiūrėjau?

maxi siulai

maxi siulai 2

Čia trapučiai prie to, kad įsivaizduotumei, kokio dydžio ritinukas.
Aš Kaune juos perku "Geros akys". Vienas ritinys kainuoja 11,99 atrodo. Palaidinei man prireike 2,5, sijonui manau ir tiek pat prireiks.

Aš perku Maxi siūlus urmo bazėj - kamuoliukas 10lt, tik firma kita - jie turkiški berods...
Atsakyti
Vow Labanga, suknytė thumbup.gif . Bet aš tai dar nė karto nebandžiau iš atskirų detalių nert. Jaučiu nesigautų taip gražiai. Apskritai man labiau prie širdies buvo ir tebėra virbalai. Bet va VS sijonas taip užkabino, kad negaliu vašelio pamest. Net vyras jau nervuojasi, sako pažiūrėk į save - akys paraudysios, daugiau apie nieką ir negalvoji, tik nerti, nerti, nerti blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Tikrai įspūdingi darbeliai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man tai šitas labai gražususer posted image
Atsakyti
[quote=Ex-panele-nerealybe,2007 02 20, 10:56]
[quote=ligicė]Sveikutės. Čia visos neriat iš maxi siūliukų. Apšvieskit neišmanėlę kas čia per siūlai ir kur juos perkat. Bandžiau siūlų temoj ieškoti, bet neradau. Gal blogai žiūrėjau?
[/quote]

Labai aciu uz pagyrimus. Galima sakyti pirma karta "viesai", na Jusu, koleges, kritikai pateikiau savo darbelius:)

As dar tokios etiketes nemaciau... Na bet gal cia naujove, nes senokai buvau siulu parduotuveje. Yra maxi, maxi print ir dar kazkoks tai. Maxi print yra keliu spalvu - tokie margiukai:)
As esu vilniete, taigi siu siulu ieskau Gariunuose, taip pat tikrai maxi siuliuku yra siulu parduotuvee VOkieciu gatveje (prie SMC) ir CUP'e 5 a. Taip pat maciau Madoje (Virsuliskiu 40).

O baltos suknytes shemute- tai jau cia n-kartu buvo patalpinta. Tik modeliukas ten is lininiu (pilkai rusvu siuliuku), todel kitaip ir atrodo. Pabandysiu paieskoti savo archyvuose, jei rasiu - butinai imesiu.

O as labai "uzsikabliavau" nerti is gelyciu ar atskiru motyvu. Siaip man mieliau sirdziai megzti virbalais. Kaip tik vakar pabaigiau megzti mamai skraiste:)
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2007 02 20, 11:17)
O as labai "uzsikabliavau" nerti is gelyciu ar atskiru motyvu. Siaip man mieliau sirdziai megzti virbalais. Kaip tik vakar pabaigiau megzti mamai skraiste:)

lygiai toj pačioj baloj dabar sėdžiu ir aš lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 11:11)

taip šitas geras.... drinks_cheers.gif jau seniai seilę varvinu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 20, 10:05)
Vow Labanga, suknytė  thumbup.gif . Bet aš tai dar nė karto nebandžiau iš atskirų detalių nert. Jaučiu nesigautų taip gražiai. Apskritai man labiau prie širdies buvo ir tebėra virbalai. Bet va VS sijonas taip užkabino, kad negaliu vašelio pamest. Net vyras jau nervuojasi, sako pažiūrėk į save - akys paraudysios, daugiau apie nieką ir negalvoji, tik nerti, nerti, nerti  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Man virbalais kazkaip nelabai megzti, uzsikabinau ant nerimo lotuliukas.gif O VS sijona tai kiekvienas pamates giria, o kai pasakau, kad pati padariau tai isvis pagyros nesiliauja. O man tai irgi nerealus jausmas zinot, kad grazu ne tik man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 12:11)

Seilė iki kelių nutyso pamačius tokį grožį bigsmile.gif bigsmile.gif
Bet čia ne mano nosiai schmoll.gif
Nors dėl visa ko, išsisaugosiu kompe hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 20 vasario 2007 - 11:25
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 20, 11:05)
Vow Labanga, suknytė  thumbup.gif . Bet aš tai dar nė karto nebandžiau iš atskirų detalių nert. Jaučiu nesigautų taip gražiai. Apskritai man labiau prie širdies buvo ir tebėra virbalai. Bet va VS sijonas taip užkabino, kad negaliu vašelio pamest. Net vyras jau nervuojasi, sako pažiūrėk į save - akys paraudysios, daugiau apie nieką ir negalvoji, tik nerti, nerti, nerti  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Radau pavyzdeli, pagal kuri mezgiau savo baltaja suknele...
pavyzdys
http://images22.fotk....jpg?1171964084

schemute
http://images21.fotk...18668896-vi.jpg?
Atsakyti
Esu dėkinga už schemutę, kai pabaigsiu pradėtą savo darbelį, gal pabandysiu ir šią... aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti