QUOTE(agnuzep @ 2015 01 22, 17:06)
Skaičiau, kad jums padejo lazeris, pasidalinkite kaip sekėsi, po kiek laiko pasirode teigiami pokyčiai? Ar neatsinaujino viskas?

Sunku apsispręsti kur kreiptis, oda kaista, sunku susitvatkyti, suprantu, kad tokios odos pilnai išsigydyti neimanoma, taciau palikti viska taip ir laukti, kol dar labiau pabloges tikrai nesinori, tad kaip bebūtų vistiek reikia ieškoti sprendimų...
Man susitvarke kaitimas ir kitos problemos per kelis kartus, skruostai neisrausta taip, taciau vienoje vietoje pries kiek laiko islindo naujas kapiliaras kur dar nedare su lazeriu, nors tokia jau turbut mano oda kad su laiku jie turi atsirasti

bet vistiek reikia tvarkytis, nelauksi gi kol visas veidas paraudonuos. Skruostu raudonis man pradejo taisytis po 3 kartu, is pradziu tik po truputi pastebejau kad gereja, taip kad tam matyt tikrai reikia laiko, bent jau mano atveju...
Papildyta:
QUOTE(milou @ 2015 01 25, 18:44)
zinokit tiesa pasakius neklausiau kuriuo butent, bet ju klinikos puslapyje matau, kad kapiliarus jie salina trim lazeriais: KTP 532nm; Nd Yag 1064mm ir 595mm
kai paskutini karta buvau Era Esthetic sake, kad isigijo Yag lazeri kapiliarams, tai turbut cia tas pats kuri paminejote, 595 panasu kad tai Vbeam lazeris?

Pati planuoju eiti ta kapiliara salintis, taciau nezinau su kuriuo si karta darys, idomumo delei pasiklausiu...
kurioms po keliu kartu nepasisalino, ar nebandėte nueiti pasirodyti, nemanau kad tokioje klinikoje atsisakytu padeti ir nemokamai sutvarkyti iki galo, tuo labiau kad jau pradejote? Pati ten vaikstau ir su kitomis problemomis, tai dar nera atsisake jei ir kazka papildomai pasiteirauji atlikti