Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(milou @ 2015 01 24, 21:17)
biggrin.gif na kodel, lazeriai gal gi visur tie patys. nemanau kad man kazkokiu naglesniu salino nei kokioje Vilniaus klinikoje.
zodziu as uz kapiliaru salinima lazeriu  friends.gif

O gal zinote kokiu lazeriu jums atliko procedura ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2015 01 24, 22:17)
biggrin.gif na kodel, lazeriai gal gi visur tie patys. nemanau kad man kazkokiu naglesniu salino nei kokioje Vilniaus klinikoje.
zodziu as uz kapiliaru salinima lazeriu  friends.gif

oi nezinau nezinau... gal be reikalo as kritikuoju, bet man atrodo, kad musiskiai taupo...
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2015 01 24, 21:34)
O gal zinote kokiu lazeriu jums atliko procedura ?  4u.gif

zinokit tiesa pasakius neklausiau kuriuo butent, bet ju klinikos puslapyje matau, kad kapiliarus jie salina trim lazeriais: KTP 532nm; Nd Yag 1064mm ir 595mm kas man tikrai nieko nesako, bet gal jums sakys biggrin.gif ... bet man atrodo tuos aplink nosi ir ta ant nosies galiuko salino skirtingi, nes ant nosies galiuko liko stipri melyne, o aplink tik truputi paraude buvo pora valandu po proceduros.
bet as labiausiai dziaugiuosi atsikracius to zvaigzdinio kapiliaro po akimi, nes dabar net kai ziuriu senas nuotraukos rodos kad sviete jis net ir po pudra. mano oda toli grazu ne ideali ir dabar, bet pati jauciuosi daug geriau, jo atsikracius.
tai va as tik norejau teigiama patirtim pasidalinti, nes maciau nemazai neigiamu atsiliepimu. bet matyt kiekviena situacija skirtinga
Atsakyti
O kas rasot, kad po 3 seansu pasidare situacija dar blogesne, tai viskas iskart blogiau atrode? Ar praejus kuriam laikui viskas grizo ir pablogejo?

As jau gal kokios 3 savaites po pirmos kapiliaru salinimo aplink nosi proceduros. Galiu pasakyti, kad keli ryskus issisakojimai, kapiliarai, kuriu paskutiniais metais nelabai ejo ir uzmaskuot, po proceduros pranyko. Dabar yra toks bendras rausvumas tose vietose, kaip ir buvo pries tai visa laika. Nors gal kiek ir svelnesnis. BET praktiskai kita diena po proceduros pasigavau kosmariska sloga, kurios nejo issigydyti gal pora savaiciu doh.gif Zodziu, visi nosies dirginimai, trynimai... Viskas, ko negalima paciu netinkamiausiu laiku. Buvau nejuokais issigandusi, kad nueis velniop visi rezulatatai. Bet kol kas atrodo, kad kapiliaru nera. O bendra raudoni, manau, nueisiu pataisyt lazeriu. Tik jau pavasariop, kad ligos nepasigauti vel.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 01 27, 00:20)
O kas rasot, kad po 3 seansu pasidare situacija dar blogesne, tai viskas iskart blogiau atrode? Ar praejus kuriam laikui viskas grizo ir pablogejo?

As jau gal kokios 3 savaites po pirmos kapiliaru salinimo aplink nosi proceduros. Galiu pasakyti, kad keli ryskus issisakojimai, kapiliarai, kuriu paskutiniais metais nelabai ejo ir uzmaskuot, po proceduros pranyko. Dabar yra toks bendras rausvumas tose vietose, kaip ir buvo pries tai visa laika. Nors gal kiek ir svelnesnis. BET praktiskai kita diena po proceduros pasigavau kosmariska sloga, kurios nejo issigydyti gal pora savaiciu   doh.gif  Zodziu, visi nosies dirginimai, trynimai... Viskas, ko negalima paciu netinkamiausiu laiku. Buvau nejuokais issigandusi, kad nueis velniop visi rezulatatai. Bet kol kas atrodo, kad kapiliaru nera. O bendra raudoni, manau, nueisiu pataisyt lazeriu. Tik jau pavasariop, kad ligos nepasigauti vel.

galbut reikia laiko, kad visiskai pranyktu tie atspalviai? man tarkim po akim kai dabar ziuriu nuotraukas buvo salinta kovo pradzioj, bet dar geguzes vidury matesi tokia rausva demele, o siandien jau net nepasakyciau kurioj vietoj buvo jei nezinociau.
na zinoma nosies trynimas turbut nepadejo jums, bet tikrai galutiniam rezultatai dar anksti manau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 27 sausio 2015 - 17:56
QUOTE(milou @ 2015 01 27, 19:53)
galbut reikia laiko, kad visiskai pranyktu tie atspalviai? man tarkim po akim kai dabar ziuriu nuotraukas buvo salinta kovo pradzioj, bet dar geguzes vidury matesi tokia rausva demele, o siandien jau net nepasakyciau kurioj vietoj buvo jei nezinociau.
na zinoma nosies trynimas turbut nepadejo jums, bet tikrai galutiniam rezultatai dar anksti manau wink.gif

Pabandysiu palauksiu dar smile.gif Bet cia ne kazkoks naujas rausvumas pas mane; jis visada panasus buvo, tik dabar pranyko matomi kapiliarai.
Atsakyti
Man kazkaip po pirmo karto nebuvo efekto jokio, po antro lyg buvo iliuzija, kad siek tiek gereja, deja po trecio - pradzioj lyg atrode geriau, bet po poros savaiciu pamaciau, kad kruva nauju atsirado, o ir tos senosios niekur nedingo verysad.gif
Bendras vaizdas kur kas blogesnis nei pradedant proceduras. Tai labiausiai ne pinigu gaila, o kad apskritai bandziau kazka daryti, nes pries proceduras graziau atrode...
Atsakyti
Kiek konsultavausi su kosmetologemis, jos nepataria lazeriu salinti schmoll.gif nes kitose vietos kapiliarai islys unsure.gif
Gal laikui begant dar technologijos patobules ir koki stebukla isras bigsmile.gif reikia luktert biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzep @ 2015 01 22, 17:06)
Skaičiau, kad jums padejo lazeris, pasidalinkite kaip sekėsi, po kiek laiko pasirode teigiami pokyčiai? Ar neatsinaujino viskas?  g.gif  Sunku apsispręsti kur kreiptis, oda kaista, sunku susitvatkyti, suprantu, kad tokios odos pilnai išsigydyti neimanoma, taciau palikti viska taip ir laukti, kol dar labiau pabloges tikrai nesinori, tad kaip bebūtų vistiek reikia ieškoti sprendimų...

Man susitvarke kaitimas ir kitos problemos per kelis kartus, skruostai neisrausta taip, taciau vienoje vietoje pries kiek laiko islindo naujas kapiliaras kur dar nedare su lazeriu, nors tokia jau turbut mano oda kad su laiku jie turi atsirasti verysad.gif bet vistiek reikia tvarkytis, nelauksi gi kol visas veidas paraudonuos. Skruostu raudonis man pradejo taisytis po 3 kartu, is pradziu tik po truputi pastebejau kad gereja, taip kad tam matyt tikrai reikia laiko, bent jau mano atveju...
Papildyta:
QUOTE(milou @ 2015 01 25, 18:44)
zinokit tiesa pasakius neklausiau kuriuo butent, bet ju klinikos puslapyje matau, kad kapiliarus jie salina trim lazeriais: KTP 532nm; Nd Yag 1064mm ir 595mm

kai paskutini karta buvau Era Esthetic sake, kad isigijo Yag lazeri kapiliarams, tai turbut cia tas pats kuri paminejote, 595 panasu kad tai Vbeam lazeris? g.gif Pati planuoju eiti ta kapiliara salintis, taciau nezinau su kuriuo si karta darys, idomumo delei pasiklausiu...

kurioms po keliu kartu nepasisalino, ar nebandėte nueiti pasirodyti, nemanau kad tokioje klinikoje atsisakytu padeti ir nemokamai sutvarkyti iki galo, tuo labiau kad jau pradejote? Pati ten vaikstau ir su kitomis problemomis, tai dar nera atsisake jei ir kazka papildomai pasiteirauji atlikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2015 01 28, 09:27)
Man kazkaip po pirmo karto nebuvo efekto jokio, po antro lyg buvo iliuzija, kad siek tiek gereja, deja po trecio - pradzioj lyg atrode geriau, bet po poros savaiciu pamaciau, kad kruva nauju atsirado, o ir tos senosios niekur nedingo  verysad.gif
Bendras vaizdas kur kas blogesnis nei pradedant proceduras. Tai labiausiai ne pinigu gaila, o kad apskritai bandziau kazka daryti, nes pries proceduras graziau atrode...

vienas i viena - mano istorija.

kazkaip drisciau abejot, kad klinika sutiktu pakartot procedura nemokamai. tik ne musu saly, labai labai abejoju... schmoll.gif ras arguimentu, kad nesisaugojot, kazka ne taip padaret, slogu metas ir bla bla bla. netikiu...
Atsakyti
Kreipkites tikrai, tuo man ir patinka sita klinika, kad ir pakonsultuoja ir padaro ka paprasai ir mokėti uz tai nereikia smile.gif Man buvo kita problema, tai be eiles prieme, apziurejo ir nieko nereikejo primoketi, pabandykite ir jus.
Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2015 01 28, 18:09)
Kreipkites tikrai, tuo man ir patinka sita klinika, kad ir pakonsultuoja ir padaro ka paprasai ir mokėti uz tai nereikia  smile.gif  Man buvo kita problema, tai be eiles prieme, apziurejo ir nieko nereikejo primoketi, pabandykite ir jus.

tai vienas dalykas, kai prieme - apziurejo, o cia jei sniurais prades eiti nepatenkintos klientes, kad "man nepadejo, darykit, taisykit nemokamai"... schmoll.gif na, bjauri as.. bet bet kokiu atveju, manes jau net ir neklausytu nemokamai, nes 2 metai praejo biggrin.gif gal kuri nepatenkinta pabandytu kreiptis
Atsakyti