QUOTE(Safaa @ 2013 12 08, 21:40)
beje, dar prisiminiau, kas ziauriai uzsiutino paskutinio apsilankymo eroj estetic metu. pries pirma procedura gydytoja sake, kad man reikes dvieju proceduru. taigi pasidariau viena, ir po menesio - kaip kad ji rekomendavo - atejau i antra. pas ta pacia gydytoja. idomumo delei pasakysiu, kad pas ja lankausi jau mazdaug metus laiko (del kitu problemu) - tai kas menesi ar du, tai kas kelios savaites (priklauso nuo to, ka tuo metu darausi). ir kiekviena karta ji i mane ziuri kaip i nauja zmogu. nors bando vaizduoti, kad prisimena, taciau is jos kalbu absoliuciai akivaizdu, kad ji neprisimena, nei kaip atrodziau pries menesi, nei kokia buvo odos bukle, nei ka tada dare ir t.t. negana to, net nepasivargina pries vizita pasiskaityti korteles - juk ten viskas surasyta. gal ir sunku prisiminti visus klientus, bet gi kortele tam ir yra vis tik nemazus pinigus kaskart ten palieku, tai ir nesumeluoto, o tikro demesio ir rupescio noreciau .
issipleciau, taciau norejau pasakyti tai, kad atejus antra karta (kuris lyg ir turejo buti paskutinis), ji man pareiske, kad reikia maziausiai 4 proceduru, kad matytusi rezultatas!!! nu kas per nesamones??? kai pasakiau, kad praeita karta sake kad reiks dvieju, tada pradejo kazka sapaliot - "mazu maziausiai reikia dvieju, bet siaip triju ar keturiu kad butu rezultatas". tai kaip pasitiket tokia gydytoja? neisiu pas ja daugiau, nors ir pries sitas proceduras sau ta pati zadejau, bet vis tiek taip sutapo, kad teko pas ja uzsirasyti.. kalbu apie gyd violeta, jei kam nors tai bus aktualu
va va ir man taip buvo - pirmiausia sake, kad reikes 1-2 proceduru, o jau atejus treciai apie 6 pradejo kalbeti...kazkaip pasitikejimo nekelia visa tai...