Didžiausi sveikinimai Paidukei ir Philipuk'ei
Va ko jums linkiu
Lengvo neštumo ir sėkmingo gimdymo
QUOTE(Mirėja @ 2007 02 20, 22:00)
Deja dėl kiek žinau neaiškių priežasčių negimdinis būna gan dažnai. Rodos 5 ar 6% pastojimų per IVF yra "ne vietoje".
tikymybe pastoti 25-30%, is ju 5-6% negimdinio rizika, oj oj oj....
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 20, 22:08)
Iš skaudžios 2 kartų asmeninės patirties su negimdiniais galiu drąsiai pasakyti, kad taip greitai skausmų nepajausi.
supratau O kada mazdaug prasideda skausmai tokiu atveju?
QUOTE(darviena @ 2007 02 21, 08:11)
tikymybe pastoti 25-30%, is ju 5-6% negimdinio rizika, oj oj oj....
Papildyta:
Papildyta:
Labas rytas, Darviena, tu tik neprgyvenk, esi todėl ir maudžia šonus
Negimdinio tikrai taip greit nepajausi, manau kažką gali pradėti jausti nuo kokios 5 savaitės po įsodinimo, bent jau man taip buvo paskutinį kartą viską išsiaiškinau su U, o pati galvojau, kad buvau pastojusi natūraliai pi nepavykusio IVF, bet iš tiesų viskas buvo ne taip
Nakviša, kantrybės tau, laikau kumštukus, kad pavyktų
QUOTE(tikiu @ 2007 02 21, 09:54)
Negimdinio tikrai taip greit nepajausi, manau kažką gali pradėti jausti nuo kokios 5 savaitės po įsodinimo, bent jau man taip buvo paskutinį kartą viską išsiaiškinau su U, o pati galvojau, kad buvau pastojusi natūraliai pi nepavykusio IVF, bet iš tiesų viskas buvo ne taip
labai gaila, kad taip ir tau nutiko
o koks HCG buna jei negimdinis? rodo nestuma?
QUOTE(darviena @ 2007 02 21, 08:57)
Kaip sakė tikiu negimdinis išlenda labai negreitai. Man kažkur išlindo su visais malonumais 2 savaitę po mmm ... Tiek pirmą, tiek antrą kartą.
Jei pamenu gerai, 12 dieną po įsodinimo mano HCG buvo 1,65 (kažkas tokio, reikia kelti senas IVF'ines temas). Aš dar prie U kabinete testą dariausi. O apie negimdinį nei vienai netoptelėjo
QUOTE(tikiu @ 2007 02 21, 08:54)
Vienintelis šiuo momentu esantis pliusas (jei tai pliusu galima pavadinti), kad krūtinė nuo B dydžio padidėjo iki C. Tik vat miegoti sunku labai, nes abi krūtis nerealiai skauda (naktį prabudinėju jeigu atsigulu ant pilvo).
Laikykite laikykite kumščius. Tik ne taip stipriai, neįsivaizduoju savęs daugiavaike mama
Lovų nebus kur tokio kiekio statyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 21, 10:06)
Kaip sakė tikiu negimdinis išlenda labai negreitai. Man kažkur išlindo su visais malonumais 2 savaitę po mmm ... Tiek pirmą, tiek antrą kartą.
Jei pamenu gerai, 12 dieną po įsodinimo mano HCG buvo 1,65 (kažkas tokio, reikia kelti senas IVF'ines temas). Aš dar prie U kabinete testą dariausi. O apie negimdinį nei vienai netoptelėjo
Vienintelis šiuo momentu esantis pliusas (jei tai pliusu galima pavadinti), kad krūtinė nuo B dydžio padidėjo iki C. Tik vat miegoti sunku labai, nes abi krūtis nerealiai skauda (naktį prabudinėju jeigu atsigulu ant pilvo).
Laikykite laikykite kumščius. Tik ne taip stipriai, neįsivaizduoju savęs daugiavaike mama
ach tai negimdinio atveju mmm atkeliauja o geras...gyvenmi ir mokaisi
vat rytoj pasidarysiu savo HCG ir savus kumscius uz tave suspausiu
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 21, 10:06)
O lovytes vaikams galima ir dviaukštes ar net triaukštes statyti
Nakvisa, darviena...mergiotes...uuuuuuuuch...sekmes
QUOTE(darviena @ 2007 02 21, 09:09)
ach tai negimdinio atveju mmm atkeliauja o geras...gyvenmi ir mokaisi
Atkeliauja, bet tokios įdomios. "Netikros"
QUOTE(darviena @ 2007 02 21, 09:09)
vat rytoj pasidarysiu savo HCG ir savus kumscius uz tave suspausiu
Pas mane ištisom dienom namie žvakės dega. O be to, labai tikiu (noriu tikėti), kad visoms pasiseks. Užtenka, prilankstė pakankamai likimas mus prie žemės. Per didelis jau krūvis patempti gaunasi. Turi vieną dieną ir mūsų daržuose ateiti šventė
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 21, 09:10)
O lovytes vaikams galima ir dviaukštes ar net triaukštes statyti
Galima tai galima... bet dueto klausytis nenoriu, man solo partijos užteks
euromergele, o tu kada startuoji?
....eeeeeem......tiesa sakant greiciau negu tu galetum pagalvot
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 21, 10:20)
euromergele, o tu kada startuoji?
QUOTE(euromergele @ 2007 02 21, 09:24)
šiandien?
QUOTE(euromergele @ 2007 02 21, 10:24)