Ai, be žodžių................
Nakviša, širdele Taip skauda dėl Tavęs, kad net tikrai nežinau ką pasakyti.....
P...
Nakviša, labai labai gaila ... stiprybės Tau ir šeimynai
Nakviša o gal dar ne viskas prarasta, taip noriu tuo tykėti
nors asmeniskai nepazistu kaip ir kitu cia, bet tikrai buvau labai apsidziaugusi pries kelias dienas del Nakvišos. labai apgailestauju kad taip dabar yra laikykis linkiu stiprybes
Baisiai gaila jei tai viskas... Nakviša, jėgų viskam pakelt.
Nakvisa
Zinau, kad jokie zodziai dabar negali padeti
Visada skaudu susirgti mm.. po musu bandymu, bet suzinojus teigiama rezultata susirgtis mmm.. tai jau toks pasityciojimas
Bet mes moterys - mes istversim... laikykis siredele
Penktadieni perskaiciau knygoje apie Merfio desnius: Jei pajutai, kad viskas gerai klostosi - apsiziurek, gal kazko nepastebejai....
Zinau, kad jokie zodziai dabar negali padeti
Visada skaudu susirgti mm.. po musu bandymu, bet suzinojus teigiama rezultata susirgtis mmm.. tai jau toks pasityciojimas
Bet mes moterys - mes istversim... laikykis siredele
Penktadieni perskaiciau knygoje apie Merfio desnius: Jei pajutai, kad viskas gerai klostosi - apsiziurek, gal kazko nepastebejai....
Aš jau vyrui apipasakojau kokie čia džiaugsmai dedasi- ir Philipux pastojo, ir Nakvišai pavyko, ir pati vilčių kupina...............Ir "še tau rudoji" Nu nėr teisybės Nakviša, o gal vistik...
Trūksta žodžių, Nakviša
Femme, labai graži nuotrauka
Femme, labai graži nuotrauka
QUOTE(Minutėlė @ 2007 03 04, 15:58)
Gal galėtumėte paaiškinti po abrazijos atlikto histologinio tyrimo išvadas: galimai nutrūkusi intrauterininė gestacija. Medžiaga negausi. Nėštuminis endometras su distrofiniais pokyčiais, regresijos požymiais. Intrauterininės gestacijos požymių nėra. Ačiū
galiu parašyti kaip aš suprantu iš tarptautinių žodžių ir bedro (ne medicininio) išsilavinimo:
Galimai nutrūkęs nėštumas gimdoje. Medžiaga negausi. Nėštuminė gleivinė pradėjusi irti. Nėštumo gimdoje požymių nėra.