Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ai, be žodžių................ verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Nakviša, širdele wub.gif wub.gif wub.gif Taip skauda dėl Tavęs, kad net tikrai nežinau ką pasakyti.....

Atsakyti
P... verysad.gif
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nakviša, labai labai gaila verysad.gif ... stiprybės Tau ir šeimynai wub.gif
Atsakyti
Nakviša o gal dar ne viskas prarasta, taip noriu tuo tykėti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nors asmeniskai nepazistu kaip ir kitu cia, bet tikrai buvau labai apsidziaugusi pries kelias dienas del Nakvišos. labai apgailestauju kad taip dabar yra 4u.gif laikykis 4u.gif linkiu stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Baisiai gaila jei tai viskas... Nakviša, jėgų viskam pakelt.
Atsakyti
Nakvisa wub.gif wub.gif wub.gif
Zinau, kad jokie zodziai dabar negali padeti doh.gif
Visada skaudu susirgti mm.. po musu bandymu, bet suzinojus teigiama rezultata susirgtis mmm.. tai jau toks pasityciojimas doh.gif
Bet mes moterys - mes istversim... laikykis siredele wub.gif
Penktadieni perskaiciau knygoje apie Merfio desnius: Jei pajutai, kad viskas gerai klostosi - apsiziurek, gal kazko nepastebejai.... doh.gif
Atsakyti
Aš jau vyrui apipasakojau kokie čia džiaugsmai dedasi- ir Philipux pastojo, ir Nakvišai pavyko, ir pati vilčių kupina...............Ir "še tau rudoji" verysad.gif Nu nėr teisybės aggressive.gif Nakviša, o gal vistik... 4u.gif
Atsakyti
Trūksta žodžių, Nakviša wub.gif wub.gif

Femme, labai graži nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Nakviša, o aš vis dar tikiu... Juk stebuklų būna wub.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte paaiškinti po abrazijos atlikto histologinio tyrimo išvadas: galimai nutrūkusi intrauterininė gestacija. Medžiaga negausi. Nėštuminis endometras su distrofiniais pokyčiais, regresijos požymiais. Intrauterininės gestacijos požymių nėra. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2007 03 04, 15:58)
Gal galėtumėte paaiškinti po abrazijos atlikto histologinio tyrimo išvadas: galimai nutrūkusi intrauterininė gestacija. Medžiaga negausi. Nėštuminis endometras su distrofiniais pokyčiais, regresijos požymiais. Intrauterininės gestacijos požymių nėra. Ačiū

galiu parašyti kaip aš suprantu iš tarptautinių žodžių ir bedro (ne medicininio) išsilavinimo:
Galimai nutrūkęs nėštumas gimdoje. Medžiaga negausi. Nėštuminė gleivinė pradėjusi irti. Nėštumo gimdoje požymių nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 04 kovo 2007 - 16:14