Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Viltė @ 2007 03 02, 17:14)
Paiduke, tai kaip tu, neatsakai? Kaip tavo žirniukas?

pilvelį tai vis paskaudena, o šiandien ypač, nulėkiau pas gydytoją, tai sakė yra 2,5cm cistelė ir gimdos tonusas padidėjęs
leliuką mačiau ir jo plakančią širdutę taippat, tai šiektiek ramiau, bet vistiek tie maudimai man baisūs, stengiuosi kuo daugiau gulėti
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 03 02, 18:19)
pilvelį tai vis paskaudena, o šiandien ypač, nulėkiau pas gydytoją, tai sakė yra 2,5cm cistelė ir gimdos tonusas padidėjęs
leliuką mačiau ir jo plakančią širdutę taippat, tai šiektiek ramiau, bet vistiek tie maudimai man baisūs, stengiuosi kuo daugiau gulėti

Uz vienas ---dziaugiuosi, uz kitas--- nerimauju, o mintyse uz visas meldziuosi... Jus nepaprastos!!
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 03 02, 18:18)
Nemanau, kad dar yra už ką laikyti. Bėga kaip per normalias mėnsių pirmas dienas.  schmoll.gif

Aš kumsčius laikau už Tave, kad Tau nepritruktum jegų ir ištvermės iki tikslo, nesvarbu ar arti tas tikslas ar toli, kad galėtum ištvert vyro pergyvenimus ir išlikt kiek įmanoma ramiasnė, kaip pačiai beskaudėtų, o kaip bus su žirniuku- tik Dievas ar likimas gali spręst, deja, tai ne mūsų jegoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 02 kovo 2007 - 17:26
QUOTE(Nakviša @ 2007 03 02, 17:18)
Nemanau, kad dar yra už ką laikyti. Bėga kaip per normalias mėnsių pirmas dienas.  schmoll.gif

tu dar neprarask vilties , būk gerutė, stenkis gulėti, ir į jokias konferencijas nevaikščiok, man bėgo gausiau nei per mmm, atsisėsdavau ant klozeto, tai kaip iš krano , naudojau net suaugusių pampersus, o laikėsi dar beveik savaitę beibiukas, o būna, kad ir išsilaiko, kaip pvz dabar man, tiesa kraujavau mažiau nei praitą kartą, bet visgi kraujavau,dvi dienas ir dar ilgai tepliojo, taigi saugok
Atsakyti
Nakviša, laikau kumščius, visom mintim su tavim wub.gif unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 03 02, 17:19)

Laikykis ir augink. Tau negali nepasisekti schmoll.gif Turi buti viskas gerai 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laukiukas @ 2007 03 02, 17:06)
As atsiprasau, truputi klausimas ne i tema. Kokia dien skiria po punkcijos naudoti krenona? Nes man pasake lig is kart ta pacia diena, bet buvau dar apsvaigusi, gal blogai supratau?

As pradejau nuo kitos dienos po punkcijos naudoti 4u.gif
Nakvisa, stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 02 kovo 2007 - 17:41
Nakviša, stiprybės tau. 4u.gif
Atsakyti
laukiuk, tau sian dien punkcija buvo? smile.gif tai naudok nuo siandien, as irgi nuo punkcijos dienos krinona naudodavau

QUOTE(laukiukas @ 2007 03 02, 18:06)
As atsiprasau, truputi klausimas ne i tema. Kokia dien skiria po punkcijos naudoti krenona? Nes man pasake lig is kart ta pacia diena, bet buvau dar apsvaigusi, gal blogai supratau?

Atsakyti
dieve mano, perskaičiau kaip siaubo trilerį blink.gif kas per ožka, dar konferencijon nuvarė doh.gif kad man iš lovos neliptum nono.gif
būk gera, dar nepasiduok wub.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kaip Nakvišai? g.gif
Atsakyti
Gal kas ką žino?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 03 03, 18:52)
Gal kas ką žino?

Nieko nežinau. Sms rašiau, bet neatsakė blink.gif
Atsakyti