Vajetau, jei darbe.... eina sau. Oi kaip neramu, bet tikiuos geriausio.
Bet kas čia daros su tais kraujavimais pas visas pradžioj, paskutiniu metu vos ne visos kraujavo kažkiek
QUOTE(Daiva @ 2007 03 02, 15:20)
Kiek žinau, neguli, o dirba Daugiau nieko nežinau....ojej ojej kaip skauda širdelę, Nakviša, dėl jūsų.
vaje, dirba kaip čia taip, tai gal viskas gerai tik trumpam kraujukas pasirodė bet vistiek gal reikėtų gulėti jei buvo kraujo
aš ir dabar guliu, metus visus darbus,nes kažkaip pilve neramumai, skausmeliai, dilkčiojimai
QUOTE(paiduke @ 2007 03 02, 17:11)
vaje, dirba kaip čia taip, tai gal viskas gerai tik trumpam kraujukas pasirodė bet vistiek gal reikėtų gulėti jei buvo kraujo
aš ir dabar guliu, metus visus darbus,nes kažkaip pilve neramumai, skausmeliai, dilkčiojimai
Mane tai iki 4,5 mėn tie pilviuko skausmai lydėjo.
Aišku kad geriau pagulinėti jei tik yra galimybė saugok labai save ir savo mažylį Paiduke
Nakviša, laikykis
Papildyta:
O kaip tu laikasi? Viskas gerai?
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2007 03 02, 16:11)
O kaip tu laikasi? Viskas gerai?
Nakvisha, laikykis brangioji, turi TURI buti viskas gerai
Nakviša
matau skaitai kaip tu jautiesi??
matau skaitai kaip tu jautiesi??
As atsiprasau, truputi klausimas ne i tema. Kokia dien skiria po punkcijos naudoti krenona? Nes man pasake lig is kart ta pacia diena, bet buvau dar apsvaigusi, gal blogai supratau?
QUOTE(paiduke @ 2007 03 02, 17:05)
Parašiau ir dingo atsakyms
HCG rytinis buvo 126. Jaučiuosi - šūdinai. Kraujavimas nenustojo visą dieną, nors buvau konferencijoje ir praktiškai kėdėje išgulėjau. Bent jau su savo mintimis nebuvau. Dabar kraujas jau pradėjo eiti ne tik šiaip, bet ir krešuliais, gleivėmis. Kaip per normalias mėnesines.
Ką aš galiu pasakyti. Nieko. Yra kaip yra.
QUOTE(Nakviša @ 2007 03 02, 17:07)
Parašiau ir dingo atsakyms
HCG rytinis buvo 126. Jaučiuosi - šūdinai. Kraujavimas nenustojo visą dieną, nors buvau konferencijoje ir praktiškai kėdėje išgulėjau. Bent jau su savo mintimis nebuvau. Dabar kraujas jau pradėjo eiti ne tik šiaip, bet ir krešuliais, gleivėmis. Kaip per normalias mėnesines.
oi brangioji kaip baisu, kiek įmanoma daugiau gulėk, HCG kyla tai yra gerai, dėja mano patirtis su praitu IVF buvo liūdna, kraujavau žiauriai, bet žirniukas laikėsi dar 5dienas, bet....nu o šį kartą ačiū Dievui viskas atsilaikė iki šiol, nors pradžioj ir kraujavau, kai atsiguliau į ligoninę, gydytoja pasakė, eiti tik į toletą ir visą laiką gulėti, tą ir dariau, taigi laikau kumštukus už tave, saugok save, gulėk, gulėk ir dar kartą gulėk, saugok savo leliuką
Paiduke, tai kaip tu, neatsakai? Kaip tavo žirniukas?
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 02, 17:15)
Nakviša Laikau kumsčius
Nemanau, kad dar yra už ką laikyti. Bėga kaip per normalias mėnsių pirmas dienas.