Sveikinu , Philipuk, su gerom naujienom.Darviena tikiu,kad ir tu prisijungsi prie paidukes ir Philipuko netrukus.
Mergaites, kur galeciau paskaityt apie Utrogesta,o tai is gydytojos gavau tik lapeli be jokios anotacijos
QUOTE(tikiu @ 2007 02 19, 20:38)
Darviena, kaip jautiesi ?
laukiu ketvirtadienio
Papildyta:
QUOTE(simbute @ 2007 02 19, 20:45)
Darviena, Nakviša tik teigiamo ir aukšto HCG
QUOTE(simbute @ 2007 02 19, 20:45)
Beja darvienute, prašom parašiuka pakoreguoti už tą vaisingą vasarį
butinai
Papildyta:
QUOTE(fibi @ 2007 02 19, 22:15)
Sveikinu , Philipuk, su gerom naujienom.Darviena tikiu,kad ir tu prisijungsi prie paidukes ir Philipuko netrukus.
Mergaites, kur galeciau paskaityt apie Utrogesta,o tai is gydytojos gavau tik lapeli be jokios anotacijos
Aciu uz gerus palinkejimus
Del Utrogesto, pabandyk per google susirasti, turetu buti kokia nors info . Beje, o kam tau reikalingi sie vaistai? Gal ir tu po IVF'o?
Philipuks, nuoširdžiausi sveikinimai, saug save ir savo žirniukus
Philipuks
Tiesiog nuostabu
Tik dabar neverk, kad gali būti labai daug žirniukų
Papildyta:
Euromergele,
kaip dėl tos sėkmės pastoti iki birželio?
Tikrai netikiu, kad Tau užteko tik paprastai mestos frazės Tikrai jau išsiklausinėjai daktarės iki smulkmenų ir iškvotei (gal ir padus reikėjo pasvilinti) bent 3 priežąstis, kodėl ji taip pasakė
Greit pasipasakok
Tiesiog nuostabu
Tik dabar neverk, kad gali būti labai daug žirniukų
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 22:28)
as manau...nuo vakar vakaro viskas pasikeite daugiau nei galejai tiketis
Euromergele,
kaip dėl tos sėkmės pastoti iki birželio?
Tikrai netikiu, kad Tau užteko tik paprastai mestos frazės Tikrai jau išsiklausinėjai daktarės iki smulkmenų ir iškvotei (gal ir padus reikėjo pasvilinti) bent 3 priežąstis, kodėl ji taip pasakė
Greit pasipasakok
Merginos, užsukus pas jus, ir sužinojus tiek džiugių naujienų taip ir norisi peršokti iš IUI į IVF, ir kaip susilaikyti to nepadarius
QUOTE(Daiva @ 2007 02 20, 10:04)
Darviena, man toks įspūdis, kad visos jau seniausiai IVF pasidarė ir rezultatus sužinojo, o tu vis lauki atsakymo
Nebandei testuotis?
Nebandei testuotis?
Atsakysiu uz darviena - ji pregnyli vakar lyg tai dar turejo leistis, tad testukas bus neinformatyvus. darviena berods ketvirtadieni testuosis.
Vat cia minusas su tom hcg injekcijom, kitavertus ner kur detis - lauki paskirtos testo dienos ir tiek. Ale vis tiek - mums ir tai nekantru...
QUOTE(Daiva @ 2007 02 20, 10:04)
Darviena, man toks įspūdis, kad visos jau seniausiai IVF pasidarė ir rezultatus sužinojo, o tu vis lauki atsakymo
Nebandei testuotis?
Nebandei testuotis?
ir man taip atrodo
Aisku, kad dariausi testuka aisku, pamaciau vaiduokliuka, bet net nezinau kam tai dariau, juk leidziuosi pregnili ir vaiduokliukas butinai turejo buti mano atsakymas turetu buti ketvirtadieni, kai pasidarysiu HCG.
P.S. pirmus du kartus (kurie baigesi ne kaip) taip pat maciau vaiduokliukus, taigi .... netikiu as jais
Sakykit mergytės, kokia funkcija pregnilio injekcijų palaikyme? ir ar kam prieš folikulų sprogdinimą buvo liepta leistis dipherilina o ne pregnilį?
QUOTE(darviena @ 2007 02 20, 10:18)
ir man taip atrodo
Aisku, kad dariausi testuka aisku, pamaciau vaiduokliuka, bet net nezinau kam tai dariau, juk leidziuosi pregnili ir vaiduokliukas butinai turejo buti mano atsakymas turetu buti ketvirtadieni, kai pasidarysiu HCG.
P.S. pirmus du kartus (kurie baigesi ne kaip) taip pat maciau vaiduokliukus, taigi .... netikiu as jais
Kantrybes ir sekmes, darviena!!! Laikom uz Tave kumstukus!