Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Forma @ 2007 02 22, 12:32)
norejau pakeisti visus radiatorius, bet vyras kategoriskai pasake ne

Mano vyras irgi sakė - ne, nes ketaus radiatoriai - amžini, o ir šilumą gerai laiko. biggrin.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 22, 13:31)
Beja, labai jau nenoriu jungti to tuliko su vonia, MB dabar baigia su elektra terliotis ir tada pereis prie tos sienos griovimo.. gal dar kas atkalbesit?  g.gif  seip priezastis tik viena, norim didesne vonia ikisti, nes dabar telpa tik 150cm. lb lb maza sad.gif

O aš nenoriu dviejų dėžučių, kuriose vienas žmogus vos gali apsisukti - taip dabar pas mane. schmoll.gif Jau geriau viskas viename, bet žymiai didesniame plote. rolleyes.gif
O dėl to, kad vienas maudysis, o kitas ant tualeto sėdės, taigi yra sprendimo būdų: galima vonią užuolaida ar sienute atsitverti, galima tualeto vietą atskirti (na, čia jei jau tikrai nesinori, kad matytųsi rolleyes.gif ), galima tiesiog šeimos narius išsiauklėti, kad jei eini maudytis, tai visiems praneši, ir, jei kažkam yra poreikis į tualetą, eitų apsiforminti. tongue.gif Aš tai bėdos čia nematau... O dėl svečių, tai negi visi vienu metu užsinorės į gerą vietą? Tada jau čia epidemija kokia tai. lotuliukas.gif Be to, net viešuosiuose tualetuose ne visada laisvų vietų būna... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2007 02 22, 12:32)
as tai sveiciau su metaliniais sepeciais ir svitriniu popierium, bet dazu visiskai nuimt neimanoma, tuomet kur buvo parudije, nutepiau rudziu suriseju ir po to nuplovusi daziau, tik dar laukiu kol baigsis sildymo sezonas, kad dar karta nudazyti, nes per remontus apsidauze dazai blush2.gif ...

Aš dariau labai panašiai: šveičiau su drėle, užsidėjusi tokį spec. šveitimo antgalį, kur nepriėjau su drėle, su metaliniu šepečiu zulinau. Paskui nutepiau rūdžių surišėju (smarvė tai jooo doh.gif , o ir rankas rudai nusitepiau pirmą kartą biggrin.gif ). Paskui aš dar purškiau tokį gruntą, kad nelygumai apsilygintu ir padengtų grunto sluoksniu prieš dažymą. O tada du kartus dažiaus sienų spalvos dažais.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 22, 15:31)
o kodel? nes mes nezinom ka daryti.. brolis liepia keist, o tevai neleidzia  doh.gif

Beja, labai jau nenoriu jungti to tuliko su vonia, MB dabar baigia su elektra terliotis ir tada pereis prie tos sienos griovimo.. gal dar kas atkalbesit?  g.gif  seip priezastis tik viena, norim didesne vonia ikisti, nes dabar telpa tik 150cm. lb lb maza sad.gif

nes jam patikimiau atrodo, o ir sildo pas mus gerai, dabar dar kai langai apkeisti tai bute visada 25 silumos ax.gif man labiausiai kluna virtuves radiatorius, nes jis bus matomas g.gif kambari tai po uzuolaidom ne taip matysis g.gif na ziuresim kaip bus kai antra karta nudazysim ax.gif

pas mus panasi vonia (1,50m) ir wc, palikome kaip yra, nes mums taip patogiau atrodo smile.gif vonioje bus mano kampelis rolleyes.gif o wc vyro, jis megsta ten zurnalus paskaityti ir t... lotuliukas.gif tai va taip pas mus tongue.gif

kai sujungta vonia tai aisku bus daugiau vietos, ypac jei dar vietoj vonios duso kabina rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 22, 17:36)
vonioje bus mano kampelis  rolleyes.gif  o wc vyro, jis megsta ten zurnalus paskaityti ir t...  lotuliukas.gif  tai va taip pas mus  tongue.gif

manau pas dauguma taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 22, 18:39)
manau pas dauguma taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu va, o as galvojau, kad tik pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 22, 15:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  JOOOOOO pradėk pinigus taupyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif kol neturėjau reikalų su užuolaidom tai ir saliau kad pas mane visur vitrinos bus lotuliukas.gif  dabar jau taip nebegalvoju  cool.gif  doh.gif

užuolaidos tai smulkmena palyginus su tuo, kiek langų teks valyt wacko.gif bet namas ir yra namas... daug rūpesčio, bet daug ir malonumo smile.gif

dėl WC atskyrimo diskutuojat, tai pas mus yra sujungta patalpos WC su vonia ir ten padaryta tik vonia. super thumbup.gif o tualetas iškeltas į greta buvusį sandėliuką (ar kaip ten tokie butuose vadinas g.gif )

šį pavasarį mes patys irgi planuojam rimtą darbą - norim vaikų kambary prijungti balkoną. gal kas jau darėt? kaip tada su radiatorium? reiktų užsukt į kambarį ar galima ir link balkono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2007 02 22, 17:05)
užuolaidos tai smulkmena palyginus su tuo, kiek langų teks valyt wacko.gif bet namas ir yra namas... daug rūpesčio, bet daug ir malonumo smile.gif

gerai,kad tai nekasdien daroma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2007 02 22, 17:05)
šį pavasarį mes patys irgi planuojam rimtą darbą - norim vaikų kambary prijungti balkoną. gal kas jau darėt? kaip tada su radiatorium? reiktų užsukt į kambarį ar galima ir link balkono? g.gif

mes radijaoriu desim ties balkonu.. paziurek yra tema apie balkonus, ten ir pavyzdziai keli yra
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 22, 18:57)
mes radijaoriu desim ties balkonu.. paziurek yra tema apie balkonus, ten ir pavyzdziai keli yra

tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 22 vasario 2007 - 19:07
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 22, 18:57)

dėkui aciuks.gif einu ieškot
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 22, 14:31)

Paskaičiau aš čia atsakymus ir matau, kad visi už sujungimą. Nustebau blink.gif , ir nusprendžiau įvarumo dėlei kitokią nuomonę parašyti mirksiukas.gif . Manau, kad visgi geriau atskirai, jei kartu gyvena daugiau negu vienas žmogus. Ne visada išeina laukti pusę valandos, kol kas nors vonioje maudosi. Draugė pasakojo, kaip ji prausiasi duše, vyras ateina dideliu reikalu ant klozeto, ji jam šaukia "Nuimk kvapą!" lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
butuose, kur tai vienintelė vonia ir WC - aš irgi tik už atskirus, name, gali būti ir kartu, nes dažniausiai būna po kelis...
Varianto kai tūlike reikia sėdėti su kompanija nelabai įsivaizduoju... kažkodėl prisiminiau ligoninės pogimdyvinio sk. wc, kur durys be kabliukų g.gif sėdi moterytės pusgyvės, o valytoja sugalvoja - įeina, aplink kojas su skuduru pavalo blink.gif doh.gif Gal kitoms ir nieko, o aš kažkaip beveik tuo skuduru pasijutau unsure.gif Na bet nenukrypstant nuo temos - mano manymu praktiškiau atskiri. Nors pas mane name bus dvi patalpos - wc+vonia ir wc+dušas doh.gif
Atsakyti
nu nenukrypkim nuo temos... WC ir vonia atskirai ar kartu yra atskira tema tongue.gif
Atsakyti