QUOTE(Forma @ 2007 02 22, 12:32)
norejau pakeisti visus radiatorius, bet vyras kategoriskai pasake ne
Mano vyras irgi sakė - ne, nes ketaus radiatoriai - amžini, o ir šilumą gerai laiko.
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 22, 13:31)
Beja, labai jau nenoriu jungti to tuliko su vonia, MB dabar baigia su elektra terliotis ir tada pereis prie tos sienos griovimo.. gal dar kas atkalbesit? seip priezastis tik viena, norim didesne vonia ikisti, nes dabar telpa tik 150cm. lb lb maza
O aš nenoriu dviejų dėžučių, kuriose vienas žmogus vos gali apsisukti - taip dabar pas mane. Jau geriau viskas viename, bet žymiai didesniame plote.
O dėl to, kad vienas maudysis, o kitas ant tualeto sėdės, taigi yra sprendimo būdų: galima vonią užuolaida ar sienute atsitverti, galima tualeto vietą atskirti (na, čia jei jau tikrai nesinori, kad matytųsi ), galima tiesiog šeimos narius išsiauklėti, kad jei eini maudytis, tai visiems praneši, ir, jei kažkam yra poreikis į tualetą, eitų apsiforminti. Aš tai bėdos čia nematau... O dėl svečių, tai negi visi vienu metu užsinorės į gerą vietą? Tada jau čia epidemija kokia tai. Be to, net viešuosiuose tualetuose ne visada laisvų vietų būna...
Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2007 02 22, 12:32)
as tai sveiciau su metaliniais sepeciais ir svitriniu popierium, bet dazu visiskai nuimt neimanoma, tuomet kur buvo parudije, nutepiau rudziu suriseju ir po to nuplovusi daziau, tik dar laukiu kol baigsis sildymo sezonas, kad dar karta nudazyti, nes per remontus apsidauze dazai ...
Aš dariau labai panašiai: šveičiau su drėle, užsidėjusi tokį spec. šveitimo antgalį, kur nepriėjau su drėle, su metaliniu šepečiu zulinau. Paskui nutepiau rūdžių surišėju (smarvė tai jooo , o ir rankas rudai nusitepiau pirmą kartą ). Paskui aš dar purškiau tokį gruntą, kad nelygumai apsilygintu ir padengtų grunto sluoksniu prieš dažymą. O tada du kartus dažiaus sienų spalvos dažais.