Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Forma @ 2007 02 21, 16:54)
pas tave visos vidines nelaikancios - griauti galima  mirksiukas.gif

Tai vadinasi ir jokio projekto nereikės sienų griovimui? bigsmile.gif Jėga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 02 21, 14:22)
Namas plytinis... Įdėjau buto schemą čia: http://public.fotki....1/getphoto.html

Norime išgriauti sieną tarp virtuvės ir kambario... Taip praplatinti virtuvę ir sumažinti kambarį trupučiuką... Tai dabar susimasčiau, ar ta siena yra nešančioji ar ne...  g.gif jei ji pavaizduota plonytė, tai gal skaitosi, kad ją galima griauti?  ax.gif

Nu jei aš teisingai nužiūrėjau, tai pas jus kapitalinių sienų iš vis nėra (nu apart kraštinių butų sienų aišku tongue.gif )

Aplenkėt mane merginos mirksiukas.gif
Nu projekto tau nereikia, tik jei norėsi pakeistį bylutę, tai pasibraižysi jau pakeistą planelį, nuneši seniūnijos architektui, gausi jo vizą ir galėsi eiti į inventorizaciją. Bent mes aiškinomės dėl šios procedūros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burundukas: 21 vasario 2007 - 15:12
QUOTE(babyface @ 2007 02 21, 16:04)
Tai vadinasi ir jokio projekto nereikės sienų griovimui?  bigsmile.gif Jėga  thumbup.gif

tiesa, lygiai tokiam pat butui kaip tavo teko daryti rekonstrukcija, tai cia vienas is mano pasiulymu buvo ... gal patiks, o gal kokiu minciu kils ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 21, 17:13)
tiesa, lygiai tokiam pat butui kaip tavo teko daryti rekonstrukcija, tai cia vienas is mano pasiulymu buvo ... gal patiks, o gal kokiu minciu kils  ax.gif
user posted image

Ooo, geras bigsmile.gif Aha, kilo naujų minčių thumbup.gif kaip faina, kad yra žmonių, kurie pataria 4u.gif Tačiau man vistiek norisi dviejų atskirų kambariukų ir tokios ale virtuvės - svetainės biggrin.gif Bet iš tavo atsiųstos schemutės naują varijantą sugalvojau, kaip tai įmanoma padaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 02 21, 16:28)
Ooo, geras  bigsmile.gif Aha, kilo naujų minčių  thumbup.gif kaip faina, kad yra žmonių, kurie pataria  4u.gif Tačiau man vistiek norisi dviejų atskirų kambariukų ir tokios ale virtuvės - svetainės  biggrin.gif Bet iš tavo atsiųstos schemutės naują varijantą sugalvojau, kaip tai įmanoma padaryti  thumbup.gif

cia uzdaroma virtuve su stumdomom durim mirksiukas.gif tik duru vieta pakeista
bet tik naudinga butu friends.gif
Atsakyti
mamytes norejau paklausti kaip jums atrodo,jei koridoiukas pereinantis i virtuve ir svetaine bus vienos spalvytes,mazdaug kremines,svesios tokios...man noretusi viena siena padaryti riskesne,galvoju pvz ar ziuresis jei ta siena bus zalios spalvytes,o pries ja stoves zalios spalvos minksta sofa,idomu kaip atrodis g.gif ant tos zalios sienos butu telikas pakabintas,po apacia tokia zema pailga komoda tamsaus medzio...niekaip nesugalvoju...o jau tuoj tapetuosim ir dazisim sienas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 02 21, 11:38)
o kur perkat visokius aksesuarus i vonia? tulika? kiek maciau tai baisiai brangus  blink.gif sakau,gal kur pigiau yra  g.gif  O ranksluosciams kabinti dedat tokius strypus? ar ka?

As Senukuose viska pirkau, pagrinde Gedy firmos. Na kainos ne mazas, bet juk kas metus nekeisi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 21 vasario 2007 - 22:44
mes rytoj pradesim nama griaut biggrin.gif sujunginesim tulika su vonia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 22, 00:21)
mes rytoj pradesim nama griaut biggrin.gif sujunginesim tulika su vonia  4u.gif

gerai skamba lotuliukas.gif o pasirodo tik tuliko siena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 21, 23:21)

Kai mano vyras tai dare, tai mane keike doh.gif , nes mes abi duris uzmurijom ir darem is kolidoriaus puses. Dabar tai aisku jis patenkintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 21, 23:21)

Mūsų šitas "malonumas" laukia vasarą... doh.gif
Atsakyti
Ka jus daret su radiatoriais? mes palikome senus, tai kaip jos pagrazinti? g.gif perdazyt? jei taip tai tiesiog ant virsasu ar reikai nuvalyti tos senus dazus, jei taip tai kaip? 4u.gif
Atsakyti