happy, man nelabai vaiku kambarys ta jostele per ryski
tai,kad ji visai neryski
happy, as spinteles daryciau tik kiek reikia kriauklei, nekelciau auksciau
QUOTE(Forma @ 2007 02 20, 19:28)
happy, as spinteles daryciau tik kiek reikia kriauklei, nekelciau auksciau
tada gal pirkt ilgesne kriaukle maciau yra ir 90 cm O ja glaust i kampa ar ne? tam kampe gal ranksluostine padaryt
O jus visi kas darotes remonta patys, tai pries tai kaip suprantu turejote daug dometis ka kaip daryti, ar viskas gerai gaunasi?
Na kokius mazus pataisymus as sau pati pasidarau irgi. Bet siaip idomu jei tai pirmas kartas, tai kaip viskas gaunasi ir ar nebaisu daryti tada patiems?
Na kokius mazus pataisymus as sau pati pasidarau irgi. Bet siaip idomu jei tai pirmas kartas, tai kaip viskas gaunasi ir ar nebaisu daryti tada patiems?
Forma-as ir palikciau tavo baldelius taip kaip yr,nedeciau niekur zalio
QUOTE(happy @ 2007 02 20, 21:12)
tai,kad ji visai neryski
na man nesiziuri, idomu bus pamatyti galuti rezultat su baldais, gal bus visai kitaip
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 20, 21:53)
O jus visi kas darotes remonta patys, tai pries tai kaip suprantu turejote daug dometis ka kaip daryti, ar viskas gerai gaunasi?
mums tai padeda vyro tevas bet ir vyras mano toks darbstolis na ir as neatsilieku
siaip patiems remontot be patirties tai nezinau visgi reikia irankiu, pvz. drele ~300lt, gulsciukai ir dar daug kitu irankiu, o ir zinot reikia ka ir kaip daryti
isliginom koridoriuje grindys, rytoj bandysim deti laminata
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 20, 19:53)
tai kaip suprantu turejote daug dometis ka kaip daryti, ar viskas gerai gaunasi?
ai nžn... mano tėvas auksarankis viską darė pats... kažkaip ir išmokau iš jo daug ką.. nes nuo mažens buvau visad prie jo... (lepūnėlė aš jo ) vyras su tėvais prieš 15metų su tevais pastatė jiems namą.... tai rigi kažką žinojo... o šiaip konsultavomės jei kažkas iškildavo... bet irgi ne su profesionalais
kažkodėl manau kad pasidarėm kokybiškiau nei būtų padarę kokie "visažinaii" iš alio reklamos
happy, man faini tapetai.. labai bet per blankūs kaip vaikų kambariui
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 21:05)
happy, man faini tapetai.. labai bet per blankūs kaip vaikų kambariui
pries tai buvau isdazius ryskiai tai isigandau rezultato ir uztapetavau Baldai tokie ryskoki,grindys bus tamsios,uzuolaidas ir uztiesalus ant lovos galvoju daryt kokius ryskesnius kazka i ta violetinio kaip
dekore-galvoju,kad bus normaliai..
QUOTE(happy @ 2007 02 20, 21:13)
Baldai tokie ryskoki,grindys bus tamsios,uzuolaidas ir uztiesalus ant lovos galvoju daryt kokius ryskesnius kazka i ta violetinio kaip
aš namą darysiu visą šviesų, vienos spalvos ir žaisiu dekorais..
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 21:33)
aš namą darysiu visą šviesų, vienos spalvos ir žaisiu dekorais..
va as taip ir zadu daryt, miegamajam dabar mastau kazkokia su bordo lovatiese ir romanetes tokias pacias..
QUOTE(happy @ 2007 02 20, 22:13)
pries tai buvau isdazius ryskiai tai isigandau rezultato ir uztapetavau Baldai tokie ryskoki,grindys bus tamsios,uzuolaidas ir uztiesalus ant lovos galvoju daryt kokius ryskesnius kazka i ta violetinio kaip
man tai tas tavo tapetas ne labai prie sirdies, nes labai skiriasi nuo mano vizijos, bet tikrai tiks prie tu baldeliu, kuriuos rodei ir tikrai viskas labai graziai deres tarpusavy, as jau matau