Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 01, 19:33)
bet dabar sakiau neskubėsiu... pasidarysiu tiek  kad galėtų gyvent... o kitur tai tikrai nelėksiu akis išdegus...

AKvilyt tai galima sveikint? nusipirkot namuka? thumbup.gif
QUOTE(Jurgitak @ 2007 04 01, 21:01)
Abonentiene, reikia tau greičiau pyplių namuose ... ir ne vieno, tada viskas bus dzin į dėmes ir įbrėžimus.

tada reaguosi: ai.. dar vienas ibrezimas? irnesakyk.gif Buvau cia kelias dienas dingus- gi vaikas kompa uztrumpino,ikiso sakute i osb lizda doh.gif cool.gif tai meistrai labai juokes kai pasakiau kas atsitiko doh.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 02, 07:03)
happy kokias šiaudais  biggrin.gif  bigsmile.gif  Nagi bžnagi, pasakok

yra tokie tapetai siaudiniai,ant ju siaudai suklijuoti,tai pas mane viena siena tokia yra.. labai pagyvino vaizdely
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 02, 09:37)
AKvilyt tai galima sveikint? nusipirkot namuka?  thumbup.gif

dar ne cool.gif juokingi rankpiniagiai palikti... bet raktus turim.. žmogus išsikrausto po truputį.. leido jau mum tvarkytis... po velykų parskrenda žmogus iš airijos ir turėtume susitvarkyt popierus.. bet po vakar jau dvejot pradėjau ar tikrai noriu unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojame remontą, pirmiausia mums reikia pasikeisti langus, dėl jų ir noriu pradžiai pasikonsultuoti. 4u.gif Pas mus yra vienas vitrininis langas, bet ir šalia yra vienas mažiukas, na toks siauras iki pusės sienos, o po juo radiatorius. Galvojame su vyru graiuti ir daryti visą sieną stiklinę. Radiatorių perkeltume prie kitos sienos, arba darytume siaurą palei žemę radiatoriuką. Viskas kaip ir įmanoma, tik kažkaip bijau nelaiku pristatytų langų. Na įsivaizduoju situaciją išgriauname sieną, o langus pavėluoja atvežti savaitę doh.gif
Ar griovėte kas nors taip sieną ir dėjote langą? Būtu įdomu jūsų nuomonė ar taip darytumėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 04 03, 11:45)
Na įsivaizduoju situaciją išgriauname sieną, o langus pavėluoja atvežti savaitę  doh.gif

papra6yk kad dieną dvi prieš atvažiuodami paskambintų mirksiukas.gif arba išsigriaukit ir kokiom lentom užkalkit.. juk šilta... nebent pirmam aukšte esat g.gif mes va visą vitriną griausim.. ir nan ar ja užkalt reiks ar kokį biesą g.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojame remontą, pirmiausia mums reikia pasikeisti langus, dėl jų ir noriu pradžiai pasikonsultuoti. 4u.gif Pas mus yra vienas vitrininis langas, bet ir šalia yra vienas mažiukas, na toks siauras iki pusės sienos, o po juo radiatorius. Galvojame su vyru graiuti ir daryti visą sieną stiklinę. Radiatorių perkeltume prie kitos sienos, arba darytume siaurą palei žemę radiatoriuką. Viskas kaip ir įmanoma, tik kažkaip bijau nelaiku pristatytų langų. Na įsivaizduoju situaciją išgriauname sieną, o langus pavėluoja atvežti savaitę  doh.gif
Ar griovėte kas nors taip sieną ir dėjote langą? Būtu įdomu jūsų nuomonė ar taip darytumėte? ax.gif

Mes ta pacia diena issigriovem. Kol kitus langus dejo, vyras su purfuratorium ir isgriove, na gal per valanda. Tik va nezinau kiek laiko uzima radiatoriu nuimt, pas mus radiatoriu nebuvo g.gif O siaip tai pries vezant turi gi pasiskambint, kad tikrai sedesit namie ir lauksit, tai paprasykit kad diena pries paskambintu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka mūsų plytkos, jos superinės, ne baltos, tokios kaip pieno

user posted image
Atsakyti
Na įsivaizduoju situaciją išgriauname sieną, o langus pavėluoja atvežti savaitę  doh.gif
Ar griovėte kas nors taip sieną ir dėjote langą?  ax.gif

Dareme taip - radiatoriu nukabinome is anksto, o jau siena grioveme ta pacia diena - kol kitus langus keite ir isgrioveme. Griauti, tai ne statyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 05, 00:58)
Man patinka mūsų plytkos, jos superinės, ne baltos, tokios kaip pieno

user posted image

Ir siaip labai graziai dera spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes bandom remontuoti butą patys ir norėtume pasidaryti tokią sieną, tai gal žinot kokios ten plytutės ar kas ten, man labai gražiai atrodo, norėtume taip pasidaryti, tik kaži ar patys pajėgsime . Kur būna tokių pirkti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelytė: 05 balandžio 2007 - 10:43
QUOTE(mergelytė @ 2007 04 05, 11:42)
Mes bandom remontuoti butą patys ir norėtume pasidaryti tokią sieną, tai gal žinot kokios ten plytutės ar kas ten, man labai gražiai atrodo, norėtume taip pasidaryti, tik kaži ar patys pajėgsime . Kur būna tokių pirkti?
user posted image

aisku pasidarysit mirksiukas.gif seniuose tikrai yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 05, 12:59)
aisku pasidarysit mirksiukas.gif  seniuose tikrai yra tongue.gif

tai ten plytelės? g.gif , ar plokštės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelytė: 05 balandžio 2007 - 11:09
QUOTE(mergelytė @ 2007 04 05, 12:09)
tai ten plytelės?  g.gif , ar plokštės?

man rodos ir ploksciu ir atskiru buna g.gif
Atsakyti