nu as bisky pasigirsiu : istapetuota jau svetaine, prieskambaris ,sumontuoti laiptai - man grazu , nuvaziuoju ir nenoriu gryzt
QUOTE(happy @ 2007 03 31, 20:21)
nu as bisky pasigirsiu : istapetuota jau svetaine, prieskambaris ,sumontuoti laiptai - man grazu , nuvaziuoju ir nenoriu gryzt
Sveikinu Nepamirsk idet foto, norim pasidziaugti kartu .
QUOTE(happy @ 2007 03 31, 19:21)
labai fainai gerai kad patinka, nors is tikro ne tame esmė, o tame, kad namai, jie ir su plikom sienom mieli
O man daug kas nepatinka, va nugrybavom ziauriai virtuves su plytelem, prie pat iėjimo tokia nesamonė padaryta, kurios neistaisysi, tik kazkaippaslept galima
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 31, 22:15)
Sveikinu Nepamirsk idet foto, norim pasidziaugti kartu .
su foto tai bisky beda dingo mano fotikas,bijau,kad nebutu kas statybose nuknakcines ,bet kazkur yra senutelis fotikas- jei ka su juo nufotkinsiu
Abonentiene- o gal bisky perdedi? gal gal nieko baisaus su tom plytelem?
gal ten istaisyt kazkaip galima
QUOTE(happy @ 2007 04 01, 07:37)
su foto tai bisky beda dingo mano fotikas,bijau,kad nebutu kas statybose nuknakcines ,bet kazkur yra senutelis fotikas- jei ka su juo nufotkinsiu
ai , zinai, kai buna galas plyteliu, tai tas galas matomoj vietoj, ir virsutine plytele tarsi atsokus, visa eiles tokia del nelygios sienos. Bandysim kazkaip slept, o turejo graziai jos uzsibaigt ir viskas.
Abonentiene- pas mane irgi atsokus,bet man tai visai nieko.. nezinau kaip bet uzbaigiamas tas kantas kazkaip,kiek prisimenu Forma pasakojo,kad jie des aliuminio apvaduka,pas mus tai toj vietoj su glaistu rodos uzteps ir uzdazys kaip siena.. Gal dar kas geresniu minciu turi
QUOTE(happy @ 2007 04 01, 14:00)
Abonentiene- pas mane irgi atsokus,bet man tai visai nieko.. nezinau kaip bet uzbaigiamas tas kantas kazkaip,kiek prisimenu Forma pasakojo,kad jie des aliuminio apvaduka,pas mus tai toj vietoj su glaistu rodos uzteps ir uzdazys kaip siena.. Gal dar kas geresniu minciu turi
as irgi su glaistu ir uzsimerksiu
eikit mergos vsiai siandien be nuotaikos, pasiziuriu ta valgoma dalis keliose vietose gerai įbrėžta susinervinau ant tiek, kad valerijonus gert praėjau. negana to, esu nepatenkinta kur siena nudažyta, ji man ant tiek šlykšti, kad nemoku apsakyt. ta balta spalva kaip kaimo bibliotekos tūlike, ant tiek "pigi". Gal ir perdedu, bet nervinuos, nežinau ką daryt, taip lengvai nepakeisi, juk viskas sudeta, galiu tik baltais dazyt ir viskas. Be to, dar tokiu mini įbrėžimų radau ant viršutinių spintelių, ir išvis man jos sunkiai nusivalo, atrodo nuvalau vienoj vietoj, tai kitoj dėmėta, stiklą lengviau nuvalyt
žodžiu nieko gero
Abonentiene- ne tavo diena siandien,kad taip viskas blogai atrodo
ryt manau viskas ne taip baisiai atrodys. Pas mane kazkas is darbininku ibreze stalvirsy,kazkas kambario duris ireze - bet nesiparinu del to,nelabai ir matosi dzin Pries kelias dienas panasiai sizavau kaip tu del prieskambario sienu,tokios nykios jios man atrode ,ciut ne blioviau prie ju,bet
istapetavau viena siana siaudais ir man jau grazu ,tikiuosi ir tu kitom akim paziuresi ir nebeatrodys tragiskai
ryt manau viskas ne taip baisiai atrodys. Pas mane kazkas is darbininku ibreze stalvirsy,kazkas kambario duris ireze - bet nesiparinu del to,nelabai ir matosi dzin Pries kelias dienas panasiai sizavau kaip tu del prieskambario sienu,tokios nykios jios man atrode ,ciut ne blioviau prie ju,bet
istapetavau viena siana siaudais ir man jau grazu ,tikiuosi ir tu kitom akim paziuresi ir nebeatrodys tragiskai
labas
abonentiene.. nesinervink... mes irgi pradzioj matėm visas kliurkas, o po kokio mėn viskas buvo dzin
aš negyva bandėm bent aplinką apsitvarkyt.... nu siaubas.. neprisėsdami nuo 9 iki 3varėm ir tik kai grįžom , pajaučiau kad dirbau rankų nejaučiu, kojų irgi siaubas kas ten darėsi.. tieeeeeeeeeeeeeeek visko sudeginom.. bet dar vienas šiukšlynas liko, bet paliesim jį tik po statybų.. oi nzn nzn..
bet dabar sakiau neskubėsiu... pasidarysiu tiek kad galėtų gyvent... o kitur tai tikrai nelėksiu akis išdegus... kad nebūtų kaip su butu, kai po metų viskas atrodė negražu bet ten daba taaaaaaip baisu kad mane net pagalvojus nupurto nu kaip nors......
abonentiene.. nesinervink... mes irgi pradzioj matėm visas kliurkas, o po kokio mėn viskas buvo dzin
aš negyva bandėm bent aplinką apsitvarkyt.... nu siaubas.. neprisėsdami nuo 9 iki 3varėm ir tik kai grįžom , pajaučiau kad dirbau rankų nejaučiu, kojų irgi siaubas kas ten darėsi.. tieeeeeeeeeeeeeeek visko sudeginom.. bet dar vienas šiukšlynas liko, bet paliesim jį tik po statybų.. oi nzn nzn..
bet dabar sakiau neskubėsiu... pasidarysiu tiek kad galėtų gyvent... o kitur tai tikrai nelėksiu akis išdegus... kad nebūtų kaip su butu, kai po metų viskas atrodė negražu bet ten daba taaaaaaip baisu kad mane net pagalvojus nupurto nu kaip nors......
Abonentiene, reikia tau greičiau pyplių namuose ... ir ne vieno, tada viskas bus dzin į dėmes ir įbrėžimus. Bile švarios grindys ir gerai
O pas mus po vėlykų meistras ateina Prasidės...
O pas mus po vėlykų meistras ateina Prasidės...
ačiū, mergaitės, jūs kaip greitoji pagalba
mamuke68
Na, taip, bet defektai neišnyksta Vakar buvom pas kaimynus, įkurtuves šventėm
jurgitak
Bus ir pas mus pyplių greit
akvilyte
pas mus taip su keliais dalykais irgi buvo Nes visumą matai, o ne daiktus,. nors juk as tai zinau, o virtuvinis dar tokioj vietoj, nu pastoviai akis badys, jei paliksiu...
happy kokias šiaudais Nagi bžnagi, pasakok
mamuke68
Na, taip, bet defektai neišnyksta Vakar buvom pas kaimynus, įkurtuves šventėm
jurgitak
Bus ir pas mus pyplių greit
akvilyte
pas mus taip su keliais dalykais irgi buvo Nes visumą matai, o ne daiktus,. nors juk as tai zinau, o virtuvinis dar tokioj vietoj, nu pastoviai akis badys, jei paliksiu...
happy kokias šiaudais Nagi bžnagi, pasakok