Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 29, 21:00)
As nesigaudau, o tai kodel jus kitam mieste neieskojot? g.gif  unsure.gif

Jų nėra. Niekur, sunku patikėt ar ne? O man nesunku, nes jų NĖRA, yra šviesiai raudona, raudona su dryžiais, raudona beveik ryža, raudona, kuri iš tikro yra bordo ir t.t ir t.t. doh.gif
NĖRA nėra nėra!!!!!!! vienos iš pagrindinių spalvų.
-Mieloji, kodėl dvarčionys negamina Šitos spalvos?
- nes IR TAIP perka ką gaminam.

Sakau yra ispaniškos, dar ten kokios, kurių reik laukt mėnesį laiko. Tikrai gra-ios, įvairių dydžių, o tų, kurių vežimais sandėliuose prikrauta, spalvos tikrai ne raudona.
na gal ir praleidau ką, tikiu, bet drįsčiau abejot, knisausi per pažįstamus, per internerus, nekalbu apie pokalbius su pardavėjais ir pan. Ir kas trecias sakydavo:
-žinau kur yra!
O aš jau bėgu ten ir matau, kad tai pvz neblizgi. Arba bordo. Mėgsta kartais žmonės padėt neįsiklausę, kad noriu konkrečiai to, ko noriu, o ne kažko panašaus biggrin.gif
beje, žiūrėjom už protinga kainą, po 150lt už kvadratą nė nežiūrėjau, tai gal ten ir buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 29 kovo 2007 - 22:29
QUOTE(Giga* @ 2007 03 29, 20:58)
lotuliukas.gif o zinok mano skoni labiau atitinka dabartines tavo plytkos  mirksiukas.gif kur pirkai ir keik mokejai ?  rolleyes.gif

Tokių pat neberasi, mums sumaišė ir įdėjo kitą atspalvį, pora dėžių, nuvažaiavo, gerai, kad dar buvo mažas likutis, parsivežė namo, žiūri vėl ne tas atspalvis, nors sakė kodus ir pan, nuvaziuoja jau neberanda doh.gif bet šiaip ne taip kažkaip sulipdėm , tiksliai nežinau tos istorijos, vyras lakstė.
O pardavėja sakė, kad niekad rokių pačių atspalvių negamina, kas mane labai keista doh.gif tipo jie iš akies maišo ar kaip.

Dvarčionyse, kiekk mokėjom nepamenu, manęs jos labai nedomino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 30, 00:08)
Tokių pat neberasi, mums sumaišė ir įdėjo kitą atspalvį, pora dėžių, nuvažaiavo, gerai, kad dar buvo mažas likutis, parsivežė namo, žiūri vėl ne tas atspalvis, nors sakė kodus ir pan, nuvaziuoja jau neberanda  doh.gif  bet šiaip ne taip kažkaip sulipdėm , tiksliai nežinau tos istorijos, vyras lakstė.
O pardavėja sakė, kad niekad rokių pačių atspalvių negamina, kas mane labai keista  doh.gif  tipo jie iš akies maišo ar kaip.

Dvarčionyse, kiekk mokėjom nepamenu, manęs jos labai nedomino biggrin.gif

jei plyteles bus kitos serijos, tai ir rastas gali skirtis ir spalva, bet ne taip ryskiai, kad visai kitokia spalva. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 30, 06:51)
jei plyteles bus kitos serijos, tai ir rastas gali skirtis ir spalva, bet ne taip ryskiai, kad visai kitokia spalva.  schmoll.gif

Vat būtent, pvz mes galvojom, kad mūsų plyteles grindų yra kaip ir sienų tamsios, nifiga, kai sudėjom atspalvis visa ikitoks, nu ir patys kalti, kad neapsiziurejom, o ta ikiso tikra to zodzio prasme
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ruošiamės įsirenginėti vonios kambarį. Rytoj jau užsakinėsim santechniką, o niekaip negaliu apsispręst dėl vonios apstatymo. Gal patarsit, kaip jums atrodo geriau ax.gif (čia ant greičio papaišiau ant popieriaus, tad nelabai lygiai gavosi blush2.gif , na bet gal suprasit.. ax.gif )

Vonia - 5,4 kv.m. Norim pirkt Ravak vonią RosaII, tik niekaip negalim apsispręst dėl dydžio, o nuo to priklauso ir vonios apstatymas.

1variantas
Norint sutaupyt vietos, galvojame imt 150*105 (bet, kaip Forma minėjo, joje pilnai neišsitiesi g.gif , o mes su vyru labai mėgstam pamirkt vonioj thumbup.gif)
Tada tilptų tik 50 cm kriauklė. Skalbimo mašina pasislėptų kampe, o priešais klozetą statytume didelę spintelę, kad suslėpt visą vonioj laikomą turtą biggrin.gif Beje, šiam variante, priešais klozetą lieka daugiau vietos..

user posted image

2 variantas
Vonią statant prie kitos sienos, ją galima pirkt ir didesnę, 160*105 ar net 170*105. Tada tilps ir didesnė kriauklė, pvz, su praplatintais kraštais. Bet, mažiau vietos priešais klozetą, lieka tik 50-60 cm, o tam, kad įdėt skalbinius į skalbimo mašiną, jaučiu reiktų net ant kloziko atsisėst biggrin.gif g.gif
Bei lieka mažiau vietos spintelei..

user posted image
Kokį var. rinktumėtės jūs ir kodėl?.. ax.gif g.gif
Atsakyti
Išmaišiau keletą pardžių, o plytelių neradau, nors stauk...Norėčiau kažkokių šviesių-oranžinių, geltonų, raudonų... wub.gif
Atsakyti
O gal galima pirma varianta sitaip pakoreguot:

skalbianke vietoj kriuakles, kriaukle imontuota i spintele (juk nepatogu, spintele vienoj vietoj, kriaukle kitoj, nors nezinau ka tu joj laikysi, o vonia iki galo.
Atsakyti
Man antras variantas geresnis 4u.gif
Atsakyti
aš irgi rinkčiausi antrąjį variantą, tik skalbimo mašiną (jei įmanoma) statyčiau tą, kur per viršų skalbiniai kraunasi - daugiau vietos liktų, o ir spintutę platesnę būtų galima pastatyti smile.gif
Atsakyti
O jeigu antram variante skalbimo mašiną sukeisti vietomis su spintele g.gif būtų patogiau saklbinius įdėti/išimti.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 30, 17:32)
O gal galima pirma varianta sitaip pakoreguot:

skalbianke vietoj kriuakles, kriaukle imontuota i spintele (juk nepatogu, spintele vienoj vietoj, kriaukle kitoj, nors nezinau ka tu joj laikysi, o vonia iki galo.

QUOTE(KristiTal @ 2007 03 30, 19:42)
Man antras variantas geresnis 4u.gif

QUOTE(cheery @ 2007 03 30, 21:00)
aš irgi rinkčiausi antrąjį variantą, tik skalbimo mašiną (jei įmanoma) statyčiau tą, kur per viršų skalbiniai kraunasi - daugiau vietos liktų, o ir spintutę platesnę būtų galima pastatyti  smile.gif

QUOTE(mutti @ 2007 03 30, 23:12)
O jeigu antram variante skalbimo mašiną sukeisti vietomis su spintele  g.gif būtų patogiau saklbinius įdėti/išimti.

Ačiū labai visoms už komentarus 4u.gif
Nusprendėm, kad 2 var. visgi patogesnis.
Puikus pasiūlymas skalbyklę sukeist vietom su spintele thumbup.gif Ko gero taip ir darysim, nes tikrai bus patogiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo conviva: 30 kovo 2007 - 23:00
poster_offtopic.gif
akvilyte happybday.gif
Atsakyti