QUOTE(KristiTal @ 2007 03 29, 09:41)
visai grazi vonyte idomiai sudeliotos plyteles
QUOTE(Giga* @ 2007 03 29, 09:43)
sorry merginos kad isiterpsiu, nesusilakiau, labai jau primine pries keturis metus mano istorija, kai dar buvau jauna ir zalia, neturinti supratimo apie terminsu ir panasiai, zodziu penktadieni vakare statybininkai remontuojantys musu ka tik nupirkta buta pasake- kad pirmadieni reikai plyetliu sestaidnei lekiu per visas KLP parduotuves, o ju cia tipo nelabai daug ir tos pacios be rysio, ir ieskau kas man nors kiek patiktu ir nekainuotu daugiau 25 lt (na tiek buvom sutare su vyru skirti tam reikalui). aisku nieko gero nerandu, nervas ima, radau vienas, ale 30 lt, ri dar pasirodo per mazai turi sviesiu, nu vienu zodziu, nueinam i dvarcionis, issirenkam is baisiausiiu graziausias, pardaveja skaiciuoja jau kiek cia mums reikai, ir staiga paziurejusi i mano veida, sako- tai gal jus geriau nepirkit tipo mate is mano veido israiskos, kaip as "dziaugiuosi"
bet is tikruju tai pardaveja saunuole, kad nekisa jei mato kad zmogui nepatinka, o del to kad statybininkai skubina manau nereiketu pirkti bet ko, juk galima ir su statybininkais susitarti, o gyventi tai teks paciai ir per diena kelis kartus eiti i vonia ir stresuoti kaip ji tau nepatinka tai nieko gero