QUOTE(korida @ 2007 03 28, 12:09)
Truputi niurokos pilkos plyteles ,ofisines ,truksta silumos ,zaismingumo ,bet siaip jai patinka tai liuks
tai, kad paskui susitvarkys, pora zaismingu detaliu ir bus jauku
Del plytelems dazu - tai interneta radau, kad yra kazkoks tai gruntas Ortex , tai su juompirma nudazai tas plyteles, o paskui galima dazais dazyti
tai kaip ir neblogai, aisku dar reikes su konsultantu pasikonsultuoti
tik va dabar galvoju, o tuos tarpelius tar plyteliu irgi dazyti
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas
tai kaip ir neblogai, aisku dar reikes su konsultantu pasikonsultuoti
tik va dabar galvoju, o tuos tarpelius tar plyteliu irgi dazyti
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 28, 19:58)
Merginos, kurios diskutuojat apie plyteles, jei nežinot jų istorijos, tai ir patylėkit
Nei man jos patinka nei ką, kas remontuojasi pačios, tos žino, kaip čia buvo, viso gero
toj vonioj aišku, gražiausias šunelis
Nei man jos patinka nei ką, kas remontuojasi pačios, tos žino, kaip čia buvo, viso gero
toj vonioj aišku, gražiausias šunelis
Normalios tos plyteles pas tave ir viskas. Nezinau as tos tavo istorijos ir tyngiu ieskoti Vis kitaip nei pas visas.
O as savo vonios nesugebu susitvarkyti niekaip, tai ir nuotrauku niekaip neidedu
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 28, 20:58)
Merginos, kurios diskutuojat apie plyteles, jei nežinot jų istorijos, tai ir patylėkit
žinom žinom visai liux atrodo man rodos nuotraukos tamsesnes nei realiai plytkos
Kristital, nu cia dabar, paprasei ir idejau, nors nesusitvarkius, tai dabar as prasau
Prašom įdėti.
O dėl plytkų, čia prašom nešokinėt ant gulinčio, blioviau aš čia ilgai, kad negavau ko noriu. Tris dienas prie parduotuvės plytelių mašinoj sėdėjau ir blioviau (rimtai verkiau net uztinus, nežinau ką tos pardavėjos apie mane galvojo, tik įeinu, apsibliaunu ir išeinu ). O blioviau, nes visvien reikejo pirkt plyteles, o ka daryt jei visos baisios, išskyrus tai, ko nerandi?
jo, tamsesnes. šiaip pripratau, gražiai visai ji atrodo, ai koks skirtumas iš esmės, ir prie lempos pripratau darbiniam kambary, o žadėjau išlupt, jaučiu ten ji ir liks
Prašom įdėti.
O dėl plytkų, čia prašom nešokinėt ant gulinčio, blioviau aš čia ilgai, kad negavau ko noriu. Tris dienas prie parduotuvės plytelių mašinoj sėdėjau ir blioviau (rimtai verkiau net uztinus, nežinau ką tos pardavėjos apie mane galvojo, tik įeinu, apsibliaunu ir išeinu ). O blioviau, nes visvien reikejo pirkt plyteles, o ka daryt jei visos baisios, išskyrus tai, ko nerandi?
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 28, 21:30)
žinom žinom visai liux atrodo man rodos nuotraukos tamsesnes nei realiai plytkos
jo, tamsesnes. šiaip pripratau, gražiai visai ji atrodo, ai koks skirtumas iš esmės, ir prie lempos pripratau darbiniam kambary, o žadėjau išlupt, jaučiu ten ji ir liks
Abonentien, daba gausi ieškot juodo šikaninio
Ale iš bėdos tiks i tas pilkas glaspopoerius Taupos
O man vonia patiko, nors anksčiau juodos plytelės buvo
QUOTE(Dilma @ 2007 03 28, 22:49)
Abonentien, daba gausi ieškot juodo šikaninio
Koks dar Taupos, nieko neturiu is Taupos
ten ne juodos, kazkokios metalika su melyna ir juoda ir pilka, nesuprasi
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 28, 21:42)
Kristital, nu cia dabar, paprasei ir idejau, nors nesusitvarkius, tai dabar as prasau
Prašom įdėti.
Prašom įdėti.
Reliai sviesesnes.
Papildyta:
Tris dienas prie parduotuvės plytelių mašinoj sėdėjau ir blioviau (rimtai verkiau net uztinus, nežinau ką tos pardavėjos apie mane galvojo, tik įeinu, apsibliaunu ir išeinu )
sorry merginos kad isiterpsiu, nesusilakiau, labai jau primine pries keturis metus mano istorija, kai dar buvau jauna ir zalia, neturinti supratimo apie terminsu ir panasiai, zodziu penktadieni vakare statybininkai remontuojantys musu ka tik nupirkta buta pasake- kad pirmadieni reikai plyetliu sestaidnei lekiu per visas KLP parduotuves, o ju cia tipo nelabai daug ir tos pacios be rysio, ir ieskau kas man nors kiek patiktu ir nekainuotu daugiau 25 lt (na tiek buvom sutare su vyru skirti tam reikalui). aisku nieko gero nerandu, nervas ima, radau vienas, ale 30 lt, ri dar pasirodo per mazai turi sviesiu, nu vienu zodziu, nueinam i dvarcionis, issirenkam is baisiausiiu graziausias, pardaveja skaiciuoja jau kiek cia mums reikai, ir staiga paziurejusi i mano veida, sako- tai gal jus geriau nepirkit tipo mate is mano veido israiskos, kaip as "dziaugiuosi"
QUOTE(Giga* @ 2007 03 29, 09:43)
sorry merginos kad isiterpsiu, nesusilakiau, labai jau primine pries keturis metus mano istorija, kai dar buvau jauna ir zalia, neturinti supratimo apie terminsu ir panasiai, zodziu penktadieni vakare statybininkai remontuojantys musu ka tik nupirkta buta pasake- kad pirmadieni reikai plyetliu sestaidnei lekiu per visas KLP parduotuves, o ju cia tipo nelabai daug ir tos pacios be rysio, ir ieskau kas man nors kiek patiktu ir nekainuotu daugiau 25 lt (na tiek buvom sutare su vyru skirti tam reikalui). aisku nieko gero nerandu, nervas ima, radau vienas, ale 30 lt, ri dar pasirodo per mazai turi sviesiu, nu vienu zodziu, nueinam i dvarcionis, issirenkam is baisiausiiu graziausias, pardaveja skaiciuoja jau kiek cia mums reikai, ir staiga paziurejusi i mano veida, sako- tai gal jus geriau nepirkit tipo mate is mano veido israiskos, kaip as "dziaugiuosi"
Nu ir as isiterpsiu uz kompanija
Skaitau sia tema nuo pradzios, nes laikas tvarkyti vonia Abonentienes istorija zinojau, uzjauciau:verysad: Labai laukiau kas iseis is tu meno kanciu
Ypac kai patinka ryskios spalvos ,pvz.raudona. Nu zinai, liux vonia gavosi,kontrastinga,nuotaikinga ir manau su harakteriu, beveik kaip seimininkes
12 metu turiu sviesia vonia( kremines pliteles ), dabar svajoju apie ekstravagantiskas,kontrastingas spalvas (juoda,sidabrine,oranzine-raudona) Ir taip visada