Abonentiene, idek vonios foto
As manau kad nera dazu plytelems, net neisivaizduoju kad jas butu galima dazyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 27, 21:37)
dar nera spinteles, nepabaigta apdaila ir siaip bordakai, nu bet galiu siek tiek parodyt
Šiaip nesitikejau, kad vietos dar tiek daug. Nuotraukose spalva biski ne ta, o ten tie rastai is arti, sieneles.
ir grindys labai svarios
QUOTE(Forma @ 2007 03 20, 11:53)
o man kaip tik maza, kojas reikia susikelti i virsu jei nori issitiesti o turit pagalvele? nes kai pasidedi galva ant pagalveles tai labai nors ir be jos galima, siaip gal tu bandai galva ant briaunos pasideti tai taip nereikia daryti
Forma, kaip supratau kalbat apie vonia Rosa II O kokio ilgio pas jus vonia?
Mes kaip tik ruošiamės pirkti Rosa II, tik negalim apsispręst dėl dydžio
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 28, 01:03)
Na, aš ne Forma , bet gal galiu pasakyt irgi savo nuomonę ankstesnej zinutej rašiau, jog rinkomes didziausią ir nesigailim ir del busimu vaiku, ir vyrui neanksta, ir abu taskemes, super.
dydziai yra trys, labai jau didelis tas pasirinkimas
dydziai yra trys, labai jau didelis tas pasirinkimas
Aš taip pat galvoju apie didžiausią, bet gal ir mažesnėj pakankamai vietos išsitiesti (mano ūgis 172cm)
Rašo, kad 150*105 dydžio Rosa savo vidine erdve atitinka klasikinę stačiakampę 180 ilgio vonią.. Ar tai tiesa??
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 28, 00:23)
dar nera spinteles, nepabaigta apdaila ir siaip bordakai, nu bet galiu siek tiek parodyt
Šiaip nesitikejau, kad vietos dar tiek daug. Nuotraukose spalva biski ne ta, o ten tie rastai is arti, sieneles.
ir grindys labai svarios
ir grindys labai svarios
Kaip as noreciau tokios vonios
Deja pas mus ji 1.5x1.5 ir cia tualetas kartu su vonia
Tai ideju kaip jaukiai ir graziai pasidaryti tikrai stinga
Nu bet dar metelius su vonios remontu palauskim, nes uzsimanem vasara paatostogauti kur nors nuvykti, pamatyti, rudeni man masinyte pirkti, tad vonia lauks iki kitos vasaros, tai dabar galvoju kaip ja laikinai pagrazinus, kad ji sillta butu
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 27, 21:27)
labavakar
keitem interneta, tai savaite teko be jo
pas mus ta didziausia, maniskis uzsimane, nors norejau mazesnes, del vietos, bet dabar nesigailiu, vietos vonios kabary dafiga, ir labai jauciasi tas dydis.
Bandziau ir galva pasidet ant briaunos, nu man per didele i viskas, skestu pagalveles neturim, man brangi pasirode, ir galvojau, kad nereikes, o pasirodo, gal ji visdel to praverstu
keitem interneta, tai savaite teko be jo
pas mus ta didziausia, maniskis uzsimane, nors norejau mazesnes, del vietos, bet dabar nesigailiu, vietos vonios kabary dafiga, ir labai jauciasi tas dydis.
Bandziau ir galva pasidet ant briaunos, nu man per didele i viskas, skestu pagalveles neturim, man brangi pasirode, ir galvojau, kad nereikes, o pasirodo, gal ji visdel to praverstu
na as be pagalveles neisivaizduoju gulejimo , butu labai nepatogu
o pas tave vonios kranas ne vietoj padarytas neziurejot i vonios montavimo schemas ar palikot taip kaip buvo padaryta statybininku?
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 27, 22:37)
kazkokie dazai yra
QUOTE(conviva @ 2007 03 28, 00:56)
Forma, kaip supratau kalbat apie vonia Rosa II O kokio ilgio pas jus vonia?
pas mus 150cm, as 167 ugio issitiest neiseina
QUOTE(Forma @ 2007 03 28, 07:53)
o pas tave vonios kranas ne vietoj padarytas neziurejot i vonios montavimo schemas ar palikot taip kaip buvo padaryta statybininku?
taip buvo padaryta, nepamastem visai apie tai, gal but imanoma ir pratempt (nors gal ir ne, nezinau, kai nusipirkom, jau keist nieko nebegalejom, viskas buvo pravedziota), todel turim dabar nepatogumu, ypac kol baldu ner, ir tuo paciu kraiukles ner.
Bet išgyvensim
Abonentiene, grazi vonia!
man pati vonia tai na o plyteles ne mano skonio
Abonentiene, grazi vonia o ypač su šuneliu