cia pvz kaip atrodo sienu apdaila su plokste
QUOTE(Forma @ 2007 03 20, 12:10)
cia pvz kaip atrodo sienu apdaila su plokste
nu šitie tai super o tai kaip tarpus??? ka su jais veikt???
QUOTE(Forma @ 2007 03 20, 10:53)
istisine sunku uzdeti ir ne visais atvejais imanoma. siaip dazniausiai ta plokste neklijuojama o kabinama ant spec laikikliu.
Tai čia buvo kokie 5 metai atgal , tai dar klijavo
Nerodo man nuotraukyčių
Forma, ačiū už nuotraukas
Nu liuks ta plokštė atrodo Jau noriu. Tikiuosi, kad meistrai, kurie kabina gipskatronį, mokės ir tą plokštę pritvirtinti
Nu liuks ta plokštė atrodo Jau noriu. Tikiuosi, kad meistrai, kurie kabina gipskatronį, mokės ir tą plokštę pritvirtinti
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 20, 13:16)
nu šitie tai super o tai kaip tarpus??? ka su jais veikt???
cia gamybininku paslaptys na pas mane bus igilintos nerudijancio plieno juosteles
QUOTE(SoJa @ 2007 03 20, 13:34)
Forma, ačiū už nuotraukas
cia baldininku darbas, remontininkai to nedaro cia yra kaip baldas, neduok die... jei koks gipsininkas pradedu tai daryti nebent turintis auksines rankas
Forma, išduok paslaptį, pas ką aš šitą dalyką dalėčiau užsisakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 20, 14:07)
Forma, išduok paslaptį, pas ką aš šitą dalyką dalėčiau užsisakyti
pas baldininkus, kurie gamins tau baldus tiesa ne visi tai daro ir ne visi tuo uzsiima ir moka
o man tai negrazu namuose nenoreciau, imoneje tai gal visai nieko
Kaip remontininkems sekasi? idekite kokiu nuotraukyciu ka padarete.
QUOTE(Smiltis @ 2007 03 20, 13:17)
siaip tai ir dabar klijuoja jei kokie dideli lakstai, o jei is daug smulkiu tai kabina - tvirtina ant laikikliu.
gerai baigiam apie kas patinka nepatinka, cia tema ne apie tai
akvilyte, kur tu prapuolus, kaip sekasi su kolidorium?
beja man reikes uzuolaidu i visus kambarius tai galvojau i tave kreiptis, tik nezinau kaip su tavo atvykimu
akvilyte, kur tu prapuolus, kaip sekasi su kolidorium?
beja man reikes uzuolaidu i visus kambarius tai galvojau i tave kreiptis, tik nezinau kaip su tavo atvykimu