QUOTE(Lalaa @ 2007 03 16, 20:23)
Forma, kiek kv. jusu svetaine? man kazkaip tie sviestuvai nesiziuri
bet gal su baldais atrodys kitaip
musu svetaine ~20kv, beja siandien issirinkom minksta dali, tik neapsisprendziam del spalvos ar ryskiai raudona, ar vysnia
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 16, 21:21)
O man tai faini sviestuvai, idomiai sugalvota deti taip viena salia kito. O tai dar svetaineje ar bus kokiu kitu sviestuvu? Kiek cia vatu gaunasi ir kiek kvadratu svetaine? Grindys irgi fainos, tokios paprastos, prie ju viskas derinasi.
As savo miegamo viena sviestuva virs lovos netycia sudauziau, tai ta proga paieskosiu kitu dvieju labiau tinkanciu
Tik dabar nelabai zinau kokie tiktu
dar viena svetaineje torsera statysim, kai noresim jaukesnes sviesos isijungsim ar tv ziureti nereikia tos centrines ryskios. siaip mes megstam kai sviesos buna daug
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 16, 22:23)
Man
(papildinys, vns, reiškiamas naudininku) įjungti (
gal pažyminys, nes kokie, dgs, vyr.g) šviestuvai irgi labai gražiai atrodo, bet kaip man tokiai
(parodomasis būdvardiškas įvardis, vns, mot.g.) spalvų
(papildinys dgs kilm.) trūkst
(esamojo laiko veiksmažodis, dgs.)
ryt egzas blyn
tai va bus raudona sofkute
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 16, 23:10)
pasakykit jus man kaip atidaryt kibireli su dazais, kur plasmases kazkoks gabaliukas virsuj (matosi per ji spalva), o sonai kazkokie kaip apkarpyti
bandziau ta plasmase islupt ir neisejo, šakutę sulanksčiau.
P.s. kazkas klause kokie dazai, tai uzrasyta vivacolor, nezinau geri jie ne, bet kai uztisko baltu dazu, nusivale be tu uzdazytu dazu kuo puikiausiai
tas plasmasinis tik tam buvo imustas, kad galetu pigmenta supilti, o tau reikia atlankstyti visus is sonu tuos iskarpytus su replem ir atsidarysi
QUOTE(korida @ 2007 03 16, 23:42)
Viskas lyg ir liks ,tik kodel viena tik radijatoriu nauja kabinot ir kodel viena plitele po kriaukle meistriuks neuzklijavo
(ar neturejo su kuo isgrezti) o jau kraniukai susukti .
vienas naujas del to kad jo ten nebuvo, buvo visai kitur, o sitas naujas, visu negalejom pasikeisti.
o del plyteles tai tas meistriukas buvau as, ir nemaciau tiklo jos ten klijuoti, kadangi ten bus spintele
Papildyta:
imeciau dar viena
foto kur apemiau kiek galejau svetaines