Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 13, 23:56)
Nejuokink lotuliukas.gif

Labai idomu virtuves galutini varianta pamatyti thumbup.gif

Man irgi įdomu unsure.gif Nepatikėsi, bet dar įdomiau nei tau biggrin.gif
kolona pabaigta, apacioje plyteles siandien diedas pabaigs (tegul užspringsta jis ta dešra, o tokia skani buvo, rūkyta sad.gif ), ryt ar poryt pabaigiam siena nudazyt, plyteles dzin, ant galo paliksim, bo nebespejam (ant sienos), i psio, skambinam meistriukui, virtuvė virtuvytė blizgėdama pas mus atvažiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 23:26)
Nežinau, o ir diedo neklausiu dabar, nes pykstu, nes jis ką tik suėdė visą dešrą cry.gif

oi prajuokinai nuo pacio ryto lotuliukas.gif

o del duru tai man jos iskrenta is konteksto del to,kad lakuotos,perdazius kokia kita spalva butu visai normaliai..
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 22:10)
[color=yellow]
Užtat aš mirštu kaip man gražu tie pasakiški žibintukai  wub.gif  Man laaabai gražu, o jaukumas neišpasakytas smile.gif Ir svarbiausia galim degint visa para, laiko apie 10 metų, vatu 0,01  biggrin.gif

user posted image
user posted image

Papasakokit ir man tundrai kas čia per stebuklingi žibintukai ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 14, 08:36)
Papasakokit ir man tundrai  kas čia per stebuklingi žibintukai ?  blush2.gif

as tau i kokią fizikę panaši? biggrin.gif Pavadinimą pasakyčiau, ne daugiau biggrin.gif

QUOTE(happy @ 2007 03 14, 08:29)
oi prajuokinai nuo pacio ryto  lotuliukas.gif

o del duru tai man jos iskrenta is konteksto del to,kad lakuotos,perdazius kokia kita spalva butu visai normaliai..

Siūlė perdažyt, bet aš nesutikau, mat prisiziurejau vaikystej kaip atrodo dažytos tvarto durys huh.gif
O žinai, kad ten beveik nelakuota, mūsų meistras išvis sakė kad ten nelakuota, nu bet kad lyg lakuota biggrin.gif
Atsakyti
Tos lempos kazkaip sviesos diodai, ar tokiu principu veikia, ar kazkas panasaus, doh.gif kazka man elektrikas aiskino. Ir kad jos tipo nekeiciamos nes labai jau ilgai dega. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos remontininkes, biggrin.gif biggrin.gif
Turiu viena klausimeli, tai tikiuosi galesit padet. blush2.gif
Gal zinote ar yra specialiu kliju, kurie uzmaskuotu tapetu sujungimus,t.y. kai vietose tie krasteliai neprisiklijuoja prie sienos, ar jus tiesiog su tais paciais klijais kokiu nors budu pataisot.
Reikia gi kaip nors taisyt paciu pridarytas klaidas lotuliukas.gif , nors kai tapetavom tai atrode, kad kliju netgi per daug... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 14, 08:47)
as tau i kokią fizikę panaši? biggrin.gif Pavadinimą pasakyčiau, ne daugiau  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu aš irgi ne fizikė, todėl užtektų pavadinimo ar apibūdinimo, kad sugebėčiau elektrikui ir Senukuose (ar kur tokias parduoda) paaiškinti ko noriu.
Atsakyti
Merginos, ar visos virtuvės lubas dažėte baltai? g.gif
Mačiau pvz. kur nudažyta viena spalva visa patalpa, atrodė neblogai... ax.gif
Ką patartumėt?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 03 14, 10:54)
Merginos, ar visos virtuvės lubas dažėte baltai?  g.gif
Mačiau pvz. kur nudažyta viena spalva visa patalpa, atrodė neblogai...  ax.gif
Ką patartumėt?
rolleyes.gif

pas mane nebaltos schmoll.gif sienos kazkokios pieniskos,o lubos tie patys dazai tik spalvos dvigubai maziau dejoma.. Nu gal aiskiai pasakiau
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 03 14, 11:54)
Merginos, ar visos virtuvės lubas dažėte baltai?  g.gif
Mačiau pvz. kur nudažyta viena spalva visa patalpa, atrodė neblogai...  ax.gif
Ką patartumėt?
rolleyes.gif

pas mane ir sienos ir lubos tokios pat spalvos as nebenorejau marginti schmoll.gif
Atsakyti
O tai tiesa ar ne, kad jeigu nudažyta visa patalpa viena spalva, tai labai matosi nelygumai visokie, tie kur tarkim siena susilieja su lubomis? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 03 14, 14:38)
O tai tiesa ar ne, kad jeigu nudažyta visa patalpa viena spalva, tai labai matosi nelygumai visokie, tie kur tarkim siena susilieja su lubomis?  g.gif  unsure.gif

mano nuomone nelygumai matosi labiau kai i kampa sueina dvi skirtingos spalvos, be to jei dazoma skirtingomis spalvomis dazniausiai sienos spalva nedazoma iki pat lubu , paliekama juostele poros cm , kuri dazoma lubu spalva.
Atsakyti