Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 13:14)
o kazi imanoma kokiais lakstais sienas apsiltint is vidaus? nezinau kokiais, bet kazkuom gal imanoma? nes jau visiskas š, langai pakeisti, viskas ok ir šalta

Skaičiau laikraštyje, kad žmonės šiltinasi ir iš išorės vien savo butą. Iš lauko įdomiai atrodo - toks atsikišęs sluoksnis, palyginus su kaimynų sienomis, bet užtat šilta viduje. Tik nežinau, kur kreiptis, kad taip apšiltintų, gal į kokią statybinę firmą g.gif.
Atsakyti
Abonentiene-man labai patinka tavo oranzinis kambarys thumbup.gif , virtuves baldai
,kad faini ir spalva liuiksiska-jau nebesikartosiu thumbup.gif ir tos lubos bordo graziai isipaiso , tik man durys iskrenta is konteksto blush2.gif Viskas modernu modernu o jos man tokios kaimiskos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 13, 10:35)
Skaičiau laikraštyje, kad žmonės šiltinasi ir iš išorės vien savo butą. Iš lauko įdomiai atrodo - toks atsikišęs sluoksnis, palyginus su kaimynų sienomis, bet užtat šilta viduje. Tik nežinau, kur kreiptis, kad taip apšiltintų, gal į kokią statybinę firmą g.gif.

Įdomu ar visa tai teisėta ? g.gif Juk bendrą vaizdą tai gadina, o beto jei tą namą kada nors renovuos tai turėsi gi visą šitą apšiltinimą išardyti.
Man tai truputį pikta kai žmonės susideda langus ne pagal projektus, įsistiklina balkonus taip, kaip jiems patinka, o tada kai pradeda rinkti parašus namo renovavimui - kryžium gulasi, kad tik jų savivalės niekas neišluptų. Jeigu namas - daugiabutis, tai kažkaip visus klausimus reikėtų derinti tarpusavyje, o ne "byle man gerai"
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 13, 10:35)

man tai ner baisiau kai daugiabuciuose zmones daro beleka su savo sienom,balkonais ir t.t. , pas viena ziurek balkonas raudonas,pas kitas stiklytas,pas kita ziurek kaminiukas isvestas blink.gif , suprantu,kad norisi gyvent siltai ir patogiai,bet gal galima tai padaryti nedarkant bendro vaizdo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 13, 11:53)
man tai ner baisiau kai daugiabuciuose zmones  daro beleka su savo sienom,balkonais ir t.t. , pas viena ziurek balkonas raudonas,pas kitas stiklytas,pas kita ziurek kaminiukas isvestas  blink.gif , suprantu,kad norisi gyvent siltai ir patogiai,bet gal galima tai padaryti nedarkant bendro vaizdo  mad.gif

Na, senų daugiabučių su nesudarkytu išoriniu vaizdu matyt nebeliko, tai pastorinus dar sienas daug blogiau nebus irnesakyk.gif. O ką daryti, jei su kaimynais dėl renovacijos nepavyksta susitarti, visi vidiniai šiltinimo būdai išnaudoti (langai pakeisti ir pan.), o namuose šalta, o jei dar mažų vaikų yra? Čia aš ne apie save, pas mus namuose šilta, bet užjaučiu tuos, kurie šala. Dėl teisėtumo - man atrodo, kad tai buvo teisėta (gal leidimą gavo? g.gif), nes laikraštyje rašė kaip apie gerą pavyzdį (berods tai buvo "Lietuvos ryto" priede "Būstas" prieš kelis mėnesius).
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 13, 10:50)
Abonentiene-man labai patinka tavo oranzinis kambarys  thumbup.gif , virtuves baldai
,kad faini ir spalva liuiksiska-jau nebesikartosiu  thumbup.gif  ir tos lubos bordo  graziai isipaiso , tik man durys iskrenta is konteksto  blush2.gif  Viskas modernu modernu o jos man tokios kaimiskos  blush2.gif

Žinau verysad.gif Aš jų tiesiog pakest negaliu:( zinok prie ryzo dar derinasi, o kitur ne verysad.gif Bet jokių šansų pakeist, diedui patinka, tai net nesiginčyju, dar abejotų, tai kiščiau aš jas velniop
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 21:28)
Žinau  verysad.gif  Aš jų tiesiog pakest negaliu:( zinok prie ryzo dar derinasi, o kitur ne  verysad.gif  Bet jokių šansų pakeist, diedui patinka, tai net nesiginčyju, dar abejotų, tai kiščiau aš jas velniop

a kodel liudnu sypseniuku pridejai? va kai ieskau priekabiu tai ir randu blush2.gif ,o siaip tai jauciu net nepastebeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 13, 21:41)
a kodel liudnu sypseniuku pridejai? va kai ieskau priekabiu tai ir randu  blush2.gif ,o siaip tai jauciu net nepastebeciau  mirksiukas.gif

Kadangi diedas SM lankosi, tai pasakysiu geltonai, kad as jam apmelavau, nes jis labai dziaugesi kai istate, sakiau jo, fainos ir pan, nors jis mate kad man ne schmoll.gif bet tai buvo su tusciom sienom, o dabar tai kai yra sis bei tas tai išvis ne. Aišku, pripratom, tai dzin. Nors va, kelis kart pasakiau, kad man jos visai nepatinka, tai kaip supratau jam irgi ne, bet tiesiog neleidzia to galvot, nes pinigų tai ne 100 litų.

Kai gyvensim, aišku nepasistebės, juk akių nebado, tik rankenas reik pakeist (bet i kokias prie medzio doh.gif )
Papildyta:
Užtat aš mirštu kaip man gražu tie pasakiški žibintukai wub.gif Man laaabai gražu, o jaukumas neišpasakytas smile.gif Ir svarbiausia galim degint visa para, laiko apie 10 metų, vatu 0,01 biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 22:10)
Užtat aš mirštu kaip man gražu tie pasakiški žibintukai  wub.gif  Man laaabai gražu, o jaukumas neišpasakytas smile.gif Ir svarbiausia galim degint visa para, laiko apie 10 metų, vatu 0,01  biggrin.gif

user posted image
user posted image

Man irgi jie labai patinka. Pas mane svetaineje taip pat yra, tik kitokios formos. Labai jaukumo priduoda ir taip graziai melsvai sviecia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 00:37)
Su visokiom nesekmėm, pagaliau užbaigėm  thumbup.gif  (pasilikom dažų, kad kai viską sudėsim užbaigt)
Visdėlto mes priderinom prie baldų ir mums svarbiausia patinka iki nukritimo  clap.gif  clap.gif
realiai ir baldai ir kolona šviesiau šiek tiek
user posted image

o jei ne paslaptis kokie cia dazai mirksiukas.gif butent tas trecias sluoksnis
Atsakyti
Nežinau, o ir diedo neklausiu dabar, nes pykstu, nes jis ką tik suėdė visą dešrą cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 23:26)
Nežinau, o ir diedo neklausiu dabar, nes pykstu, nes jis ką tik suėdė visą dešrą cry.gif

Nejuokink lotuliukas.gif

Labai idomu virtuves galutini varianta pamatyti thumbup.gif
Atsakyti