Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o as tai noriu isikelti tik tada kai viskas bus sutvarkyta blush2.gif jau seniai galim gyventi naujam bute, bet vat ne, man reikia tvarkos ir jokiu dulkiu doh.gif bet jau jau .. greitai ax.gif
Atsakyti
Mes negalejom sau to leisti smile.gif

nudaze virtuve biggrin.gif kraupu kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 13:14)
Nu tai saunuoliai jūs, man labai sunkui taip būtų, nors dabar prasides irgi pirkimai iš algų  doh.gif  Ir su plikom sienom labai sunku būtų vajei vajei. O mes ir nesiženyjam, nes pinigų neturim, krc ziuresim, gal pataupysim, nors seniai reikėjo, aš garndrų labai noriu į svečius biggrin.gif

o kazi imanoma kokiais lakstais sienas apsiltint is vidaus? nezinau kokiais, bet kazkuom gal imanoma? nes jau visiskas š, langai pakeisti, viskas ok ir šalta

imanoma apsiltinti, tik gali buti bedu su rasojimu ir pelesiu, zodziu visada geriau siltinti is lauko.

QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 15:42)
Mes negalejom sau to leisti  smile.gif
nudaze virtuve  biggrin.gif  kraupu kol kas  biggrin.gif

mes irgi sau neleidome moketi uz nuoma dar tiek pat kiek cia uz paskola reikia atiduoti schmoll.gif

kodel kraupu biggrin.gif

o maniskis dabar svetaineje sviestuvus kabina clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 12, 17:45)
imanoma apsiltinti, tik gali buti bedu su rasojimu ir pelesiu, zodziu visada geriau siltinti is lauko.
mes irgi sau neleidome moketi uz nuoma dar tiek pat kiek cia uz paskola reikia atiduoti  schmoll.gif

kodel kraupu  biggrin.gif

o maniskis dabar svetaineje sviestuvus kabina  clap.gif

spalva buvo negrazi, kai uzdaze antra karta jau dziaugiuosi smile.gif Būsim ryškūs, ne tas žodis biggrin.gif

gerai jums, mes tai kabinsim lauk is darbinio ta sviestuva, gal jis ir nieko bet ne mums, gaila babkiu, nu gal panaudosim i koridoriu verysad.gif Aišku, galima nekreipt demesio, bet negalim biggrin.gif
Papildyta:
Va tas šviestuvas sad.gif ryzam kambary niekaip

user posted image

O čia virtuvė, ziuresim kaip sudejus baldus bus, tikiuosi pigiai neatrodysim doh.gif Nors sakau, antras sluoksnis jau zymiai geriau, pries tai buvo tokia spalva skysta, kad nu naciart

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Trecias sluoksnis su kitais dazais, nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim
Atsakyti

Papildyta:
Trecias sluoksnis su kitais dazais, nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim
[/quote]

o cia spalva tokia netolygi todel kad ka tik dazyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 03 12, 18:09)
o cia spalva tokia netolygi todel kad ka tik dazyta g.gif

ne, nuo apšvietimo, nuo fotiko, nuo daug ko priklauso, šiaip dėmių nėra jokių jau, beje po pirmo sluoksnio buvo ir labai šlykščiai
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 18:07)
spalva buvo negrazi, kai uzdaze antra karta jau dziaugiuosi smile.gif Būsim ryškūs, ne tas žodis biggrin.gif

gerai jums, mes tai kabinsim lauk is darbinio ta sviestuva, gal jis ir nieko bet ne mums, gaila babkiu, nu gal panaudosim i koridoriu  verysad.gif  Aišku, galima nekreipt demesio, bet negalim biggrin.gif
Papildyta:
Va tas šviestuvas sad.gif ryzam kambary niekaip

user posted image
O čia virtuvė, ziuresim kaip sudejus baldus bus, tikiuosi pigiai neatrodysim  doh.gif Nors sakau, antras sluoksnis jau zymiai geriau, pries tai buvo tokia spalva skysta, kad nu naciart

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Trecias sluoksnis su kitais dazais,  nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim

Na pirmiausia baldai, man labai Jūsu gražus,tikrai thumbup.gif O siena tai g.gif dabar dar sunku spresti,bet drasus Jūs biggrin.gif Aš spalvas irgi labai myliu wub.gif
Atsakyti
Abonentienė , grazus sviestuvas ax.gif bet jau sienu ryskumas bigsmile.gif drasus jus cool.gif as tai bijociau tokios spalvos blush2.gif man geriau ryskios detales, jei atsibosta galima legvai pakeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2007 03 12, 18:25)
Na pirmiausia baldai, man labai Jūsu gražus,tikrai thumbup.gif O siena tai g.gif  dabar dar sunku spresti,bet drasus Jūs biggrin.gif Aš spalvas irgi labai myliu wub.gif

Ačiūm rosenda, mes norim kaip norim, ir kol kas tfu tfu tfu, neapsišovėm, reik daryt ką širdis sako, dzin ką kiti mano rolleyes.gif

QUOTE(Lalaa @ 2007 03 12, 18:55)
Abonentienė , grazus sviestuvas  ax.gif  bet jau sienu ryskumas  bigsmile.gif  drasus jus  cool.gif  as tai bijociau tokios spalvos  blush2.gif man geriau ryskios detales, jei atsibosta galima legvai pakeisti  ax.gif

O man nepatinka švisetuvas, bet skylutes išgrežėm, nežinau kaip čia bus. matai ne mūsų stiliui jis sad.gif patys sėdim ir galvojam, kas čia mums užėjo doh.gif

O mes spalvų nebijom tongue.gif Kai uždažiau pirmą juostą, net širdis suspurdėjo, kaip gera buvo matyt, iš laimės šokinėjom lotuliukas.gif
beje, noriu pasidžiaugt, kad trečias sluoksnis su kitais dažais viską sutvarkė, super patenkinti esam, spalva sodri, ne pigi thumbup.gif (nežinau kaip paaiškint, ką tai reiškia, gal suprasit biggrin.gif būna spalvos pigios ir ne, nuo sodrumo priklauso, būna, kad gaunas kaip nedadaryta)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 12 kovo 2007 - 19:22
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 19:09)
Ačiūm rosenda, mes norim kaip norim, ir kol kas tfu tfu tfu, neapsišovėm, reik daryt ką širdis sako, dzin ką kiti mano  rolleyes.gif

Tai aišku 4u.gif

Va dabar, man irgi graži spalva,tikrai nepigi,žinau ka turi omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
Su visokiom nesekmėm, pagaliau užbaigėm thumbup.gif (pasilikom dažų, kad kai viską sudėsim užbaigt)
Visdėlto mes priderinom prie baldų ir mums svarbiausia patinka iki nukritimo clap.gif clap.gif
realiai ir baldai ir kolona šviesiau šiek tiek

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 13 kovo 2007 - 01:11
Mergaites patarkit, zadam stiklinti balkona, kuri firma geriau HRONAS ar ALUPLAST help.gif help.gif help.gif
Atsakyti