o as tai noriu isikelti tik tada kai viskas bus sutvarkyta jau seniai galim gyventi naujam bute, bet vat ne, man reikia tvarkos ir jokiu dulkiu bet jau jau .. greitai
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 13:14)
Nu tai saunuoliai jūs, man labai sunkui taip būtų, nors dabar prasides irgi pirkimai iš algų Ir su plikom sienom labai sunku būtų vajei vajei. O mes ir nesiženyjam, nes pinigų neturim, krc ziuresim, gal pataupysim, nors seniai reikėjo, aš garndrų labai noriu į svečius
o kazi imanoma kokiais lakstais sienas apsiltint is vidaus? nezinau kokiais, bet kazkuom gal imanoma? nes jau visiskas š, langai pakeisti, viskas ok ir šalta
o kazi imanoma kokiais lakstais sienas apsiltint is vidaus? nezinau kokiais, bet kazkuom gal imanoma? nes jau visiskas š, langai pakeisti, viskas ok ir šalta
imanoma apsiltinti, tik gali buti bedu su rasojimu ir pelesiu, zodziu visada geriau siltinti is lauko.
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 15:42)
mes irgi sau neleidome moketi uz nuoma dar tiek pat kiek cia uz paskola reikia atiduoti
kodel kraupu
o maniskis dabar svetaineje sviestuvus kabina
QUOTE(Forma @ 2007 03 12, 17:45)
imanoma apsiltinti, tik gali buti bedu su rasojimu ir pelesiu, zodziu visada geriau siltinti is lauko.
mes irgi sau neleidome moketi uz nuoma dar tiek pat kiek cia uz paskola reikia atiduoti
kodel kraupu
kodel kraupu
spalva buvo negrazi, kai uzdaze antra karta jau dziaugiuosi Būsim ryškūs, ne tas žodis
gerai jums, mes tai kabinsim lauk is darbinio ta sviestuva, gal jis ir nieko bet ne mums, gaila babkiu, nu gal panaudosim i koridoriu Aišku, galima nekreipt demesio, bet negalim
Papildyta:
Va tas šviestuvas ryzam kambary niekaip
O čia virtuvė, ziuresim kaip sudejus baldus bus, tikiuosi pigiai neatrodysim Nors sakau, antras sluoksnis jau zymiai geriau, pries tai buvo tokia spalva skysta, kad nu naciart
Papildyta:
Trecias sluoksnis su kitais dazais, nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim
Papildyta:
Trecias sluoksnis su kitais dazais, nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim
[/quote]
o cia spalva tokia netolygi todel kad ka tik dazyta
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 03 12, 18:09)
o cia spalva tokia netolygi todel kad ka tik dazyta
ne, nuo apšvietimo, nuo fotiko, nuo daug ko priklauso, šiaip dėmių nėra jokių jau, beje po pirmo sluoksnio buvo ir labai šlykščiai
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 18:07)
spalva buvo negrazi, kai uzdaze antra karta jau dziaugiuosi Būsim ryškūs, ne tas žodis
gerai jums, mes tai kabinsim lauk is darbinio ta sviestuva, gal jis ir nieko bet ne mums, gaila babkiu, nu gal panaudosim i koridoriu Aišku, galima nekreipt demesio, bet negalim
Papildyta:
O čia virtuvė, ziuresim kaip sudejus baldus bus, tikiuosi pigiai neatrodysim Nors sakau, antras sluoksnis jau zymiai geriau, pries tai buvo tokia spalva skysta, kad nu naciart
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Na pirmiausia baldai, man labai Jūsu gražus,tikrai O siena tai dabar dar sunku spresti,bet drasus Jūs Aš spalvas irgi labai myliu
Abonentienė , grazus sviestuvas bet jau sienu ryskumas drasus jus as tai bijociau tokios spalvos man geriau ryskios detales, jei atsibosta galima legvai pakeisti
QUOTE(rosenda @ 2007 03 12, 18:25)
Na pirmiausia baldai, man labai Jūsu gražus,tikrai O siena tai dabar dar sunku spresti,bet drasus Jūs Aš spalvas irgi labai myliu
Ačiūm rosenda, mes norim kaip norim, ir kol kas tfu tfu tfu, neapsišovėm, reik daryt ką širdis sako, dzin ką kiti mano
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 12, 18:55)
Abonentienė , grazus sviestuvas bet jau sienu ryskumas drasus jus as tai bijociau tokios spalvos man geriau ryskios detales, jei atsibosta galima legvai pakeisti
O man nepatinka švisetuvas, bet skylutes išgrežėm, nežinau kaip čia bus. matai ne mūsų stiliui jis patys sėdim ir galvojam, kas čia mums užėjo
O mes spalvų nebijom Kai uždažiau pirmą juostą, net širdis suspurdėjo, kaip gera buvo matyt, iš laimės šokinėjom
beje, noriu pasidžiaugt, kad trečias sluoksnis su kitais dažais viską sutvarkė, super patenkinti esam, spalva sodri, ne pigi (nežinau kaip paaiškint, ką tai reiškia, gal suprasit būna spalvos pigios ir ne, nuo sodrumo priklauso, būna, kad gaunas kaip nedadaryta)
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 19:09)
Ačiūm rosenda, mes norim kaip norim, ir kol kas tfu tfu tfu, neapsišovėm, reik daryt ką širdis sako, dzin ką kiti mano
Tai aišku
Va dabar, man irgi graži spalva,tikrai nepigi,žinau ka turi omeny