Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 06, 08:50)
Mergaitės, o koks  Jums apšvietimas gražiau kai miegamajame šviestuvai ant spintučių pastatyti ar iš sienos ?

Man ir taip ir taip gražu. Ant sienos blogai tai, kad sieną reikia gadinti, ir lovos jau vėliau neperstumsi, o ant spintelės blogai tai, kad užima vietos ir blogiau apšviečia knygą (jei mėgsti skaityti lovoje). g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 06 kovo 2007 - 10:42
nu ka pas mane anekdotai su grindim doh.gif paskambino siandien ir paske, kad gamintojas neturi tokiu grindu ir bus tik balandzio 12d doh.gif bash.gif bash.gif bash.gif siulo rinktis kokias kitas su 15Lt nuolaida uz kvadrata, betgi mums nereikia kitokiu, mes taip ilgai ieskojom butent tokios spalvos doh.gif tai nusprendem susigrazinti pinigelius ir uzsisakyti Gerose grindyse, atveza per dvi savaites, truputi brangesnes ir be "click" sistemos, teks klijuoti, bet bus greiciau ir apskitai is principo su tokiais nebesinori toliau bendrauti doh.gif tai vat zinokit kad taip buna su "Vilniaus parketu"

QUOTE(indra* @ 2007 03 05, 15:28)
a galiu truputi ne i tema paklausti?  biggrin.gif
jei pas zmogu gyvenamoje palepeje yra tokie pagyvene balkiai. dabar tas zmogus darosi remonta ir nori juos apsiuti gipskartoniu blink.gif. man ta mintis pasirode visiskai nekokia. cia man tas pats, kas pvz akvariuma pasiradyti nepermatoma, ar pan. o ka dar galima padaryti, apart to, kad juos atnaujinti ir palikti matomus? labai reikia patarimo  ax.gif

jeigu zmogus enori senoves, tai kam ji itikeneti, kad tai grazu g.gif

QUOTE(SoJa @ 2007 03 06, 08:50)
Mergaitės, o koks  Jums apšvietimas gražiau kai miegamajame šviestuvai ant spintučių pastatyti ar iš sienos ?

kai nuleistas nuo lubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 06, 11:02)
nu ka pas mane anekdotai su grindim  doh.gif paskambino siandien ir paske, kad gamintojas neturi tokiu grindu ir bus tik balandzio 12d  doh.gif   bash.gif  bash.gif  bash.gif  siulo rinktis kokias kitas su 15Lt nuolaida uz kvadrata, betgi mums nereikia kitokiu, mes taip ilgai ieskojom butent tokios spalvos  doh.gif  tai nusprendem susigrazinti pinigelius ir uzsisakyti Gerose grindyse, atveza per dvi savaites, truputi brangesnes ir be "click" sistemos, teks klijuoti, bet bus greiciau ir apskitai is principo su tokiais nebesinori toliau bendrauti  doh.gif  tai vat zinokit kad taip buna su "Vilniaus parketu"

Na, bent mes Vilniaus parketu likom patenkinti. Su kuom kalbėjai dėl grindų? Gal su Marium iš parduotuvės? Jei taip, tai dar siūlau pasiskambinti tiesiai į sandėlį, nes kas neįmanoma parduotuvėje- įmanoma sandėlyje biggrin.gif
Pasiskaičiau visą istoriją su tom grindim, tai mano patarimas kaip ir nebetenka prasmės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 06 kovo 2007 - 12:20
QUOTE(Eimutė @ 2007 03 06, 13:11)
Na, bent mes Vilniaus parketu likom patenkinti. Su kuom kalbėjai dėl grindų? Gal su Marium iš parduotuvės? Jei taip, tai dar siūlau pasiskambinti tiesiai į sandėlį, nes kas neįmanoma parduotuvėje- įmanoma sandėlyje biggrin.gif
Pasiskaičiau visą istoriją su tom grindim, tai mano patarimas kaip ir nebetenka prasmės  doh.gif
taigi kad su direktorium bendravom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 06 kovo 2007 - 13:03
Merginos, gal kas nors darete pas save namie tokias sienas is apdailiniu plytu? Nezinau ar iseis ideti paveiksliuka, bet bandau doh.gif
user posted image
Atsakyti
labadiena, mes su internetu jau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2007 03 06, 15:16)
Merginos, gal kas nors darete pas save namie tokias sienas is apdailiniu plytu? Nezinau ar iseis ideti paveiksliuka, bet bandau doh.gif
user posted image

man asmeniskai jos nelabai patinka, pas draugus prieskambari viena siena tokia ax.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 07, 19:07)
labadiena, mes su internetu jau  cool.gif

na kaip namu darbai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 07, 17:19)
man asmeniskai jos nelabai patinka, pas draugus prieskambari viena siena tokia  ax.gif
na kaip namu darbai?  bigsmile.gif

ui, leisk issinarsyt biggrin.gif lotuliukas.gif
pasipasakosiu, bet va atostogos baigesi, darbai stovi, po biski tvarkomes, prie svetaines dar nepriartejom doh.gif biggrin.gif
Siaip esam laimingi, nerealūs namučiai, gera, jauku, silta, erdvu, jau maistuka gaminam, tik vonios dar nepasistatem cry.gif mat su lubom labai nesiseka, bet paskui nusispjovem, nu su mikroskopu juk nieks neziures smile.gif
bet jau sia savaite ir virtuvini pabaigs, ir vonia pasibaigsim (kriauklej maudausi biggrin.gif )

isidejom labai fainas lemputes virtuvej, tokios kaip neonines, net ne neonines virs virtuvinio tokie kaip televizoriukai atrodo, jauciu ir nufotkint nepavyks, nu jau taip jauku smile.gif sviesos nera, bet ten jos daugiau del grozio smile.gif

jau mums ir panelines su roletais padare, bet nezinau kada atsiimsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 07, 19:35)
ui, leisk issinarsyt biggrin.gif  lotuliukas.gif
pasipasakosiu, bet va atostogos baigesi, darbai stovi, po biski tvarkomes, prie svetaines dar nepriartejom  doh.gif  biggrin.gif
Siaip esam laimingi, nerealūs namučiai, gera, jauku, silta, erdvu, jau maistuka gaminam, tik vonios dar nepasistatem cry.gif mat su lubom labai nesiseka, bet paskui nusispjovem, nu su mikroskopu juk nieks neziures smile.gif
bet jau sia savaite ir virtuvini pabaigs, ir vonia pasibaigsim (kriauklej maudausi biggrin.gif )

isidejom labai fainas lemputes virtuvej, tokios kaip  neonines, net ne neonines virs virtuvinio tokie kaip televizoriukai atrodo, jauciu ir nufotkint nepavyks, nu jau taip jauku smile.gif sviesos nera, bet ten jos daugiau del grozio smile.gif

jau mums ir panelines su roletais padare, bet nezinau kada atsiimsim  doh.gif

tai visai saunu thumbup.gif mes tai kaip ir viska padare, bet dar negyvenam ax.gif
Atsakyti
o mes gyvenam ir nesigailim smile.gif gal ir murzinesni, bet laimingesni tongue.gif
Atsakyti
nu zodziu doh.gif geros grindys irgi mums grindu neatveza doh.gif nieko is vis negali pasakyti del terminu, tai ryt sakysim Vilniaus parketui kad veztu lakuotas ir nebenervintu frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 07, 23:10)
nu zodziu  doh.gif  geros grindys irgi mums grindu neatveza  doh.gif  nieko is vis negali pasakyti del terminu, tai ryt sakysim Vilniaus parketui kad veztu lakuotas ir nebenervintu  frusty.gif

visur bardakas verysad.gif
Atsakyti