a galiu truputi ne i tema paklausti?
jei pas zmogu gyvenamoje palepeje yra tokie pagyvene balkiai. dabar tas zmogus darosi remonta ir nori juos apsiuti gipskartoniu . man ta mintis pasirode visiskai nekokia. cia man tas pats, kas pvz akvariuma pasiradyti nepermatoma, ar pan. o ka dar galima padaryti, apart to, kad juos atnaujinti ir palikti matomus? labai reikia patarimo
jei pas zmogu gyvenamoje palepeje yra tokie pagyvene balkiai. dabar tas zmogus darosi remonta ir nori juos apsiuti gipskartoniu . man ta mintis pasirode visiskai nekokia. cia man tas pats, kas pvz akvariuma pasiradyti nepermatoma, ar pan. o ka dar galima padaryti, apart to, kad juos atnaujinti ir palikti matomus? labai reikia patarimo
QUOTE(AudraB @ 2007 03 05, 14:26)
Mergaites gal galit patart kur pigiausiai ir didziausias pasirinkimas yra roletu plastikiniams langams
niekuo siuo klausimu negaliu padėt, bet jei pati moki siūt tai žinok pigiau romanetės dėk vietoj roletų tiesiai ant lango
QUOTE(indra* @ 2007 03 05, 14:28)
jei pas zmogu gyvenamoje palepeje yra tokie pagyvene balkiai. dabar tas zmogus darosi remonta ir nori juos apsiuti gipskartoniu .
o ka dar galima padaryti, apart to,
o ka dar galima padaryti, apart to,
eina sau.. ale būn keistų žmonių
nu tai atnaujint juos.. o jie kokie?? taisyklingi ar tokie grubūs???
obas, tai ta romanete, roleta, ar koki ten biesa galima ir paciam pasigaminti? a kas kur kaip kodel? as su jom nesusidurus kolkas, bet kai paziuriu is toli, tai ir pati noriu saykim ta dali kur medziaga, pasisiunu, ale ta dali kur kabinama tvirtinama ar koks ten biesas tai jau reiktu pirkti, ane? ir dar, o kur jie dedasi? i vidu lango? ar is isores? nu ta prasme is kambario puses aciprasau uz tokius kvailus uzklausimus
kaip pasigaminti romanetes yra atskira tema
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 05, 14:13)
vau kaip fainai man šitas atrodo gal matėt pas mus kur nors tokį ?
o gal zinot kiek uzstato uz langus reik lapikti?
QUOTE(indra* @ 2007 03 05, 14:28)
a galiu truputi ne i tema paklausti?
as tai tik balkius palikciau ir dar apsvietima po jais padaryciau ,-man labai grazu
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2007 03 05, 14:26)
Mergaites gal galit patart kur pigiausiai ir didziausias pasirinkimas yra roletu plastikiniams langams
pigiausia pirkt gatavus Jyske arba seniuose.
QUOTE(Forma @ 2007 03 05, 07:43)
uz sepeti ~214Lt o uz laikikli ~104Lt,
Mergaitės, o koks Jums apšvietimas gražiau kai miegamajame šviestuvai ant spintučių pastatyti ar iš sienos ?
QUOTE(SoJa @ 2007 03 06, 09:50)
Mergaitės, o koks Jums apšvietimas gražiau kai miegamajame šviestuvai ant spintučių pastatyti ar iš sienos ?
man tai graziau kai ant sienos bet gali buti ir ant spinteliu jei yra vietos