jau suradau tema ir nusprendziau, kad pirksim akmens mases, tik vat dar del maisytuvo negaliu apsispresti ar pirkti toki pati ar is plieno
Forma labai uzjauciu del parketo tikiosi, kad viskas bus gerai
QUOTE(Forma @ 2007 03 02, 18:49)
o pas mus tai anekdotai vyras parveze parketlentes kiek turejo, tai pasirodo dar is tu puse lakuotu puse alyvuotu tai susisiekem su direktorium, tas labai atsiprasinejo ir pakraupo nuo savo darbuotoju pazadejo kad 12ai dienai atves... labai tikiuosi
Linkiu, kad taip ir būtų, kaip pažadėjo .
QUOTE(Forma @ 2007 03 02, 15:27)
merginos esu labai pikta ant Vilniaus parketo nuvaziavo vyras pasiimti, o pasirodo nera tiek kiek mums reikia, kompuose rodo, kad sandelyje yra, o is tikruju nera, tai dabar reikes neaisku kiek laiko laukti zada kad po savaites, bet kazkaip kai vakar vadybininkas snekejo tai sake, kad vezimas tik kovo 20d. vat dabar reikes laukti ir tiketis, kad vis del to atves
uzjauciu mes ir turejom didely kosmara del grindu,buvom uzsisake azuolines trisluoksnes parketlentes su nuimtais sonais (nezinau kaip paakyt,nu kad matytusi kiekviena lenta)- ir kaa.. atvaziuoja ogi jokiu nuimtu sonu nera ir man aiskina,kad tokias mes isirinkom ir tipo patys nezinom ko norim Tai finalas gavosi toks,kad laukem beveik 3 menesius pakol atiduos mums pinigus ir dar dziaugiames,kad atgavom,nes galejo ir ragus mums iklijuot , nes buvom taresi be popieriuku Kadangi kitu lentu tiek laiko laukt negalejom tai visur susidejom vienetiny azuoliny parketa,nevisai tai ka norejau,bet man jau dzin,pavargau nuo visko,noriu kuo greiciau isikelt ..
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 02, 15:40)
buvo darytas bandymas ir paaiskejo, kad geros kokybes laminatas yra toks pat geras kaip ir parketas
o ka reiskia "toks pat geras"? ?? man tai nesulyginamas vaiksciojimas ant laminato ir naturalaus medzio grindu Gal laminatas ir praktiskiau,maziau vaiksto,nebijo dregmes-bet vistiek medines grindys man 100 kartu mielesnes
aciu mergaites siandien dar direktorius paskambino ir patikslino, kad tikrai bus 12 d. susirupino savo ivaizdziu, zino kad su architektais geriau nejuokaut, nes praras ne viena klienta siandien nusipirkom i vonia siuksliadeze, popieriaus laikikli ir sepeti klozetui, apvaziavom visas pardes kiek zinojom, nu pasirinkimas tai arba kainos po 3-4 simtus arba nera i ka ziuret, tai tokius vidutinius nupirkom, bet grazius
ir dar likusia buitine technika uzsisakem, pirmadieni pasiimsim
isisvaizduoju kokiu grindu norejai, grazu tie grioveliai bet aisku gaila kad taip isejo
del laminato tai as nelabai irgi supratau to pasakio kaip gali buti laminatas toks pats geras gal devejimosi prasme, bet tik ne naturalumo
ir dar likusia buitine technika uzsisakem, pirmadieni pasiimsim
QUOTE(happy @ 2007 03 03, 17:26)
uzjauciu mes ir turejom didely kosmara del grindu,buvom uzsisake azuolines trisluoksnes parketlentes su nuimtais sonais (nezinau kaip paakyt,nu kad matytusi kiekviena lenta)- ir kaa.. atvaziuoja ogi jokiu nuimtu sonu nera ir man aiskina,kad tokias mes isirinkom ir tipo patys nezinom ko norim Tai finalas gavosi toks,kad laukem beveik 3 menesius pakol atiduos mums pinigus ir dar dziaugiames,kad atgavom,nes galejo ir ragus mums iklijuot , nes buvom taresi be popieriuku Kadangi kitu lentu tiek laiko laukt negalejom tai visur susidejom vienetiny azuoliny parketa,nevisai tai ka norejau,bet man jau dzin,pavargau nuo visko,noriu kuo greiciau isikelt ..
o ka reiskia "toks pat geras"? ?? man tai nesulyginamas vaiksciojimas ant laminato ir naturalaus medzio grindu Gal laminatas ir praktiskiau,maziau vaiksto,nebijo dregmes-bet vistiek medines grindys man 100 kartu mielesnes
isisvaizduoju kokiu grindu norejai, grazu tie grioveliai bet aisku gaila kad taip isejo
del laminato tai as nelabai irgi supratau to pasakio kaip gali buti laminatas toks pats geras gal devejimosi prasme, bet tik ne naturalumo
dare ivairius bandymus ir parketas greiciau susibraizo, zodziu neatparus ir sunkiau priziureti man parketas graziau ir manau sveikiau bet mes pasirinkome laminata, nes su pinigais nelabai ... bet jei kada statysim nama tai ten butinai desim parketa
siandien paruosem svetaine tepetavimui ir siaip padarem daug smulkiu darbu jau kaip noriu greiciau isikelti
siandien paruosem svetaine tepetavimui ir siaip padarem daug smulkiu darbu jau kaip noriu greiciau isikelti
QUOTE(Forma @ 2007 03 03, 17:40)
siandien nusipirkom i vonia siuksliadeze, popieriaus laikikli ir sepeti klozetui,
nu tai prasom papasakot kur ir uz kiek,mums ir reikia to gerio, bet gaila simtus uz sikpoperio laikikly moket
manes ir visi sitie pirkiniai laukia Jau vonia i pabaiga
QUOTE(happy @ 2007 03 03, 23:35)
nu tai prasom papasakot kur ir uz kiek,mums ir reikia to gerio, bet gaila simtus uz sikpoperio laikikly moket
pirkom Murestoj, Tiger firmos uz sepeti ~214Lt o uz laikikli ~104Lt, tiksliai nepamenu, dar labai ieskojom veidrodelio to apvalaus, kur lankstosi toks, tai grazu radom tik vienoj vietoj ir tai pagal uzsakyma reiktu laukti 6 sav, ir kainavo 410Lt bandysiu dar per baldu furnituros prekiautojus ieskoti.
sepecio tiesa mes ieskojom, kad butu ne atviras, su dangteliu, tai labai mazas pasirinkimas
vat tokie
nelabai matosi laikiklis, jis toks kvadratinis, kaip L raide
kazkokio tokio veidrodzio ieskai?
va dar ka radau:
va dar ka radau:
QUOTE(happy @ 2007 03 05, 14:18)
kazkokio tokio veidrodzio ieskai?
jo ieskau tokio veidrodzio tik ne ant tokios kojeles, nes toks yra murestoj 55Lt, labai nestabilus
ir dar vat fenui tokoi daikciuko, kazkokio ziedo reikia, bet niekur nemaciau vieni sake kad turejo, bet iseme is gamybos
QUOTE(Forma @ 2007 03 05, 14:08)
nes toks yra murestoj 55Lt, labai nestabilus
aš ir tokio norėjau.. ale jau tikiek man jie vienkartiniai
QUOTE(Forma @ 2007 03 05, 14:08)
ir dar vat fenui tokoi daikciuko, kazkokio ziedo reikia, bet niekur nemaciau vieni sake kad turejo, bet iseme is gamybos
gali pabandyt parsisiust is ten kur as nuoroda idejau,jei niekur kitur nerasi