Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū labai už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 03 01, 15:58)
Mes irgi  blink.gif
nulupom miegajam tapetus, o ten aliejiniai dažai po apačia, pabandžiau pagramdyti, tai pasirodo ten net neglaistyta o tiesiai ant tinko dažyta. Čia iš tų laikų kaip Soja sakė, kad su voleliu ornamentas darytas. Nusipirkom dažų nuėmėją, nieko ten jis neima. O ta siena kraštinė, tai mes ją galvojam šiltinti, ir dar pelėsio šiek tiek buvo, tai pirkom antipelėsinį skystį, toj vietoj kur pelėsis nudaužėm tinką, išpurškėm antipelėsiniu ir pertinkuosim nors ir bet kaip.
Paskui šiltinsim, dėsim vatą ir gipsą, tai kambarys sumažės apie 10 cm, bet kito kelio nėra.
Papildyta:
Beje Zuiki, kaip tau su langais baigėsi, užsisakėt? Ar siuntei užklausimą į rūdupį?

as siandien sveisiu vonia, liepe diedas jau pradet, ale sakiau palauksiu kol pareis lotuliukas.gif kartu dirbsim, nu tai nezinau, man reiks kazkaip lupineti vonios dali, kur apsilupineja tie dazai, o va tuliko pusei tai jau MB vargt tures, val dulkiu melejonas bus doh.gif nes su slifalke mes valom, ar kuom ten, gerai nei nezinau, neprileidzia manes, sako nusitarpuosi pirsta, tai paskui skusiesi man menesi lotuliukas.gif
o langai.. hmm.. neuzsisakem dar, laukiam kol silciau bus.. vistiek reiks laukti kol sildymas baigsis, ta prasme nedazysim ir nelakuosim grindu, nes dar radijatorius reis keist.. rudupiui rasiau, ale jie man neatsake doh.gif isviso gal i 5 imones rasiau.. tai ats gavau tik is triju, tai va, tas langas kaip jau minejau 2,4X1,5 pigiausia atsieitu alsekoje, tai yra, ~2500, toliau megrame ~3000 ir horne ~3500
taigi nesidomeja iskarto nusiziurejom pigiausia varijanta ir tik todel kad ju imone yra mano gimtinej thumbup.gif o ir atsiliepimai neblogi
Atsakyti
mes uzsisakeme parketlentes svetainei ir miegamajam, rytoj atvez, tai per savaitgali gal susidesim clap.gif vel pagrazes namuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 01, 19:54)
mes uzsisakeme parketlentes svetainei ir miegamajam, rytoj atvez, tai per savaitgali gal susidesim  clap.gif  vel pagrazes namuciai thumbup.gif

Kai faina, ir kaip greitai užsakymus vykdo! O ką, patys dėsite? Jūs juk iš "Gerų grindų" planavote pirkti, tai ten dabar nemokamai sudeda?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 01, 20:39)
Kai faina, ir kaip greitai užsakymus vykdo! O ką, patys dėsite? Jūs juk iš "Gerų grindų" planavote pirkti, tai ten dabar nemokamai sudeda?

radome tokios pacios spalvytes grindis Vilniaus Parketo salone ir 30Lt pigiau nei gerose grindyse, dar kaip architektei padare nuolaida, tai visai super thumbup.gif teks detis patiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 01, 20:57)
radome tokios pacios spalvytes grindis Vilniaus Parketo salone ir 30Lt pigiau nei gerose grindyse, dar kaip architektei padare nuolaida, tai visai super  thumbup.gif teks detis patiems  ax.gif

thumbup.gif Reikės ir man pas juos užsukti - kažkada buvau vieną kartą, bet man tada susidarė įspūdis, kad pas juos brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 01, 21:25)
thumbup.gif Reikės ir man pas juos užsukti - kažkada buvau vieną kartą, bet man tada susidarė įspūdis, kad pas juos brangiau.

na jie kito gamintojo veza, tai ir kainos skiriasi, gal kai kas ir brangiau g.gif bet butent tokiu, kaip mes azuolo balinto aliejuotu buvo mazesne kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 01, 19:57)
radome tokios pacios spalvytes grindis Vilniaus Parketo salone ir 30Lt pigiau nei gerose grindyse, dar kaip architektei padare nuolaida, tai visai super  thumbup.gif teks detis patiems  ax.gif

Man vilniaus parketas irgi patiko kiek teko bendrauti. Mes jų natūralų uosio parketą pirkom, tik jaučiu kol daeisim iki jo dėjimo, tai doh.gif
Atsakyti
merginos esu labai pikta ant Vilniaus parketo mad.gif nuvaziavo vyras pasiimti, o pasirodo nera tiek kiek mums reikia, kompuose rodo, kad sandelyje yra, o is tikruju nera, tai dabar reikes neaisku kiek laiko laukti doh.gif zada kad po savaites, bet kazkaip kai vakar vadybininkas snekejo tai sake, kad vezimas tik kovo 20d. doh.gif vat dabar reikes laukti ir tiketis, kad vis del to atves verysad.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif na ka mes jau si savaitgali tapetuosim svetaine ir galima bus jau keltis rolleyes.gif nors dar baldu neturim, bet kaip nors ax.gif

buvo darytas bandymas ir paaiskejo, kad geros kokybes laminatas yra toks pat geras kaip ir parketas ax.gif

mergaites kas praktiskiau ir geriau plautuve i virtuve is akmens mases ar is plieno? kokie - ir +? busiu dekinga us atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 02, 16:40)
mergaites kas praktiskiau ir geriau plautuve i virtuve is akmens mases ar is plieno? kokie - ir +? busiu dekinga us atsakymus  4u.gif

yra visa tema apie akmens mases kriaukles, pasiskaityk ax.gif

o pas mus tai anekdotai doh.gif vyras parveze parketlentes kiek turejo, tai pasirodo dar is tu puse lakuotu puse alyvuotu doh.gif tai susisiekem su direktorium, tas labai atsiprasinejo ir pakraupo nuo savo darbuotoju doh.gif pazadejo kad 12ai dienai atves... labai tikiuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 02, 17:49)
yra visa tema apie akmens mases kriaukles, pasiskaityk  ax.gif

o pas mus tai anekdotai  doh.gif  vyras parveze parketlentes kiek turejo, tai pasirodo dar is tu puse lakuotu puse alyvuotu  doh.gif  tai susisiekem su direktorium, tas labai atsiprasinejo ir pakraupo nuo savo darbuotoju  doh.gif  pazadejo kad 12ai dienai atves... labai tikiuosi  verysad.gif

Nu užuojauta tau Forma, neliūdėk, imk 4u.gif Nu šiais laikais ką nors nusipirkti tai kažkoks košmaras, nusižiūrėjom plyteles vienas, tai net ir 2 kvadratus reikia užsisakinėti, o jų atvežimas- 5 savaitės doh.gif
Atsakyti