Ačiū labai už patarimus
QUOTE(burundukas @ 2007 03 01, 15:58)
Mes irgi
nulupom miegajam tapetus, o ten aliejiniai dažai po apačia, pabandžiau pagramdyti, tai pasirodo ten net neglaistyta o tiesiai ant tinko dažyta. Čia iš tų laikų kaip Soja sakė, kad su voleliu ornamentas darytas. Nusipirkom dažų nuėmėją, nieko ten jis neima. O ta siena kraštinė, tai mes ją galvojam šiltinti, ir dar pelėsio šiek tiek buvo, tai pirkom antipelėsinį skystį, toj vietoj kur pelėsis nudaužėm tinką, išpurškėm antipelėsiniu ir pertinkuosim nors ir bet kaip.
Paskui šiltinsim, dėsim vatą ir gipsą, tai kambarys sumažės apie 10 cm, bet kito kelio nėra.
Papildyta:
Beje Zuiki, kaip tau su langais baigėsi, užsisakėt? Ar siuntei užklausimą į rūdupį?
nulupom miegajam tapetus, o ten aliejiniai dažai po apačia, pabandžiau pagramdyti, tai pasirodo ten net neglaistyta o tiesiai ant tinko dažyta. Čia iš tų laikų kaip Soja sakė, kad su voleliu ornamentas darytas. Nusipirkom dažų nuėmėją, nieko ten jis neima. O ta siena kraštinė, tai mes ją galvojam šiltinti, ir dar pelėsio šiek tiek buvo, tai pirkom antipelėsinį skystį, toj vietoj kur pelėsis nudaužėm tinką, išpurškėm antipelėsiniu ir pertinkuosim nors ir bet kaip.
Paskui šiltinsim, dėsim vatą ir gipsą, tai kambarys sumažės apie 10 cm, bet kito kelio nėra.
Papildyta:
Beje Zuiki, kaip tau su langais baigėsi, užsisakėt? Ar siuntei užklausimą į rūdupį?
as siandien sveisiu vonia, liepe diedas jau pradet, ale sakiau palauksiu kol pareis kartu dirbsim, nu tai nezinau, man reiks kazkaip lupineti vonios dali, kur apsilupineja tie dazai, o va tuliko pusei tai jau MB vargt tures, val dulkiu melejonas bus nes su slifalke mes valom, ar kuom ten, gerai nei nezinau, neprileidzia manes, sako nusitarpuosi pirsta, tai paskui skusiesi man menesi
o langai.. hmm.. neuzsisakem dar, laukiam kol silciau bus.. vistiek reiks laukti kol sildymas baigsis, ta prasme nedazysim ir nelakuosim grindu, nes dar radijatorius reis keist.. rudupiui rasiau, ale jie man neatsake isviso gal i 5 imones rasiau.. tai ats gavau tik is triju, tai va, tas langas kaip jau minejau 2,4X1,5 pigiausia atsieitu alsekoje, tai yra, ~2500, toliau megrame ~3000 ir horne ~3500
taigi nesidomeja iskarto nusiziurejom pigiausia varijanta ir tik todel kad ju imone yra mano gimtinej o ir atsiliepimai neblogi
mes uzsisakeme parketlentes svetainei ir miegamajam, rytoj atvez, tai per savaitgali gal susidesim vel pagrazes namuciai
QUOTE(Forma @ 2007 03 01, 19:54)
mes uzsisakeme parketlentes svetainei ir miegamajam, rytoj atvez, tai per savaitgali gal susidesim vel pagrazes namuciai
Kai faina, ir kaip greitai užsakymus vykdo! O ką, patys dėsite? Jūs juk iš "Gerų grindų" planavote pirkti, tai ten dabar nemokamai sudeda?
QUOTE(Saja @ 2007 03 01, 20:39)
Kai faina, ir kaip greitai užsakymus vykdo! O ką, patys dėsite? Jūs juk iš "Gerų grindų" planavote pirkti, tai ten dabar nemokamai sudeda?
radome tokios pacios spalvytes grindis Vilniaus Parketo salone ir 30Lt pigiau nei gerose grindyse, dar kaip architektei padare nuolaida, tai visai super teks detis patiems
QUOTE(Forma @ 2007 03 01, 20:57)
radome tokios pacios spalvytes grindis Vilniaus Parketo salone ir 30Lt pigiau nei gerose grindyse, dar kaip architektei padare nuolaida, tai visai super teks detis patiems
Reikės ir man pas juos užsukti - kažkada buvau vieną kartą, bet man tada susidarė įspūdis, kad pas juos brangiau.
QUOTE(Saja @ 2007 03 01, 21:25)
Reikės ir man pas juos užsukti - kažkada buvau vieną kartą, bet man tada susidarė įspūdis, kad pas juos brangiau.
na jie kito gamintojo veza, tai ir kainos skiriasi, gal kai kas ir brangiau bet butent tokiu, kaip mes azuolo balinto aliejuotu buvo mazesne kaina
QUOTE(Forma @ 2007 03 01, 19:57)
Man vilniaus parketas irgi patiko kiek teko bendrauti. Mes jų natūralų uosio parketą pirkom, tik jaučiu kol daeisim iki jo dėjimo, tai
merginos esu labai pikta ant Vilniaus parketo nuvaziavo vyras pasiimti, o pasirodo nera tiek kiek mums reikia, kompuose rodo, kad sandelyje yra, o is tikruju nera, tai dabar reikes neaisku kiek laiko laukti zada kad po savaites, bet kazkaip kai vakar vadybininkas snekejo tai sake, kad vezimas tik kovo 20d. vat dabar reikes laukti ir tiketis, kad vis del to atves
Labukas na ka mes jau si savaitgali tapetuosim svetaine ir galima bus jau keltis nors dar baldu neturim, bet kaip nors
buvo darytas bandymas ir paaiskejo, kad geros kokybes laminatas yra toks pat geras kaip ir parketas
mergaites kas praktiskiau ir geriau plautuve i virtuve is akmens mases ar is plieno? kokie - ir +? busiu dekinga us atsakymus
buvo darytas bandymas ir paaiskejo, kad geros kokybes laminatas yra toks pat geras kaip ir parketas
mergaites kas praktiskiau ir geriau plautuve i virtuve is akmens mases ar is plieno? kokie - ir +? busiu dekinga us atsakymus
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 02, 16:40)
yra visa tema apie akmens mases kriaukles, pasiskaityk
o pas mus tai anekdotai vyras parveze parketlentes kiek turejo, tai pasirodo dar is tu puse lakuotu puse alyvuotu tai susisiekem su direktorium, tas labai atsiprasinejo ir pakraupo nuo savo darbuotoju pazadejo kad 12ai dienai atves... labai tikiuosi
QUOTE(Forma @ 2007 03 02, 17:49)
yra visa tema apie akmens mases kriaukles, pasiskaityk
o pas mus tai anekdotai vyras parveze parketlentes kiek turejo, tai pasirodo dar is tu puse lakuotu puse alyvuotu tai susisiekem su direktorium, tas labai atsiprasinejo ir pakraupo nuo savo darbuotoju pazadejo kad 12ai dienai atves... labai tikiuosi
Nu užuojauta tau Forma, neliūdėk, imk Nu šiais laikais ką nors nusipirkti tai kažkoks košmaras, nusižiūrėjom plyteles vienas, tai net ir 2 kvadratus reikia užsisakinėti, o jų atvežimas- 5 savaitės