Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savomis rankomis

Apklausa: kodėl darėte, darote ar darysite remontą patys? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 22, 20:14)
nu nenukrypkim nuo temos... WC ir vonia atskirai ar kartu yra atskira tema tongue.gif

aciprasau kad visas nukreipiau blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 23, 01:40)
aciprasau kad visas nukreipiau  blink.gif  tongue.gif

nu nieko mirksiukas.gif

mes jau vakar pradejom deti kolidoriuje laminta, padarem daugiau nei puse thumbup.gif man dabar patinka dirbti, nes iskarto matosi rezultatas smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, yra toks silikonas kampams užtepti, kur plytelės su sienom jungiasi. Aš nusipirkau bespalvį. Bet sienos dar dažysis. Klausimėlis toks iškilo: ar tas silikonas dažysis?
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 02 23, 10:48)
Mergaitės, yra toks silikonas kampams užtepti, kur plytelės su sienom jungiasi. Aš nusipirkau bespalvį. Bet sienos dar dažysis. Klausimėlis toks iškilo: ar tas silikonas dažysis?

man atrodo reikia baltu akrilu tepti, bent jau as juo tepiau ir jisai dazosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 23, 10:00)
man atrodo reikia baltu akrilu tepti, bent jau as juo tepiau ir jisai dazosi  ax.gif

O tai čia tas pats? g.gif O spalvų įvairių yra, bet rinkausi bespalvį, nes man reikėjo aptepti kampus, kur baltos plytelės ir kampus, kur rudos grindų plytelės. doh.gif Jei nusidažo, tai gerai, nes vakar ištepiau, o paskui nusigandau, kad jei nesidažys, tai liks neuždažyti tarpeliai tarp sienos ir plytelių. doh.gif Ačiū, Forma. aciuks.gif
Atsakyti
Kiek zinau akrilas baltas dazosi, o silikonas ne. Bet silikono galima ivairiu spalvu pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 22, 11:55)
Ka jus daret su radiatoriais? mes palikome senus, tai kaip jos pagrazinti?  g.gif  perdazyt? jei taip tai tiesiog ant virsasu ar reikai nuvalyti tos senus dazus, jei taip tai kaip?  4u.gif

Nu pats geriausias radiatorių ir bet kokių metalinių paviršių nuvalymas nuo dažų ir rūdžių- tai nuvalyti su smulkiu abrazyvu specialioj kameroj thumbup.gif Kai pamačiau kaip daiktas atrodo prieš ir po, tai net seilė nutyso pagalvojus apie špižinių radiatorių nuvalymą tokiu būdu. Bet čia tik pramonėje tokie įrengimai naudojami, deja.
o mes tai pas save radiatorius keisim, nors irgi špižiniai, bet neišvaizdūs. Salone darėm vitriną, reikėjo sieną po palange išgriauti ir patraukti radiatorių, tai ant toje pačioje plokštumoje esančios sienos dėjom aukštą, nuo žemės iki lubų radiatorių. Man tai jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 02 23, 11:23)
O tai čia tas pats? g.gif  O spalvų įvairių yra, bet rinkausi bespalvį, nes man reikėjo aptepti kampus, kur baltos plytelės ir kampus, kur rudos grindų plytelės.  doh.gif Jei nusidažo, tai gerai, nes vakar ištepiau, o paskui nusigandau, kad jei nesidažys, tai liks neuždažyti tarpeliai tarp sienos ir plytelių.  doh.gif Ačiū, Forma.  aciuks.gif

ne tas pats schmoll.gif silikonas ir akrilas visai skirtigi daiktai
Atsakyti
mergaites ir moteraites, o gal kas apie langus nusimanote? g.gif labai man jau reikia konsultacijos del fortkiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 23, 19:50)
mergaites ir moteraites, o gal kas apie langus nusimanote?  g.gif  labai man jau reikia konsultacijos del fortkiu  unsure.gif

o langu tema skaitei?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 23, 12:03)
Kiek zinau akrilas baltas dazosi, o silikonas ne. Bet silikono galima ivairiu spalvu pasirinkti.

Dazosi ir baltas, ir skaidrus,ir rudas ir "Almond" spalvos akrilas.o silikonas nesidazo nei joks.
Jeigu jau uztepete silokona vietoje akrilo ir vistiek norite uzdazyti,kad nereiketu grandyti ,galite ant virsaus silikono lygiai taip pat uztepti akrilo( dazomo hermetiko) ir ji uzdazyti.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 02 23, 20:30)
o langu tema skaitei?

skaiciau
Atsakyti