Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Veronika,Fliguiti ačiū wub.gif Gydytoja sakė ,kad šitas tarpas labai sėkmingas ir jums turėtų pasisekt biggrin.gif
Gal todėl Agnit ir Tautė tyli,kad jau pamatė II,o bijodamos išgąsdint savo stebukliukus nieko mums ir nerašo bigsmile.gif
Atsakyti
Fibi, sveikinu tave nuoširdžiai wub.gif wub.gif , kokia laimė aplankė tave, šaunuolė 4u.gif o kodėl gydytoja sakė, kad šis periodas sėkmingas? g.gif ar ilgai jis tęsis, aš spėsiu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Fliquiti,2007 03 07, 20:04]
nea, nebijom liezuvis.gif beje, tau paskutiniu metu labai tinka tavo dabartinis avataras smile.gif

Ačiu, stengiuosi mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 07, 20:14-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 20:14)
o kodėl gydytoja sakė, kad šis periodas sėkmingas? g.gif

aha, tiksliai? bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 07, 20:14-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 20:14)
Fibi, sveikinu tave nuoširdžiai wub.gif  wub.gif , kokia laimė aplankė tave, šaunuolė 4u.gif  o kodėl gydytoja sakė, kad šis periodas sėkmingas? g.gif ar ilgai jis tęsis, aš spėsiu? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prieš pat man darantis atėjo kelios kaip aš supratau ir dabar dar kelios yra nestuke.gif Sakė,kad dažniausiai būna tokiom bangom - kaip koks dėsningumas.Net tos kurios jau senai gydosi ir atrodo jau nesitiki - per tas "bangas" ir pasigauna nestuke.gif ar su gydymu ar net be jo.Todėl ir sako ,kad geras laikas.Tikiuosi,kad visos pakliūsit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fibi @ 2007 03 07, 20:48)
Prieš pat man darantis atėjo kelios kaip aš supratau ir dabar dar kelios yra nestuke.gif Sakė,kad dažniausiai būna tokiom bangom - kaip koks dėsningumas.Net tos kurios jau senai gydosi ir atrodo jau nesitiki - per tas "bangas" ir pasigauna nestuke.gif  ar su gydymu ar net be jo.Todėl ir sako ,kad geras laikas.Tikiuosi,kad visos pakliūsit wub.gif

Sveikinu wub.gif
O pas ką tu gydais jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2007 03 07, 20:57)
Sveikinu wub.gif
O pas ką tu gydais jei ne paslaptis? ax.gif

pas gyd R.G. Klaipėdoje
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Man iškilo dabar toks klausimas - ar jums visada prieš darant IUI pirmiausia pasižiūri ar folikulai jau sprogę g.gif
Man pirmiausia padarė, o tik po to pažiūrėjo echoskopu doh.gif
Kadangi dariausi pirmą kartą tai nieko gydytojai aš nesakiau. Gal galite pasidalinti savo patirtimi tos, kurios jau darėsi ne vieną kartą g.gif Būčiau labai jums dėkinga ax.gif
Atsakyti
Sanle, man patikrino prieš IUI.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 07, 21:40)
Sanle, man patikrino prieš IUI.

Jei ne paslaptis kurioje klinikoje gydaisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 03 07, 22:41)
Jei ne paslaptis kurioje klinikoje gydaisi g.gif

Motinos ir Vaiko Kaune. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 03 07, 22:37)
Sveikutės 4u.gif
Man iškilo dabar toks klausimas - ar jums visada prieš darant IUI pirmiausia pasižiūri ar folikulai jau sprogę g.gif
Man pirmiausia padarė, o tik po to pažiūrėjo echoskopu doh.gif
Kadangi dariausi pirmą kartą  tai nieko gydytojai aš nesakiau. Gal galite pasidalinti savo patirtimi tos, kurios jau darėsi ne vieną kartą g.gif  Būčiau labai jums dėkinga ax.gif

Labas rytas 4u.gif
salne man visuomet prieš IUI pasižiūri smile.gif Vilnius VK
Atsakyti
Labas rytelis. 4u.gif

Agnilt ir Taute, kur jūs? g.gif
Atsakyti