Veronika,Fliguiti ačiū Gydytoja sakė ,kad šitas tarpas labai sėkmingas ir jums turėtų pasisekt
Gal todėl Agnit ir Tautė tyli,kad jau pamatė II,o bijodamos išgąsdint savo stebukliukus nieko mums ir nerašo
Fibi, sveikinu tave nuoširdžiai , kokia laimė aplankė tave, šaunuolė o kodėl gydytoja sakė, kad šis periodas sėkmingas? ar ilgai jis tęsis, aš spėsiu?
Papildyta:
[quote=Fliquiti,2007 03 07, 20:04]
nea, nebijom beje, tau paskutiniu metu labai tinka tavo dabartinis avataras
Ačiu, stengiuosi
Papildyta:
[quote=Fliquiti,2007 03 07, 20:04]
nea, nebijom beje, tau paskutiniu metu labai tinka tavo dabartinis avataras
Ačiu, stengiuosi
+2007 03 07, 20:14-->
aha, tiksliai?
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 03 07, 20:14)
o kodėl gydytoja sakė, kad šis periodas sėkmingas?
aha, tiksliai?
+2007 03 07, 20:14-->
Prieš pat man darantis atėjo kelios kaip aš supratau ir dabar dar kelios yra Sakė,kad dažniausiai būna tokiom bangom - kaip koks dėsningumas.Net tos kurios jau senai gydosi ir atrodo jau nesitiki - per tas "bangas" ir pasigauna ar su gydymu ar net be jo.Todėl ir sako ,kad geras laikas.Tikiuosi,kad visos pakliūsit
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 03 07, 20:14)
Fibi, sveikinu tave nuoširdžiai , kokia laimė aplankė tave, šaunuolė o kodėl gydytoja sakė, kad šis periodas sėkmingas? ar ilgai jis tęsis, aš spėsiu?
Prieš pat man darantis atėjo kelios kaip aš supratau ir dabar dar kelios yra Sakė,kad dažniausiai būna tokiom bangom - kaip koks dėsningumas.Net tos kurios jau senai gydosi ir atrodo jau nesitiki - per tas "bangas" ir pasigauna ar su gydymu ar net be jo.Todėl ir sako ,kad geras laikas.Tikiuosi,kad visos pakliūsit
QUOTE(fibi @ 2007 03 07, 20:48)
Sveikinu
O pas ką tu gydais jei ne paslaptis?
QUOTE(simbute @ 2007 03 07, 20:57)
pas gyd R.G. Klaipėdoje
Sveikutės
Man iškilo dabar toks klausimas - ar jums visada prieš darant IUI pirmiausia pasižiūri ar folikulai jau sprogę
Man pirmiausia padarė, o tik po to pažiūrėjo echoskopu
Kadangi dariausi pirmą kartą tai nieko gydytojai aš nesakiau. Gal galite pasidalinti savo patirtimi tos, kurios jau darėsi ne vieną kartą Būčiau labai jums dėkinga
Man iškilo dabar toks klausimas - ar jums visada prieš darant IUI pirmiausia pasižiūri ar folikulai jau sprogę
Kadangi dariausi pirmą kartą tai nieko gydytojai aš nesakiau. Gal galite pasidalinti savo patirtimi tos, kurios jau darėsi ne vieną kartą Būčiau labai jums dėkinga
QUOTE(Veronika @ 2007 03 07, 21:40)
Sanle, man patikrino prieš IUI.
Jei ne paslaptis kurioje klinikoje gydaisi
QUOTE(Sanle @ 2007 03 07, 22:41)
Jei ne paslaptis kurioje klinikoje gydaisi
Motinos ir Vaiko Kaune.
QUOTE(Sanle @ 2007 03 07, 22:37)
Sveikutės
Labas rytas
salne man visuomet prieš IUI pasižiūri Vilnius VK