Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Spanguole @ 2007 03 07, 17:14)
sveika isiliejus i laukainciuju II gretas  4u.gif 
o kaip su folikulais pas tave si karta? kodel paankstino IUI?

nezinau kodel, bet si karta tik 1 folikula uzsiauginau (nors ir stimuliavausi CL) g.gif
IUI paainkstino turbut del to, kad tas 1 folikulas jau nenorejo laukti tongue.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 03 07, 17:14-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 17:14)
Gabreniene, viskas praėjo sklandžiai?

viskas praejo puikiai, kaip visada.... vat kad dar ir toks pat rezultatas butu- puikus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 07, 17:16)
jau padare kovo 4d.... pagal tiesiog as saraseli mes net tryse ta pacia diena daremes  biggrin.gif

aaaaaaaaaa dabar supratau saraseli blush2.gif
Nu tai ka vel laukiam beveik kartu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Gabreniene, kaip vyro rezultatai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 07, 17:30)
Gabreniene, kaip vyro rezultatai? g.gif

kelis kartus klausiau daktares, bet tiksliai neatsimenu, bet atrodo A- 30, b- 55 blush2.gif Ji tik pasake, kad labai gerai atsiplove, tai man to uzteko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 07, 16:12)
?
na idomu kuo tai baigsis... mano manymu kuo daugiau folikulu, tai kaip tik reiktu sprogdinanciu  g.gif

Baigsis penketuku lotuliukas.gif biggrin.gif

smile.gif+2007 03 07, 16:18-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 16:18)
Veronika, o tau ovuliacija natūraliai vyksta ar ne? Jei vyksta, tai patys sprogs g.gif, o jei nevyksta, tuomet manau, kad reikia pagalbos, ta prasme leistis vaistukus, kad sprogtų

Ovuliacija vyksta ir natūraliai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gabreniene @ 2007 03 07, 17:33)
kelis kartus klausiau daktares, bet tiksliai neatsimenu, bet atrodo A- 30, b- 55 blush2.gif  Ji tik pasake, kad labai gerai atsiplove, tai man to uzteko wub.gif

Tai geri rezultatai. bigsmile.gif O kiek paprastai būna prieš atplovimą?
Ir kiek mln tau suleido?
Atsakyti
smile.gif+2007 03 07, 17:19-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 17:19)
Agnilt, Taute kokios žinios, nesuprantu kur jūs dingusios???
Puk, dar nebraukiu tavęs iš sąrašo, turi laiko pasitaisyti smile.gif

kazkodel turiu bloga itarima... jei jau butu II, tai tikiu, kad butu pranesusios ta pacia diena - tai juk tooooks dziaugsmas kad noretusi skalambinti ant viso svieto wub.gif

QUOTE(gabreniene @ 2007 03 07, 17:25)
nezinau kodel, bet si karta tik 1 folikula uzsiauginau (nors ir stimuliavausi CL) g.gif
IUI paainkstino turbut del to, kad tas 1 folikulas jau nenorejo laukti tongue.gif
Nu tai ka vel laukiam beveik kartu mirksiukas.gif  wub.gif

o po kelias tabletkas gerei?
jooo laukiam kartu drinks_cheers.gif beveik galima isivaizduot, kad pradedam nuo nulio, nesvarbu kad tai jau 4 bandymas cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 07, 14:43-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 14:43)
Merginos, jūs dar manęs nebijote lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea, nebijom liezuvis.gif beje, tau paskutiniu metu labai tinka tavo dabartinis avataras smile.gif

Zulika, davai nebesiginčijam su ja, prisiminiau, kad biblijoj yra pasakyta, pažodžiui nepamenu, kad palaiminti tie, kurie gauna į kaulus už tiesą, jų dangaus karalystė lotuliukas.gif

Veronika, kaip tavo mažiai? buvo ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 07, 20:04)
Veronika, kaip tavo mažiai? buvo ovuliacija?

Nelabai jaučiu aš tos ovuliacijos. unsure.gif Jei ji buvo tai turėtų būti 5 mažiai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 07, 19:20)
Nelabai jaučiu aš tos ovuliacijos. unsure.gif Jei ji buvo tai turėtų būti 5 mažiai. doh.gif

o nebadė šonų? nematavai BT? aš per IUI visad matuodavau prieš pat kelias dienas ir po to dar kelias, kad įsitikinčiau, ar laiku padaryta IUI blush2.gif
Atsakyti

[/quote]
Mergaitės,šiandien buvau pas gydytoją - mačiau puslytę ir gemaliuką.Palei laiką viskas yra normoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Fliquiti,2007 03 07, 20:26]
o nebadė šonų? nematavai BT? aš per IUI visad matuodavau prieš pat kelias dienas ir po to dar kelias, kad įsitikinčiau, ar laiku padaryta IUI blush2.gif
[/quote]

Šiek tiek badė šonus.O aš neturiu kantrybės matuoti tą temperatūrą. blush2.gif
[quote=fibi,2007 03 07, 20:30]
[/quote]
Mergaitės,šiandien buvau pas gydytoją - mačiau puslytę ir gemaliuką.Palei laiką viskas yra normoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

Kaip fainai, labai sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 07 kovo 2007 - 19:40
Veronika, aš linkus manyt, kad O įvyko, nors ir nenumirei 4u.gif

fibi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 07, 20:40)
Veronika, aš linkus manyt, kad O įvyko, nors ir nenumirei  4u.gif

IUI dieną vienas folikulas jau buvo sprogęs.
O kodėl turėjau mirti? lotuliukas.gif

Čia pagal vieną daktarę atėjus O turim mirti iš skausmo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 07 kovo 2007 - 19:43