Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Puk @ 2007 03 07, 14:53)
O tai suleidus Pregnilio jie dar stimuliuojami, o aš maniau, kad tik sprogdinami g.gif

Na aš šito irgi gerai nesupratau. unsure.gif
Atsakyti
[quote=naughty-me,2007 03 07, 09:58]
labas,

pas gydytoja buvau. tesiam darbus. tik sumazino clost kieki. paliko tik po 1 tab. nes pasirodo, man buvo 5 vnt pridyge. 1 mini cistute mato, bet sake, kadangi stimuliuojam minimaliai, tai laukti nereikes.

Kaip smagu, kad tau nereikia praleisti šio ciklo thumbup.gif
Sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 03 07, 13:44)
Oi merginos, nesipykit, gyvenkim draugiškai 4u.gif
O jei ko nenori sakyti, tai gal geriau net neužsiminti, nes tuomet tikrai labai smalsu pasidaro  lotuliukas.gif

aš nieko visiškai nesakiau, jei nepastebėjot, Tiesiog aš per visus skyrelius užsipuolė doh.gif
čia pas mus nuo seniau, tik aš ją palikau ramybėje, o ji vis dar kabinėjasi... užtat vakarykštis klausimas iš jos man nuskambėjo užknisančiai doh.gif man regis mes seniai su ja jau išsiaiškinom dėl gyd, nu bet ji apsisuka ir vėl nuo pradžios doh.gif
ps, aš nieko nebijau pasakyt(net jei ir abortus daryčiausi-čia tik mano reikalas), nu bet elementariai atsibodai jau seniai su savo klausimais, tik sakau stengiausi nekreipti dėmesio doh.gif o vakar su humoru leptelėjau lotuliukas.gif
aš tau ko gero prieš pusę metų sakiau, daugiau su tavim apie jokius medikus nekalbu (per meetą kalbėjom apie bele ką, todėl ir buvo gerai, nors kiek pamenu ir mūsų konfliktas buvo po to g.gif ) nesvarbu... Baigiam...

Veronika, man regis kažkas ne taip, nuo sprogdinančių folikulų daugiau tikrai nepriaugs, jie sprogdina esamus ir jei jau išstimuliavo per daug, tai ir gavosi hiperstimuliacija...
Atsakyti
Merginos, jūs dar manęs nebijote lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 07, 14:43-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 14:43)
Merginos, jūs dar manęs nebijote lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niekas tavęs čia nebijo, gali būti rami ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, as neesu gyvenime sutikusi nei zulikos nei tiesiog as, bet jei objektyviai ziureti i susirasinejimus, tai man pasirode, kad zulika truputi per daug 'užvažiavai' ant tiesiog as... ax.gif ji tikrai normaliai taves paklause pas kokia gydytoja lankaisi, jei atvirai tai man irgi baisiai smalsu, bet tu NIEKAIP sito nepasakai ne tik jai bet ir man cool.gif taip pas kokia aaaa? koks tikslas slepti?

QUOTE(Veronika @ 2007 03 07, 14:50)
Man šį kartą neskyrė folikulams sprogdinti nei Pregnyl, nei Ovitrelle.Buvau užsiauginusi penkis folikulus, tai gydytojos žodžiais tariant šių vaistų neskyrė, kad nebūtų hiperstimuliacijos.Kaip dabar pergyvenu, kad būtų sprogę visi folikulai. unsure.gif

na idomu kuo tai baigsis... mano manymu kuo daugiau folikulu, tai kaip tik reiktu sprogdinanciu g.gif

QUOTE(Puk @ 2007 03 07, 14:53)
O tai suleidus Pregnilio jie dar stimuliuojami, o aš maniau, kad tik sprogdinami g.gif

ne tik sprogdinami bet ir brandinami... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole: 07 kovo 2007 - 15:13
Veronika, o tau ovuliacija natūraliai vyksta ar ne? Jei vyksta, tai patys sprogs g.gif, o jei nevyksta, tuomet manau, kad reikia pagalbos, ta prasme leistis vaistukus, kad sprogtų
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif
prasyciau cia nesibarti nono.gif , ne to cia susirenkam tongue.gif
Juk ilendi i foruma ne tam, kad klausytum, kaip Zulika ir Tiesiog as aiskinasi santykius del to, kad kazkas kazko ne taip paklause, o kazkas ne taip atsake mirksiukas.gif wub.gif Gyvenkime draugiskai friends.gif Juk toks puikus oras uz lango bigsmile.gif
Pas mane pasikeite planai, siandien man atliko 4IUI. Prasau Tieisog as, pataisyk sarasiuka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 07, 16:12)
na, as neesu gyvenime sutikusi nei zulikos nei tiesiog as, bet jei objektyviai ziureti i susirasinejimus, tai man pasirode, kad zulika truputi per daug 'užvažiavai' ant tiesiog as...  ax.gif  ji tikrai normaliai taves paklause pas kokia gydytoja lankaisi, jei atvirai tai man irgi baisiai smalsu, bet tu NIEKAIP sito nepasakai ne tik jai bet ir man  cool.gif  taip pas kokia aaaa? koks tikslas slepti?
na idomu kuo tai baigsis... mano manymu kuo daugiau folikulu, tai kaip tik reiktu sprogdinanciu  g.gif
ne tik sprogdinami bet ir brandinami... 4u.gif

Spanguole as tur but kazka prazioplinau blush2.gif kada tau dare paskutine IUI g.gif ar dar tik darysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabreniene @ 2007 03 07, 17:12)
Pas mane pasikeite planai, siandien man atliko 4IUI. Prasau Tieisog as, pataisyk sarasiuka wub.gif

sveika isiliejus i laukainciuju II gretas 4u.gif
o kaip su folikulais pas tave si karta? kodel paankstino IUI?

Atsakyti
Gabreniene, viskas praėjo sklandžiai?
Atsakyti
QUOTE(gabreniene @ 2007 03 07, 17:14)
Spanguole as tur but kazka prazioplinau blush2.gif  kada tau dare paskutine IUI g.gif  ar dar tik darysi g.gif

jau padare kovo 4d.... pagal tiesiog as saraseli mes net tryse ta pacia diena daremes biggrin.gif
Atsakyti
Agnilt, Taute kokios žinios, nesuprantu kur jūs dingusios???
Puk, dar nebraukiu tavęs iš sąrašo, turi laiko pasitaisyti smile.gif
Atsakyti