Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Puk @ 2007 03 07, 10:53)
Žinai, aš nieko ir nesitikėjau, tai ir širdelės neskauda mirksiukas.gif
Jau esu susidariusi veiksmų planą pirmiausia gydyti vyrioką cool.gif

Tai jei nepasiseks, kol kas daugiau IUI nedarysi? g.gif

Sakykit, o kai skaičiuojate dienas dpo priskaičiuojate ir tą dieną, kai buvo atlikta IUI ar nuo sekančios dienos skaičiuojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 03 06, 18:31)
Labukas 4u.gif
naught me kaip sekėsi pas gydytoją??
Ar buvai?

labas,

pas gydytoja buvau. tesiam darbus. tik sumazino clost kieki. paliko tik po 1 tab. nes pasirodo, man buvo 5 vnt pridyge. 1 mini cistute mato, bet sake, kadangi stimuliuojam minimaliai, tai laukti nereikes.

Tiesiog as, irasyk mane i savo sarasiuka: 2 IUI kovo 16
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 07, 10:56)
Tai jei nepasiseks, kol kas daugiau IUI nedarysi? g.gif

Sakykit, o kai skaičiuojate dienas dpo priskaičiuojate ir tą dieną, kai buvo atlikta IUI ar nuo sekančios dienos skaičiuojate? g.gif

Kolkas nedarysiu, mėginsim ligų paieškoti mirksiukas.gif
Aš skaičiuoju nuo sekančios dienos, nes man dar nebuvo sprogęs folikulas. Jeigu jau yra ovuliavę tai reikia priskaičiuoti, nes dpo- tai dienos po ovuliacijos, manau taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 03 06, 18:10)
o koks tau skirtumas? aš nesu tau konkurentė, nei vk, nei eilėj prie gyd, nei U... tai kad atsipalaiduok  mirksiukas.gif
ir dar, nesidariau aš iui dar, nesidariau... per tą smalsumą nebeperskaitai atidžiai ax.gif

manau, kad Tiesiog as turejo omenyje tavo buvusi IUI... kuris nelaimingai baigesi, bet kita vertus buvo sekmingas ax.gif tai pas kuria gydytoja dareisi aaa? Ar laikysi paslaptyje, kad eiles nenusidriektu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 07, 10:32)
manau, kad Tiesiog as turejo omenyje tavo buvusi IUI... kuris nelaimingai baigesi, bet kita vertus buvo sekmingas  ax.gif  tai pas kuria gydytoja dareisi aaa? Ar laikysi paslaptyje, kad eiles nenusidriektu  lotuliukas.gif

ne, ji prisiskaitė, bet nedaskaitė, ką padarysi -nieko baisaus ax.gif
o eilės mane iš tiesų gasdina(mačiau vk), mano atveju ateinu, su niekuo nesusitinku, pusę val ir išeinu... nu plius dar vyrui pusvalandis...
mano gyd pavardė jums nieko nesakys, nes ji nėra garsi(mergaitės pas ją darosi, bet nemačiau, kad kas būtų sm rašęs), bet man vaisinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 03 07, 11:02)
ne, ji prisiskaitė, bet nedaskaitė, ką padarysi -nieko baisaus  ax.gif
o eilės mane iš tiesų gasdina(mačiau vk), mano atveju ateinu, su niekuo nesusitinku, pusę val ir išeinu... nu plius dar vyrui pusvalandis...
mano gyd pavardė jums nieko nesakys, nes ji nėra garsi(mergaitės pas ją darosi, bet nemačiau, kad kas būtų sm rašęs), bet man vaisinga  lotuliukas.gif

nu o man tai grynai smalsumas kokia gydytoja? ar ji IVF daro? parasyk i az, jei nenori cia ok smile.gif

o bendrai paemus tai nesvarbu ar VK U, ar Vk kita gydytoja ar MirV klinikos mums visoms ta kuri pades pastot bus pati paciausia gydytoja. drinks_cheers.gif

ir reikia rinktis ne klinika o gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 05, 17:50)
tai jei K rasdavo 22-23cd nesprogusi foliokula, ar paskirdavo papildomai pregnyl ar ovitrelle?

Kad dar taip nebuvo, kad rastų ax.gif . Visada po Ovitrelio susileidimo praėjus 48 val. ar daugiau daro echo ir jei tada randa (čia būna apie 16-17 c.d.) dar skiria Ovitrelio. O 22-23 c.d. žiūri kaip geltonkūnis formuojasi ir ar ovuliavo likęs folikulas ir jei viskas gerai, tai kitas apsilankymas 11-13 c.d., jei nustatomas geltonkūnio nepakankamumas, skiria Duph.
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 03 07, 11:58)
nu o man tai grynai smalsumas kokia gydytoja? ar ji IVF daro? parasyk i az, jei nenori cia ok  smile.gif

o bendrai paemus tai nesvarbu ar VK U, ar Vk kita gydytoja ar MirV klinikos mums visoms ta kuri pades pastot bus pati paciausia gydytoja.  drinks_cheers.gif

ir reikia rinktis ne klinika o gydytoja.

tiesą sakant nežinau, apie tai su ja niekad nekalbėjau...
aš pasirinkau gyd, o ji man nurodė kliniką, kurioje ji dirba... bet čia tik po ilgų klaidžiojimų ir daužymųsi galva į sieną doh.gif
Atsakyti
[/B]
QUOTE(zulika @ 2007 03 06, 18:10)
o koks tau skirtumas? aš nesu tau konkurentė, nei vk, nei eilėj prie gyd, nei U... tai kad atsipalaiduok  mirksiukas.gif
ir dar, nesidariau aš iui dar, nesidariau... per tą smalsumą nebeperskaitai atidžiai ax.gif

Žulika, nu bet tu ir pavarai doh.gif doh.gif Nors nieko kito iš tavęs ir nesitikėjau. smile.gif
Net keista, kad per pirmąjį pasimatymą inreal tu man pasirodei visai kitokia nei esi iš tikrųjų, bet ne apie tave čia susirinkome kalbėti tongue.gif
Šiaip tai man jokio skirtumo nėra kur tu dareisi pabrėžiu d a re i s i ar ruošiesi darytis IUI , perskaitau aš viską nuo A-Ž, taip, kad elemtauraus kultūringumo prašau. O konkurentė tu man tikrai nei viena prasme nesi, papraščiausiai nematau su kuo konkuruoti smile.gif
O šiaip šis skyrelis tam ir yra skirtas, kad męs visos galėtumėmė palyginti gydymo įstaigas, gydytojų taktiką, sėkmę vienoje ar kitoje klinikoje. O tu čia taip viską paslaptyje laikai, atrodo, kad abortus nelegaliai darytumeis. nepyk, bet paraščiausiai nesuprantu tavo motyvų. Juk ta tavo gydytoja legaliai užsiima gydymo praktika, tai ko čia bijoti psakyti, na žodžiu kvepia absurdu, bet čia tik tu taip sumastyti ir gali.
Papildyta:
smile.gif+2007 03 07, 14:25-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 07, 14:25)
[/B]
Žulika, nu bet tu ir pavarai doh.gif  doh.gif  Nors nieko kito iš tavęs ir nesitikėjau.  smile.gif
Net keista, kad per pirmąjį pasimatymą inreal tu man pasirodei visai kitokia nei esi iš tikrųjų, bet ne apie tave čia susirinkome kalbėti tongue.gif
Šiaip tai man jokio skirtumo nėra kur tu dareisi pabrėžiu d a re i s i  ar ruošiesi darytis IUI , perskaitau aš viską nuo A-Ž, taip, kad elemtauraus kultūringumo prašau. O konkurentė tu man tikrai nei viena prasme nesi, papraščiausiai nematau su kuo konkuruoti smile.gif 
O šiaip šis skyrelis tam ir yra skirtas, kad męs visos galėtumėmė palyginti gydymo įstaigas, gydytojų taktiką, sėkmę vienoje ar kitoje klinikoje. O tu čia taip viską paslaptyje laikai, atrodo, kad abortus nelegaliai darytumeis. nepyk, bet paraščiausiai nesuprantu tavo motyvų. Juk ta tavo gydytoja legaliai užsiima gydymo praktika, tai ko čia bijoti psakyti, na žodžiu kvepia absurdu, bet čia tik tu taip sumastyti ir gali.

Žulika, sorry, bet supykdei nerealiai
Atsakyti
Oi merginos, nesipykit, gyvenkim draugiškai 4u.gif
O jei ko nenori sakyti, tai gal geriau net neužsiminti, nes tuomet tikrai labai smalsu pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, nesipykime!

nono.gif

Man šį kartą neskyrė folikulams sprogdinti nei Pregnyl, nei Ovitrelle.Buvau užsiauginusi penkis folikulus, tai gydytojos žodžiais tariant šių vaistų neskyrė, kad nebūtų hiperstimuliacijos.Kaip dabar pergyvenu, kad būtų sprogę visi folikulai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 07, 14:50)
Merginos, nesipykime!

nono.gif
Man šį kartą neskyrė folikulams sprogdinti nei Pregnyl, nei Ovitrelle.Buvau užsiauginusi penkis folikulus, tai gydytojos žodžiais tariant šių vaistų neskyrė, kad nebūtų hiperstimuliacijos.Kaip dabar pergyvenu, kad būtų sprogę visi folikulai. unsure.gif

O tai suleidus Pregnilio jie dar stimuliuojami, o aš maniau, kad tik sprogdinami g.gif
Atsakyti