Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 11:34)
Linkiu ramaus laukimo, nesierzink mirksiukas.gif

Dėkui, tau linkiu to paties. rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 06, 09:12-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 06, 09:12)
Žulika jau radai kompany doh.gif , ir tu čia pradedi minti ant Akvosdoh.gif

blink.gif
nu nesuprantu aš tavęs absoliučiai doh.gif
dėl spermos atplovimo... Zirzalėlė man trumpai pasakojo, kad yra trys atplovimai būdai (kurį naudoja konkreti klinika beveik paslaptis)...
šiaip tai būtų gerai, kad ji pati papasakotų... man regis dažniausiai naudojamas, kai atplaunami tik visiškai žlugę spermijai, o visa kita paliekama, todėl ir proc 100, ir pastojimo rezultatas nebūtinai baigiasi lelium... antras būdas, kai atplaunamos ir bakterijos, čia jau gyd nuožiūra, jei reikia (šitą aš dar suprantu), o trečias, kai suleidžiami patys pačiausi, tada ir kiekis mažas, bet tik grynuoliai...(šitas visoms būtų idealus, bet jį retai naudoja)
Zirzalėle, pataisyk, jei kur nugrybavau, labai trumpai apie tai diskutavom, gal ne viską supratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 06 kovo 2007 - 11:41
smile.gif+2007 03 06, 10:12-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 06, 10:12)
ir siūlau visoms per daug nesusireikšminti ir nereaguoti taip jautriai ir asmeniškai į išdėstytas žmonių mintis. Viskas baigiu cool.gif

visiskai tau pritariu 4u.gif reikia duot diržo biggrin.gif ir siaip nelabai smagu skaityti kai zmones pykstasi, šis skyrelis ne tam skirtas... jei jau taip norisi "muštis" galima gi perieti i koki kitą skyrelį - kad ir "mūsų plepalai" ir neteršti eterio blush2.gif

QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 11:26)
Taip, po atplovimo jie pradeda judėti ir yra priskiriami jau prie A ir B.
Pažiūrėk į lapelį, iki atplovimo Cir D buvo daugiau, o po paruošimo mažiau, ar ne mirksiukas.gif

na pas mus nera problemu del grikių, gal ir neesu labai įsigilinusi į tas problemas, bet aš manau, kad tai logiška, kad po paruošimo C ir D lieka mažiau - jie gi nelabai įgalūs apvaisinti, tai juos turėtų atskirti... ir jie tikrai po atplovimo nepradeda judėti lotuliukas.gif o A ir B procentais susidaro daugiau dėl to, kad jie surenkami iš viso ejakuliato ir koncentruojami į mažesnį kiekį, kuris jau įvedamas į gimdutę... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 03 06, 12:10)
blink.gif
nu nesuprantu aš tavęs absoliučiai  doh.gif
dėl spermos atplovimo... Zirzalėlė man trumpai pasakojo, kad yra trys atplovimai būdai (kurį naudoja konkreti klinika beveik paslaptis)...
šiaip tai būtų gerai, kad ji pati papasakotų... man regis dažniausiai naudojamas, kai atplaunami tik visiškai žlugę spermijai, o visa kita paliekama, todėl ir proc 100, ir pastojimo rezultatas nebūtinai baigiasi lelium... antras būdas, kai atplaunamos ir bakterijos, čia jau gyd nuožiūra, jei reikia (šitą aš dar suprantu), o trečias, kai suleidžiami patys pačiausi, tada ir kiekis mažas, bet tik grynuoliai...
Zirzalėle, pataisyk, jei kur nugrybavau, labai trumpai apie tai diskutavom, gal ne viską supratau...

Na va kaip mirksiukas.gif , o mes su Veronika vos tyrimo nepradėjome atlikinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai turbūt mums kaip tik ir tiktų tas trečias variantas g.gif
Atsakyti
beje C ir D turėtų būt pašalinti ax.gif tiksliau apmažintas jų kiekis... nes jie tikrai neprisideda prie pastojimo...
Atsakyti
Zirzalėle, gal apšviesk mus dėl tų spermiukų praplovimo būdų, o tai mes su Veronika pražilsim besvarstydamos rezultatus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zulika @ 2007 03 06, 12:34)
beje C ir D turėtų būt pašalinti  ax.gif tiksliau apmažintas jų kiekis... nes jie tikrai neprisideda prie pastojimo...

Taip jų nėra, suleidžia tik A+B.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 05, 18:41)
Dėkui, KittyKitty, už sveikinimus ir palinkėjimus. wub.gif Tikiuosi, kad tavo palinkėjimas suveiks, nes juk būtent tavo padovanotu clostilbegitu pradėjau stimuliaciją. smile.gif

Tai va, žiūrėk Tu man tongue.gif TURI pasisekti ir viskas ax.gif

QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 11:21)
Arba jie nesugeba ,,atgaivinti" C ir D spermiukų, arba taviškis serga.
Viską pranešiu po 2 sav. po MB tyrimų VK. cool.gif  Pažiūrėsim, kame šaknys blink.gif

C ir D negaivinami. pagreitinami tik B, todėl ir sumuojami su A. D iš viso nejudrūs ir niekas jų negaivina, sumažėja todėl, kad juos išmeta lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus wub.gif
skambinausi su brangiuoju, sakė, kad tik sloga vargina, o šiaip visai neblogai jaučiasi. bigsmile.gif
Kas bus rytoj pamatysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 03 06, 11:10)
blink.gif
nu nesuprantu aš tavęs absoliučiai  doh.gif
šiaip tai būtų gerai, kad ji pati papasakotų... man regis dažniausiai naudojamas, kai atplaunami tik visiškai žlugę spermijai, o visa kita paliekama, todėl ir proc 100, ir pastojimo rezultatas nebūtinai baigiasi lelium... antras būdas, kai atplaunamos ir bakterijos, čia jau gyd nuožiūra, jei reikia (šitą aš dar suprantu), o trečias, kai suleidžiami patys pačiausi, tada ir kiekis mažas, bet tik grynuoliai...(šitas visoms būtų idealus, bet jį retai naudoja)

nu ka as cia daug jums pasakosiu, kad ne viska pamenu, pamenu, kad yra 3 budai atplovimo, juos parenka kas ten gydytojas ar laborantas kuris atplauna, ziurima i sperma i turima laika, nes tarkim ten tas centrifuguotas ar kaip ten jis vadinais tas budas yra pats geraiusias, bet jis uztrukna sperma ruosiama 2 val. pat greiciausias yra kai paruost reikia berods 15 ar 30 min. tik nepamenu ten berods ne viskas 100 proc isvalomi, bet isvalomi negyvi spermiukai pamenu minejo tikrai. tik isidemejau, kad jis ten kazkokis vienas is primityvesniu budu ir bijau sumeluot kaip del zarazu ar jas isrankioja ar ne? va cia tai nesu tikra, bijau kad neapgauciau.
o koki buda naudoja bent Bogdanskiene tada minejo, kad pacientam nebutina zinot, jie parenka geriausia. as tik pamenu, kad tas antras budas trunka atplovimas iki 1 val.,tai pagalvoaju, kad VK butent ta tikriausiaia taiko. siaip niekad gydytojos neklausiau kaip ten kas. o vat dek tu D, C tai velgi nepamenu juos isrankioja ar ne. g.gif
nu nepykit smarkiai man atmintis biskutuka slubuoja, gal kuri is seminarisciu galetu daugiau paaiskint, nes jos ten ta pati klause po kelis kartus.
o siaip as dar manau, kad ir naudojant superini buda nebutinai padideja tikimybe pastot, juk dar nuo organizmo priklauso.

va truputi radau info, cia pamineti antras ir 3 budai, va pirmo niekur nerandu, gal jo jau nebenaudoja, tik info visteik literaturoj buna
http://www.moteris.l...ipsnis0402.html

http://www.vaisingum...t...&page_id=49
Atsakyti
Labai ačiū, Zirzalėle 4u.gif
Atrodo, kad ant lapelio buvo kaip tik ir užrašyta gradientinis, reikės namuose pažiūrėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 14:13)
Labai ačiū, Zirzalėle 4u.gif
Atrodo, kad ant lapelio buvo kaip tik ir užrašyta gradientinis, reikės namuose pažiūrėti.  mirksiukas.gif

O kokį būdą naudoja VK: gradientinį ar swim-up, ar čia priklauso nuo spermos kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 10:21)
Arba jie nesugeba ,,atgaivinti" C ir D spermiukų, .

arba jie tiesiog neapsimeta, kad juos atgaivina, kaip tai daro kiti, nors pastojim7 nuo to nepadaugėja doh.gif (tikiuosi, šitam sakiny kas nors neras eilinįkart ko nors isteriško blink.gif ir neišvadins eilinįkart isterike, be teisės už tai įsižeisti)
O iš tikrųjų tai dauguma jau atsakė. Gal tuos C ir sugeba dar pajudint (abejoju), nu bet kad iš negyvų D ką naudingo būtų galima padaryt, tai netikiu. Vk gal po atplovimo ir būna 100proc, bet pažiūrėkit į kiekį / kokie 10mln (iš viso)
Beje, aš jau prieš metus iš ne vieno žmogaus girdėjau, kad VK buvo penami pažadais, gera sperma ir t.t. ir daromos IUI, o kai perėjo į MirV ta sperma pasirodo baisi ir tinkama tik IVF g.gif

QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 13:48)
O kokį būdą naudoja VK: gradientinį ar swim-up, ar čia priklauso nuo spermos kokybės g.gif

bent jau pas mus visada užrašyta būdavo swim-up 4u.gif
Atsakyti