QUOTE(zulika @ 2007 03 06, 11:10)
nu nesuprantu aš tavęs absoliučiai
dėl spermos atplovimo... Zirzalėlė man trumpai pasakojo, kad yra trys atplovimai būdai (kurį naudoja konkreti klinika beveik paslaptis)...
šiaip tai būtų gerai, kad ji pati papasakotų... man regis dažniausiai naudojamas, kai atplaunami tik visiškai žlugę spermijai, o visa kita paliekama, todėl ir proc 100, ir pastojimo rezultatas nebūtinai baigiasi lelium... antras būdas, kai atplaunamos ir bakterijos, čia jau gyd nuožiūra, jei reikia (šitą aš dar suprantu), o trečias, kai suleidžiami patys pačiausi, tada ir kiekis mažas, bet tik grynuoliai...(šitas visoms būtų idealus, bet jį retai naudoja)
Zirzalėle, pataisyk, jei kur nugrybavau, labai trumpai apie tai diskutavom, gal ne viską supratau...
nu ka as cia daug jums pasakosiu, kad ne viska pamenu, pamenu, kad yra 3 budai atplovimo, juos parenka kas ten gydytojas ar laborantas kuris atplauna, ziurima i sperma i turima laika, nes tarkim ten tas centrifuguotas ar kaip ten jis vadinais tas budas yra pats geraiusias, bet jis uztrukna sperma ruosiama 2 val. pat greiciausias yra kai paruost reikia berods 15 ar 30 min. tik nepamenu ten berods ne viskas 100 proc isvalomi, bet isvalomi negyvi spermiukai pamenu minejo tikrai. tik isidemejau, kad jis ten kazkokis vienas is primityvesniu budu ir bijau sumeluot kaip del zarazu ar jas isrankioja ar ne? va cia tai nesu tikra, bijau kad neapgauciau.
o koki buda naudoja bent Bogdanskiene tada minejo, kad pacientam nebutina zinot, jie parenka geriausia. as tik pamenu, kad tas antras budas trunka atplovimas iki 1 val.,tai pagalvoaju, kad VK butent ta tikriausiaia taiko. siaip niekad gydytojos neklausiau kaip ten kas. o vat dek tu D, C tai velgi nepamenu juos isrankioja ar ne.
nu nepykit smarkiai man atmintis biskutuka slubuoja, gal kuri is seminarisciu galetu daugiau paaiskint, nes jos ten ta pati klause po kelis kartus.
o siaip as dar manau, kad ir naudojant superini buda nebutinai padideja tikimybe pastot, juk dar nuo organizmo priklauso.
va truputi radau info, cia pamineti antras ir 3 budai, va pirmo niekur nerandu, gal jo jau nebenaudoja, tik info visteik literaturoj buna
http://www.moteris.l...ipsnis0402.html
http://www.vaisingum...t...&page_id=49