Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Spanguole @ 2007 02 20, 15:01)
o jus pastebejot, kai atnesa pries pat IUI ir parodo ta atplautuju megintuveli - jo turinis buna koks tai ružavas  blink.gif

Man nė karto neparodė. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tautė @ 2007 02 20, 16:07)

Ar tik nuo clo ar ir gonalį leidaisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 02 20, 12:46)
Kaip tau pačiai sekasi? Kokie pas tave planai?

ai kol kas jokiu, nu gerai planuoju 4IUI kovo menesi, jei tik viskas gerai bus.
o dabar KT geriu ir tiek
Atsakyti
smile.gif+2007 02 20, 15:11-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 20, 15:11)
Jo, labai daug doh.gif , o kokia schema, kiek leidaisi gonalio? Ar per IUI jau buvo ovuliavusiu folikulų? kaip spermiukai? Tiesa tu lankaisi Kauno VK?

Geriau ir klostilbegitą, ir leidaus gonalį 450. Dar nebuvo ovuliavę. 17 val darė IUI, o apie 21 val jau pradėjo skaudėt pilvą, tai sproginėjo folikulai matyt. Su sperma viskas gerai, o gydausi Klaipėdos VK. Va pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tautė: 20 vasario 2007 - 15:59
QUOTE(Tautė @ 2007 02 20, 16:58)
Geriau ir klostilbegitą, ir leidaus gonalį 450. Dar nebuvo ovuliavę. 17 val darė IUI, o apie 21 val jau pradėjo skaudėt pilvą, tai sproginėjo folikulai matyt. Su sperma viskas gerai, o gydausi Klaipėdos VK. Va  pioneer.gif

Aisku blush2.gif
laukiam dvynukų wub.gif
Atsakyti
Oho, Taute, tau ir su 8 folikulais darė IUI.Dabar pasiskaičiau itališką forumą, tai ten viena moteriškė rašo, kad jai su 4 folikulais nedarė IUI, tipo per daug. doh.gif Ir dar liepė santykiaujant naudot apsisaugojimo priemones. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 20, 16:06)
Oho, Taute, tau ir su 8 folikulais darė IUI.Dabar pasiskaičiau itališką forumą, tai ten viena moteriškė rašo, kad jai su 4 folikulais nedarė IUI, tipo per daug. doh.gif Ir dar liepė santykiaujant naudot apsisaugojimo priemones. doh.gif

italai matyt nori stiprios ateinančios kartos, o kuo daugiau gimsta, tuo sako silpnesni, nu bet gi nebūtinai prastesni g.gif
bailiai, mes nesam tokie bailiai lotuliukas.gif
nors man tai baisiau, ne kiek apsivaisins, o kaip sunku organizmui, čia akivaidi hiperstimuliacija doh.gif ką tie mūsų gyd galvoja, žaidžia mumis, mūsų sveikata, mūsų ateinančio gyvenimo gerove doh.gif absurdas doh.gif
Atsakyti
Aš tai daryčiau IUI ir su 8 folikulais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 20, 16:28)
Man nė karto neparodė. blink.gif

man tai atnesa sesele ir pakiša po nosimi, o as kazkodel kaip kokia pirmokele vis garsiai perskaitau su flomasteriu ant kolbos uzrasyta vyro pavarde lotuliukas.gif

QUOTE(Tautė @ 2007 02 20, 16:58)
Geriau ir klostilbegitą, ir leidaus gonalį 450. Dar nebuvo ovuliavę. 17 val darė IUI, o apie 21 val jau pradėjo skaudėt pilvą, tai sproginėjo folikulai matyt. Su sperma viskas gerai, o gydausi Klaipėdos VK. Va  pioneer.gif

atrodo, kad IUI paciu laiku padare thumbup.gif
o tai po kiek tau clost skyre? Siaip tai tikrai nemaza ir Gonal doze, nenuostabu, kad 8 priaugo... o gal pas tave yra polinkis i policistines - tai ypac uždera. O kaip tau praeitus kartus stimuliavo?

Tiesiog as, laikom fronta su Gonal si karta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 02 19, 19:16)
sveikos, mergaiciukes. sestadieni pasidariau 1 iui.
ar jums skauda pilvo apacia po siu proceduru? man taip neramu... siandien trecia diena po proceduros, tai karts nuo karto gana smarkokai pamaudzia, ypac kairej pusej... bijau, kad nebutu kokio uzkretimo, ar dar ko...

Sveikute 4u.gif
Man rytoj jau bus savaitė kaip padarė IUI ir man vis dar skauda kairį šoną g.gif
Ypač kai ilgiau pasėdžiu nejudėdama ax.gif O krūtinė išvis kažkokia tragedija doh.gif Net prisiliesti negaliu doh.gif Kažin ar taip turi būti???
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 02 20, 18:24)
Sveikute 4u.gif
Man rytoj jau bus savaitė kaip padarė IUI ir man vis dar skauda kairį šoną g.gif
Ypač kai ilgiau pasėdžiu nejudėdama ax.gif O krūtinė išvis kažkokia tragedija doh.gif Net prisiliesti negaliu doh.gif  Kažin ar taip turi būti???

man siandien jau geriau. galvoju, gal kazkas su slapimo pusle buvo. nes ir i tualeta labai daznai laksciau ir pasalus kojas buvau. o krutine man visai nieko. ar turi skaudeti tikrai nezinau. bijau ka ir galvoti.

o kelintas tau IUI? ir su kokiomis bedomis?
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 02 20, 18:04)
o kelintas tau IUI? ir su kokiomis bedomis?

Man pirmas IUI buvo padarytas - dvigubas ax.gif
Vienas kiaušintakis visiškai nepraeinamas, o kitas su patologija verysad.gif
O pas tave??
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 02 20, 19:59)
Man pirmas IUI buvo padarytas - dvigubas ax.gif
Vienas kiaušintakis visiškai nepraeinamas, o kitas su patologija verysad.gif
O pas tave??

man taip pat 1 IUI. Tik pas mane vyro problemos. nekokie grikiukai. man tik truputi uzkiles prolaktinas, bet jau sureguliuotas.
is kur esi? as is klp. 4u.gif
kazkodel labai tikiu, kad pasiseks. bt turbut visos, darancios pirma karta tiki... ax.gif
Atsakyti