Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(zirzalele @ 2007 02 20, 11:44)
o Kvaksei sekasi?

gal kas zinot, keik pamenu ji lyg buvo minejus, kad pas ja U nepastebejo cistos, kaip jai viskas pasibaige? ar as pareidau kada kokias naujienas?
Gal ji jau vel startuoja?

Kaip tau pačiai sekasi? Kokie pas tave planai?
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 02 20, 13:40)
jo, jei visų gyd vienodas metodas, tada tikrai bėda  doh.gif turiu omenyje nuo a iki z, ne tik iui...
tik pakeitimas kainuoja laiką, tikrai per vieną ciklą nieko nebus... jei atėjus mmm nueisi pas naują gyd, kol ji įsigilins į tavo problemas, kol pažiūrės, kas darosi, kol nuspręs kaip elgtis, praeis visas ciklas... bet jau kitas gali būti visai kitoks, nei buvo prieš tai ir gal visai vertėjo laukti  ax.gif
beje, o spermos atplovimas vienodai vyksta, gal vien dėl to verta keisti klinikas...

Pritariu drinks_cheers.gif

Zulika, manau, kad visur vienodai spermą atplauna.
Atsakyti
smile.gif+2007 02 20, 12:58-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 20, 12:58)
Pritariu  drinks_cheers.gif
Zulika, manau, kad visur vienodai spermą atplauna.

o kodėl tu taip manai... man jau vien kaina krito kažkada, kad K sakė, kažką naujo nupirko ax.gif pameni...
vadinasi atplovimas skirtis gali... principas gal vienodas, centrifuguoja, bet juk ten tiek niuansų...
nors... maniškis biologas toks jaunas ir toks fainas, kad nekeisiu jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 02 20, 14:46)
o kodėl tu taip manai... man jau vien kaina krito kažkada, kad K sakė, kažką naujo nupirko  ax.gif pameni...
vadinasi atplovimas skirtis gali... principas gal vienodas, centrifuguoja, bet juk ten tiek niuansų...
nors... maniškis biologas toks jaunas ir toks fainas, kad nekeisiu jo  lotuliukas.gif

Žinok iš tikro nežinau, tik taip pagalvojau blush2.gif gal ir skiriaisi g.gif
Atsakyti
o jus pastebejot, kai atnesa pries pat IUI ir parodo ta atplautuju megintuveli - jo turinis buna koks tai ružavas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 02 20, 15:01)
o jus pastebejot, kai atnesa pries pat IUI ir parodo ta atplautuju megintuveli - jo turinis buna koks tai ružavas  blink.gif

jo as irgi pastebejau, keista ji man atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 02 20, 14:01)
o jus pastebejot, kai atnesa pries pat IUI ir parodo ta atplautuju megintuveli - jo turinis buna koks tai ružavas  blink.gif

taigi ten viskas vyksta kažkokiam tirpale...
ir gal kad gyd nepagalvotų, kad biologai nieko nepadarė, tai įmeta spalvos lotuliukas.gif
bet jūs ir pastabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabreniene @ 2007 02 20, 15:05)
jo as irgi pastebejau, keista ji man atrodo unsure.gif

Jo rožinės spalvos, bet matyt taip turi būti mirksiukas.gif
Aš penktadienį užsirašiau pas U., nors dar mmm neatėjo.
Žiūrėsim ar neliko cistų smile.gif
Spanguole aš šį kartą irgi vien Gonaliu bandysiu
Papildyta:
Irisiuke 1, Musmiryte, o jūs planuojate visas 6 IUI pasidaryti?
Ko tai man kantrybė su tomis IUI senka schmoll.gif
Atsakyti
Padarė man vakar IUI, o pilvą tai ir vakar, ir šiandien labai skauda. Bijau hiperstimuliacijos
Dėl stimuliavimo vien gonaliu, tai bent jau mano atveju ko gero tik IVF tektų daryti. Taip gydytoja sakė. Daug folikulų priauga
Atsakyti
QUOTE(Tautė @ 2007 02 20, 15:46)
Padarė man vakar IUI, o pilvą tai ir vakar, ir šiandien labai skauda. Bijau hiperstimuliacijos
Dėl stimuliavimo vien gonaliu, tai bent jau mano atveju ko gero tik IVF tektų daryti. Taip gydytoja sakė. Daug folikulų priauga

Taute, kiek folikulų turėjai?
Atsakyti
smile.gif+2007 02 20, 14:48-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 20, 14:48)
Taute, kiek folikulų turėjai?

Kažkur 8 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tautė @ 2007 02 20, 16:07)

Jo, labai daug doh.gif , o kokia schema, kiek leidaisi gonalio? Ar per IUI jau buvo ovuliavusiu folikulų? kaip spermiukai? Tiesa tu lankaisi Kauno VK?
Atsakyti