Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(linlei @ 2007 02 20, 10:19)
mirksiukas.gif TIESIOG AS, buk gera, itrauk i startuojanciu sarasiuka ir mane, kovo 2 mano 2 IUI... doh.gif

jau įtraukiau smile.gif
Papildyta:
Irisiuke 1, Spanguole, kaip jūs laikotės mergaitės g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 20, 10:32-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 20, 10:32)
Irisiuke 1, Spanguole, kaip jūs laikotės mergaitės g.gif

labas rytas, prašau panaikint mane is sarašų... na pas mane na polnoj katuške atejo nelabosios si ryta... reiks ta proga pasivynint alc.gif
bandau prisiskambint i VK, tai nelabai kas nori su manim sneketis... vis gi nusprendziau šturmuoti toliau, jei niekas nesukliudys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 02 20, 10:02)

bandau prisiskambint i VK, tai nelabai kas nori su manim sneketis... vis gi nusprendziau šturmuoti toliau, jei niekas nesukliudys  cool.gif

drinks_cheers.gif mes su tavim mirksiukas.gif
Tiesiog aš, o kur sarašėlis, niekur jo nesimato naujoj temoj...
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 02 20, 11:02)
labas rytas, prašau panaikint mane is sarašų... na pas mane na polnoj katuške atejo nelabosios si ryta... reiks ta proga pasivynint  alc.gif
bandau prisiskambint i VK, tai nelabai kas nori su manim sneketis... vis gi nusprendziau šturmuoti toliau, jei niekas nesukliudys  cool.gif

spanguole, labai džiaugiuosi, kad man palaikysi kompaniją thumbup.gif , žinoma gaila, kad atėjo tos mmm, bet gerai, kad nenuleidi rankų drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 20, 09:54-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 20, 09:54)
Palauk, ko tai ilgai, ar tau per vieną ciklą neišnyko????

tikiuosi, kad isnyko, juk as savo 3IUI dariausi sausio men.... pamirsai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabreniene @ 2007 02 20, 11:36)
tikiuosi, kad isnyko, juk as savo 3IUI dariausi sausio men.... pamirsai bigsmile.gif

ai, su atmintim man tikrai ne kas blush2.gif ,Gabrėniene, lauksiu ir tavęs kompanijoje thumbup.gif , nors pati dar nežinau ar cista išnyko lotuliukas.gif , bet KT geriu, tikiuosi išnyko smile.gif
Atsakyti
o Kvaksei sekasi?

gal kas zinot, keik pamenu ji lyg buvo minejus, kad pas ja U nepastebejo cistos, kaip jai viskas pasibaige? ar as pareidau kada kokias naujienas?
Gal ji jau vel startuoja?
Atsakyti
mano naujiena - siandien atejo mmm blink.gif

Rosiuosi 5 IUI, bet nutareme su vyru ja pabandyti pas kita daktare.
Gal parekomenduotumete kurias nors Vilniuje? Reikia greitai suktis, nes siaip U mane tikrindavo visad 3 c.d.
Man U patinka, bet reikia manau sansus ir kitur isbandyti, gal kieno ranka bus lengvesne smile.gif

Ir ar daznai pasitaike statistikoj, kad uzkibo nestuke.gif butent pakeitus daktare?

Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 20, 12:35)
mano naujiena - siandien atejo mmm  blink.gif

Gal parekomenduotumete kurias nors Vilniuje? Reikia greitai suktis, nes siaip U mane tikrindavo visad 3 c.d.
Man U patinka, bet reikia manau sansus ir kitur isbandyti, gal kieno ranka bus lengvesne smile.gif

Ir ar daznai pasitaike statistikoj, kad uzkibo  nestuke.gif  butent pakeitus daktare?

Irisiuke 1, manau tikrai gali pabandyti pas kitą gydytoją, mažu tikrai lengvesnė ranka, o tu nori iš VK personalo ar kitų klinikų?
Šiaip aš dariausiai ir pas Mešakuskienę, ir pas Visockienę ir pas usonienę, tai galiu pasakyti, kad viskas tas pats. Gal tau vertėtų pakeisti kliniką?
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 02 20, 11:44)
o Kvaksei sekasi?

gal kas zinot, keik pamenu ji lyg buvo minejus, kad pas ja U nepastebejo cistos, kaip jai viskas pasibaige? ar as pareidau kada kokias naujienas?
Gal ji jau vel startuoja?

kiek pamenu, tai Kvakse isvyko atostogu .... atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 20, 12:35)
mano naujiena - siandien atejo mmm  blink.gif

Ir ar daznai pasitaike statistikoj, kad uzkibo  nestuke.gif  butent pakeitus daktare?

as irgi IUI dariausi pas kelias gydytojas ir rezultatas tas pats.. Manau, kad gydytojos pakeitimas nieko nereiskia (nebent nepasitiki ja) wub.gif
Atsakyti
Ir man atrodo, kad Kvakse isvyko slidinet thumbup.gif
Na ka, mergaites, uzsirasiau pas U rytojui ir tikiuosi duos starta, turbut si karta badysiuos vien Gonal, mažu bus rezultatu ax.gif
irisiuke1, isivaizduoju, kaip norisi padaryt KAZKA kitokio ir del to tiketis teigiamo rezultato... gal ir man taip atrodys dar po keliu bandymu... bet kol kas tai as net sapnuoju U naktimis, kaip ji man nori padeti lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 20, 11:53-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 20, 11:53)
Irisiuke 1, manau tikrai gali pabandyti pas kitą gydytoją, mažu tikrai lengvesnė ranka, o tu nori iš VK personalo ar kitų klinikų?
Šiaip aš dariausiai ir pas Mešakuskienę, ir pas Visockienę ir pas usonienę, tai galiu pasakyti, kad viskas tas pats. Gal tau vertėtų pakeisti kliniką?

jo, jei visų gyd vienodas metodas, tada tikrai bėda doh.gif turiu omenyje nuo a iki z, ne tik iui...
tik pakeitimas kainuoja laiką, tikrai per vieną ciklą nieko nebus... jei atėjus mmm nueisi pas naują gyd, kol ji įsigilins į tavo problemas, kol pažiūrės, kas darosi, kol nuspręs kaip elgtis, praeis visas ciklas... bet jau kitas gali būti visai kitoks, nei buvo prieš tai ir gal visai vertėjo laukti ax.gif
beje, o spermos atplovimas vienodai vyksta, gal vien dėl to verta keisti klinikas...
Atsakyti