QUOTE(eugute... @ 2008 02 06, 14:43)
Mano broliukas ejo i Girinuku grupe.labai sunkiai priprato prie darzelio gal pusmeti ar daugiau verkdavo vos tik pazadintas,is namu iseidavo verkiantis ir darzelyje palikdavo verkianti.bet su laiku apsiprato.po kurio laiko jis mums vis sakydavo kad aukletoja Vida musa viena mergaite uz tai kad ji sisioja i kelnytes. Vaikai juk nesumeluos tokiu dalyku. Aukletoja Jurgita,ar ir jus savo vaikucius musat jei jie prisidaro i kelnes?
Jus teisi...vaikai nemeluoja, o jei jie papasakotu viska, kas vyksta grupeje visa diena, tikriausiai reta mama isdristu nuvesti savo vaika sioms "aukletojoms"...
beje, mamytes darote didele klaida vesdamos vaikus i grupe, kurioje dirba dukra ir motina - viena kita uzstoja ir niekada jums nepasakys, jei vienos ar kitos aukletojos elgesys jusu mazyliu atzvilgiu yra netinkamas. ar nepastebejote dazno kartu su siomis aukletojomis dirbancio kolektyvo kaitos??? manau, tai daug ka pasako...
QUOTE(keanuignas @ 2008 02 25, 16:15)
Vaiku slapinimosi i kelnes problema yra labai aktuali. As patyriau tai su vysesneliu. Tai psichologinio pobudzio liga. Ir netgi neprofesionalai zino, kad "Rykste" sio "Reikalo" neisspresi. Man, is tiesu, labai sunku patiketi, kad mano mama galejo pakelti ranka siuo atveju, nes pati maciau, kaip ji elgesi su mano vyresniuoju sunumi tokiose situacijose. Ji niekada jo nemuse. Kartais sunku suprasti vaiku elgesi, ar zodzius
Andreja - aukletojos Vidos (Girinuku grupe) dukra.
Andreja - aukletojos Vidos (Girinuku grupe) dukra.
nu negi mus savo anukeli?
aukletoja Vida gera teveliams, kurie nesa geras dovaneles...taigi mamytes, "nepasisiukslinkite" per Kaledas ir kitas progas