Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

o mano i vytureliu biggrin.gif
musu aukletoja Audra ir dar viena, vardas ustrigo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ktaunaaa @ 2006 09 25, 22:18)
g.gif Mūsų vaikas lankė meškučių grupę, mes buvom patenkinti auklėtojų darbu,bet pačiai mamai nereikia ieškoti problemų ten kur nereikia ,o daugiau dėmesio mieloji alina skirti savo vaiko auklėjimui , vaikai jautėsi gerai,atvesdama vaika visada peržvelgdavau ar kuris nors iš jų yra nusiminęs ar verktų,vaikai žaisdavo kartu su auklėtoja. O jai pati mamayte esate nusiteikus prieš auklėtojas ar darželį,tai ieškokite problemų savyje ,kiek žinau Tuko darželyje vaikas elgesi taip pat kaip šiame darželyje ir nereikia šmeižti kitų... Aš vedu nepirmą savo vaiką ir esu labai patenkinta .Apšmeižti kita yra lengviausia. Žiūrėkit savo darbą ir savo šeimą , skirkit dėmesio daugiau svao vaikui.

aciu
Atsakyti
QUOTE(ktaunaaa @ 2006 09 25, 22:18)
g.gif Mūsų vaikas lankė meškučių grupę, mes buvom patenkinti auklėtojų darbu,bet pačiai mamai nereikia ieškoti problemų ten kur nereikia ,o daugiau dėmesio mieloji alina skirti savo vaiko auklėjimui , vaikai jautėsi gerai,atvesdama vaika visada peržvelgdavau ar kuris nors iš jų yra nusiminęs ar verktų,vaikai žaisdavo kartu su auklėtoja. O jai pati mamayte esate nusiteikus prieš auklėtojas ar darželį,tai ieškokite problemų savyje ,kiek žinau Tuko darželyje vaikas elgesi taip pat kaip šiame darželyje ir nereikia šmeižti kitų... Aš vedu nepirmą savo vaiką ir esu labai patenkinta .Apšmeižti kita yra lengviausia. Žiūrėkit savo darbą ir savo šeimą , skirkit dėmesio daugiau svao vaikui.

g.gif mes vaiko niekad neatvezdavom i darzeli anksti ryte tai is kur jus matydavot kaip jis elgiasi,jei po pietu miego pasiimdavom? ,manau gal cia kartais busit jus pati aukletoja,nes patebejau jau labai daug ka zinot apie mano vaika isejusi i kita darzeli.Beje mano sunui gerai sekasi kitam darzeli ir jis nori eiti.kartais kaikuriems vaikams reikia daugiau demesio nei aukletojos galejo suteikt sitam darzeli.Kodel tiek daug blogu atsiliepimu apie si darzeli? g.gif Turbut visos mamos smeizia.jei rasyciau netiesa tai pasivadinciau kitu vardu kad neatpazintu VAT.As nesu nusiteikus pries si darzeli,bet mano vaikui jis netiko,o as noriu jam geriausio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziiva @ 2006 03 02, 12:56)
Sveikos, mes taip pat lankome si darzeli, einame i zibureliu grupe. Dukryte tikras jautruolis, bet po menesio priprato, o ir aukletojos Edita ir Nijole geros, rupinasi, teiraujasi kaip jauciasi namie ir pan. Ir auklyte Zita ten nuostabi, maniske labai ja myli. Atsikeleme is kito miesto, tai ten buvo klaikus darzelis, ta prasme ne aplinka, o aukletojos, saukdavo ant vaiku. Cia gal kiek prastesne aplinka, bet maniskei labiau patinka, gi i zmones reikia ziureti kurie dirba, o ne i aplinka. smile.gif
Musu grupeje pas sias dirbancias aukletojas viena mama ir kita savo vaikeli veda, sake per tiek metu isitikino, kad cia tikrai gerai.

Mes irgi einame i ziburelio grupe thumbup.gif Edita aukletoja tai tikrai labai super,labai stengiasi, thumbup.gif as wedu jau antra dukryte ten.. ir esu patenkinta ju darbu..Zioma bunu dienu kaj nenori eiti y darzeli,bet seip gan daznai nori.. Ir wisoms mamos sakau: gal jusu wajkas turi problemu [ neissizeiskit] taprasme,kad nepritapo prje grupes, nepatiko aukletoja ir t.t. Apie ziburelio grupe,pas mane geriausia atsiliepimai. drinks_cheers.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
siandien specialiai skaitau tema apie darzelius,tiksliau apie sermuksneli.mat drauges vaikai lanko ten savaitine grupe ir kazkaip apsikrete utelem.tai net nustebau kaip cia siais laikais is kur darzely tos uteles
Atsakyti
mano drauges mergaite vasara buvo atvede irgi i ta darzeli, tik kai kitas nedirbo, tai vede irgi i savaitine grupe ir sake kad irgi buvo vaiku uzsikrete utelemis.as irgi labai buvau nustebusi, kad dar vasara taip atsitiko.
ir sikur gali atsirasti?gi juos priziuri ir prausia, nesuprantu g.gif
Atsakyti
Na va mes pasiemem atostogas thumbup.gif ir sakiau paatostogausim, thumbup.gif ne vesiu berniuko , ir susirgom doh.gif
susirgom kaskokiu virusu, labai kostim ir auksta temperatura,tai musu keliones reiks atideti schmoll.gif
Atsakyti
Mano vaikas lanke si darzeli 4 metus, tai aisku buvo kas nepatiko. Kas man labiausiai patiko tai NYKSTUKU grupes seimininkute super smile.gif , o aukletojos tai verysad.gif tik del seimininkutes ten ir ejom nes ji ir priglausdavo ,nuramindavo, o aukletojos tai nezinau. ir sio darzelio vedeja labai gera uztai turbut visos ir naudojasi jos gerumu , tokiose pareigose turetu but grieztesne kolektyvui. smile.gif
Atsakyti
Aš mergaitę leidau irgi į šį darželį ( nuo 2 iki 3,5metukų). Ėjo ji į savaitinę grupę, iš pradžių buvo lopšelio (kačiukų), vėliau darželio(varliukų) grupes. Būčiau ir toliau leidusi, tik gaila kad išsikraustėme ir mums visiškai tapo nepakeliui, bet esu patenkinta ir labai dėkinga abiejų grupių aklėtojoms už nuostabią mergaitės priežiūrą. Dukra dar ir dabar prisimena auklėtojas Vidą ir Adą thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, juk ne darzelis uzkrecia utelemis. Jeigu vaikas lanko savaitinį, t.y. nuo pirmadienio iki penktadienio, tai mamytes ... Juk uteles gali atsirasti ir nuo pergyvenimu. Galvojat vaikui labai smagu savaitiniame.
Atsakyti
labutis,uzrasiau savo dukryte i si darzeli,bet tikrai atsiimsiu pareiskima,nes pasiskaicius apie ji tikrai neleisiu savo dukrytes ten mirksiukas.gif manau rasim geresni thumbup.gif
Atsakyti
O as esu labai patenkinta, kad leidziu savo berniuka i si darzeli (Girinuko grupe). Labai mielos aukletojos, uzsiema su vaikuciais, sugalvoja visokiu idomiu uzsiemimu. Net kai issikraustem toliau gyventi pasilikom siame darzelyja ( nors vaziuoti nera arti). Tik kitamet eisime i kita, nes pereiname i paruosiamaja grupe, tai ar taip , ar taip keisis aukletojos tongue.gif Juk patogiau kai darzeli pro langa matai tongue.gif
Atsakyti