Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

QUOTE(Cup @ 2012 01 24, 13:16)
Laba diena, mes šiandien buvome pirmą dieną lopšiukyje - zuikučių grupėje. Mums labai patiko. žiūrėsim kaip seksis.

Ir kaip sekasi? mes taip pat lankome zuikuciu grupe wink.gif
Atsakyti
oj, labai gerai... tenka ir už durų palaukti kol panelė išsišoka ir išsižaidžia. Vadinasi jai ten gerai. O jeigu jai gerai tai ir man gerai smile.gif
Atsakyti
Išeinam šiais metais iš šio darželio, lankėme tik paruošiamąją ir tik metus, bet patys geriausi atsiliepimai apie auklėtojas wub.gif Miela ir šilta atmosfera dičkių grupėje.

Iš mažės grupės šiltu žodžiu galiu paminėt auklėtoją Janytę - mano vaiko numylėtinė wub.gif

Lankėm Pliauškutį - folkloro ansambliuką, dalyvavom miesto renginiuose, vyko koncertai-pasirodymai, taip pat piešimo darbų parodėlėse darbeliai vaiko iškabinti buvo. Vaikas išeina mokėdamas skaityti, skaičiuoti, rašyti smile.gif

TV buvo, bet jungiamas tik vakarop, žiemą, ir gan retai, dažniausia, kai dirbo pavaduojanti auklėtoja, vienai iš auklėtojų susilaučius koją.

Ir vasarai atėjus darželio kieme pridygo naujų spalvingų žaidimų, karstynių, krepšinio lenta-žirafa smile.gif

Sėkmės liekantiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Sia savaitele ir mes pradejome lankyti darziuka, patekom i zuikuiciu grupe. Gal galite pasidalinti atsiliepimais apie aukletojas ir pan., ar greitai pripratinote savo maziukus prie darzelio? Teko pabuti su maziuku grupeje pirma dienele, buvo aukletoja Nijole, tai gana maloni moteryte, labai graziai elgesi su vaikuciais smile.gif lauksiu jusu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes irgi lankome zuikučių grupę. jau buvo rašyta prieš kelis puslapius apie auklėtojas, bet aš dabar galiu pati pasakyti:
Nijolė - šviesi su akinukais - labai maloni, gera auklėtoja. daug užsiima su vaikais ir atrodo, kad atiduoda visą save. Visada pakalbėti galima, labai pergyvena jei kas nutinka.
Regina - tamsi, stambesnio sudėjimo - draugiška, gera auklėtoja. Galiu pasakyti - tipinė auklėtoja biggrin.gif gerąja prasme, žinoma. Į viską žiūri labai paprastai smile.gif
Rita - jauna, tamsi - ateina iš kitos lopšelio grupės. Vaikais pasirūpina tikrai gerai. Kartais nesusišnekam, bet dėl vaikų prižiūrėjimo tai tikrai neturiu ką prieš pasakyti smile.gif
dar turim vieną auklėtoją kuri ateina kartą per mėnesį, berods. nežinau vardo biggrin.gif
Šiaip esu geros nuomonės apie šį darželį
Atsakyti
Labai aciu uz atsiliepima smile.gif as irgi tokia pacia nuomone esu susidariusi apie aukletojas, siaip visos neblogos thumbup.gif tik beda, kad pradejom lankyti darzeli ir is ligu neislipam... bet manau, kad viskas greitu metu susitvarkys, igausim imuniteta ir prisijaukinsim darzeli g.gif
Atsakyti
Sveiki,

mano sūnelis nuo rugsėjo pradės lankyti meškučiu grupe, gal ka girdėjot apie auklėtojas?
Atsakyti
maniškis irgi į meškučius papuolė smile.gif kiek skaičiau, dauguma geri atsiliepimai, tai truputį ramiau dabar. žiūrėsim kaip seksis, tikiuos viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maddie @ 2012 08 30, 12:24)
maniškis irgi į meškučius papuolė smile.gif kiek skaičiau, dauguma geri atsiliepimai, tai truputį ramiau dabar. žiūrėsim kaip seksis, tikiuos viskas bus gerai ax.gif

Pusantru metu mano maze atlanke meskuciu grupe. Neturiu jokiu priekaistu. Aukletojos Jurate ir Ada ir auklyte Alvida, mano dukra labiausiai mylejo Ada, man irgi ji labiau patiko, vaikai buvo priziureti, pavalgydinti, kol dare i pampersa, visada buvo keiciama tvarkingai (zinau, nes jei namuose uztrukdavau "rimta reikala" pakeisti bent 10min, taip uzpakalis uzrausdavo, kad oooo). Didelio ugdymo as nesitikejau, taciau jie ten ir piesdavo pagal galimybes ir daineliu nauju ismokusi pareidavo ir pasakas jiems pries miegiuka skaitydavo. Labai grazios, tvarkingos lovytes, atremontavo virtuvele siais metais. Svarbiausia mano vaikas ejo noriai, niekada nesiskunde ir nepasakojo, nieko, kas man sukeltu itarima. Dukryte buvo laiminga - as irgi. Aciu aukletojoms. Dabar patekom i giliuku grupe, kazin kaip ten atmosfera?
Atsakyti
QUOTE(zaizda @ 2012 09 02, 19:02)
Pusantru metu mano maze atlanke meskuciu grupe. Neturiu jokiu priekaistu. Aukletojos Jurate ir Ada ir auklyte Alvida, mano dukra labiausiai mylejo Ada, man irgi ji labiau patiko, vaikai buvo priziureti, pavalgydinti, kol dare i pampersa, visada buvo keiciama tvarkingai (zinau, nes jei namuose uztrukdavau "rimta reikala" pakeisti bent 10min, taip uzpakalis uzrausdavo, kad oooo). Didelio ugdymo as nesitikejau, taciau jie ten ir piesdavo pagal galimybes ir daineliu nauju ismokusi pareidavo ir pasakas jiems pries miegiuka skaitydavo. Labai grazios, tvarkingos lovytes, atremontavo virtuvele siais metais. Svarbiausia mano vaikas ejo noriai, niekada nesiskunde ir nepasakojo, nieko, kas man sukeltu itarima. Dukryte buvo laiminga - as irgi. Aciu aukletojoms. Dabar patekom i giliuku grupe, kazin kaip ten atmosfera?

Labas mamytės,labai dažnai buvau tik komentarų skaitytoja,bet šį sykį ir aš parašysiu savo komentarą smile.gif
Mano dukrytė katik perėjo iš "Giliukų"grupės į "Saulučių" grupę.Tad nesibaiminkit mamytės auklėtojos tikrai superinės .Niekada negirdėjau iš dukrytės jokių nusiskundimų.Ir beto pro mano langus matosi darželio kiemas kaip ant delno smile.gif Visko būna,bet tik tarp pačių vaikučių.Skaičiau komentarus dėl maisto,na taip pat nesiskundė,bet manau kad visuose darželiose ta pati problema,jei tik turi priėjimą prie valdiško maisto tai ir tempia tašėmis ,čia taip buvo visais laikais ir nieko nepakeisi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes siandien buvom i zuikuciu grupe ateje, nes nuo spalio pradesim lankyti, tai bandysim pratintis. Aukletoja buvo tamsi, trumpais plaukais, gal kas zinot kokia ji? Na ta prasme ar gera, ar griezta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2012 09 03, 21:12)
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes siandien buvom i zuikuciu grupe ateje, nes nuo spalio pradesim lankyti, tai bandysim pratintis. Aukletoja buvo tamsi, trumpais plaukais, gal kas zinot kokia ji? Na ta prasme ar gera, ar griezta?  g.gif

Auklėtoja Regina ax.gif gera, patarimų daug duoda, jei kas neaišku. Apskritai, tos grupės auklėtojos visos fainos.
Atsakyti