Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

QUOTE(Emikaj @ 2011 08 23, 13:48)
ogogo....daug... 4u.gif

vakar labai sunerimau, kai viena pazystama pasake, kad sio darzelio aukletojos labai nekokios, gal ka zinote siuo klausimu? dar laukiu vienu atsiliepimu is moters kurios vaikai lanke si darziuka, ziuresim ka ji sakys  g.gif  blink.gif

na nezinau, bet mes kelinti metai vasara lankom ši darželi, tai aš patenkinta, o mano vaikai irgi. nuo rugsejo gryšim i savo darželi, tai mano mažasis sako kad nori eit i šermukšneli. aukletojos mums papuolė labai šaunios.pritariu kitoms mamoms,kad visuose darzeliuose pasitaiko atveju, kai viena ar kita aukletoja kažkam nepatinka.Manau visu pirma reikia žiureti ar vaikui gerai.
Atsakyti
Gal galit parasyti aukletoju vardus- tos kurios geros.
Papildyta:
QUOTE(Emikaj @ 2011 08 22, 20:47)
Tai ka bus 3 grupes lopsiuku??
varlyciu
meskuciu
zuikuciu??????

Dar kaciuku grupe yra. Mes kaip tik i ja eisim;) Idomu kaip sios grupes aukletoja?
Atsakyti
Sveikos, mamytės, ar yra vaikų, lankančių grupę "žiburėlis"? smile.gif 4u.gif mes šiandien pirmą kartą joje, kadangi kątik perėjom iš lopšelio grupės "zuikučiai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2011 09 01, 06:15)
Sveikos, mamytės, ar yra vaikų, lankančių grupę "žiburėlis"? smile.gif  4u.gif  mes šiandien pirmą kartą joje, kadangi kątik perėjom iš lopšelio grupės "zuikučiai" smile.gif

Mes lankom Zibureli jau metai mirksiukas.gif Viskas super, aukletojos pacios sauniausios smile.gif O ne jusu mergyte sviesiais plaukuciais, kazkas lyg ant barzdytes prakirsta? smile.gif Siandien kai atvedziau saviski, tai tokia mergyte man bucki dave kazkodel biggrin.gif Aukletoja sake, kad atejus nauja is lopselio, tik vardo nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2011 09 01, 09:15)
Sveikos, mamytės, ar yra vaikų, lankančių grupę "žiburėlis"? smile.gif  4u.gif  mes šiandien pirmą kartą joje, kadangi kątik perėjom iš lopšelio grupės "zuikučiai" smile.gif

o gal galite ka nors apie aukletojas is "zuikuciu" papasakoti?
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 09 01, 15:22)
o gal galite ka nors apie aukletojas is "zuikuciu" papasakoti?

Auklėtoja Nijolė( šviesi, su akinukais) - maloniausia iš visų, kartais, jei vėluoji pasiimti, palaukia, neveda į prailgintą gr., auklėtoja Regina(tamsi) labai gera, vaikai ją labai myli, tik, kartais toks įspūdis, kad nesiklauso, ko klausi..... o Aldona(šviesi) irgi labai geranorišika, rūpestinga , labai užsiima su vaikais, aktyvia veikla, o dabar, pasirodo, ir darželio gr. ji bus kartą į savaitę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2011 09 01, 10:51)
Mes lankom Zibureli jau metai  mirksiukas.gif Viskas super, aukletojos pacios sauniausios smile.gif O ne jusu mergyte sviesiais plaukuciais, kazkas lyg ant barzdytes prakirsta? smile.gif Siandien kai atvedziau saviski, tai tokia mergyte man bucki dave kazkodel  biggrin.gif Aukletoja sake, kad atejus nauja is lopselio, tik vardo nezinau  smile.gif

taip thumbup.gif manoji smile.gif Monika. buvo tokia nelaimė, apsiplikė, bet vakar nuvedžiau su šašu, o pasiėmiau jau be šašo.... wink.gif
ji visada taip daro, su tais butukais biggrin.gif , kartais net baisu, nes ji, kaip kokia čigoniukė, nebijo žmonių, išeitų kad ir su nepažįstamu, nežinau, kaip čia ją perauklėt..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2011 09 02, 09:30)
Auklėtoja Nijolė( šviesi, su akinukais) - maloniausia iš visų, kartais, jei vėluoji pasiimti, palaukia, neveda į prailgintą gr., auklėtoja Regina(tamsi) labai gera, vaikai ją labai myli,  tik, kartais toks įspūdis, kad nesiklauso, ko klausi..... o Aldona(šviesi)  irgi labai geranorišika, rūpestinga , labai užsiima su vaikais, aktyvia veikla,  o dabar, pasirodo, ir darželio gr. ji bus kartą į savaitę smile.gif
Papildyta:
taip  thumbup.gif  manoji smile.gif Monika. buvo tokia nelaimė, apsiplikė, bet vakar nuvedžiau su šašu, o pasiėmiau jau be šašo.... wink.gif
ji visada taip daro, su tais butukais  biggrin.gif , kartais net baisu, nes ji, kaip kokia čigoniukė, nebijo žmonių, išeitų kad ir su nepažįstamu, nežinau, kaip čia ją perauklėt.....  g.gif

aciu. apie Nijole toks pirmas ispudis ir buvo. Tai kaip suprantu aukletojos neblogos?
siandien mano mergina palikta visai dienai, tikiuosi viskas gerai, jei aukletoja neskambina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 09 02, 14:13)
aciu. apie Nijole toks pirmas ispudis ir buvo. Tai kaip suprantu aukletojos neblogos?
siandien mano mergina palikta visai dienai, tikiuosi viskas gerai, jei aukletoja neskambina unsure.gif

na,man nė karto neskambindavo. Nebent,jei ilgai sirgdavo ir neidavo smile.gif
Atsakyti
laba mamytes smile.gif kokia jusu nuomone kad lopselio grupese yra televizorius?
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2011 09 05, 11:08)
laba mamytes smile.gif kokia jusu nuomone kad lopselio grupese yra televizorius?

oj neeeee, geriau nereikia,,,,, tai ką tada auklėtojoms veikti? gi visko turi, ir muzikos centrus dainelėms ir pasakoms, tai dabar net teliko prireikė....... pfff
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2011 09 05, 12:53)
oj neeeee, geriau nereikia,,,,, tai ką tada auklėtojoms veikti? gi visko turi, ir muzikos centrus dainelėms ir pasakoms, tai dabar net teliko prireikė....... pfff

deja jis ten jau yra,tik niekas nezino smile.gif sermuksnelyje varlyciu grupeje. lengvai sokiruota buvau kai atejau dukrytes pasiimti per pietus,o visi vaikai sedi surikiuoti ir ziuri filmukus...televizorius pasleptas spintoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2011 09 05, 12:53)
deja jis ten jau yra,tik niekas nezino smile.gif sermuksnelyje varlyciu grupeje. lengvai sokiruota buvau kai atejau dukrytes pasiimti per pietus,o visi vaikai sedi surikiuoti ir ziuri filmukus...televizorius pasleptas spintoje smile.gif

bet tas TV gal tik tam tikromis valandomis ir tai gal po kokį pusvalanduką per dieną? čia jau reiktų aišku klausti auklėtojų, kiek jos planuoja leisti žiūrėti vaikučiams smile.gif Bet manau tėveliai irgi turėtų būti aktyvūs šiuo klausimu wink.gif
Atsakyti