Sveikos, mamos, koki1 dovanėlę vaikams pirksite, kad senelis šaltis paduotų? žinau, kad viena grupė nutarė knygeles, o mes nieko nesitarėme. gal ką patarsite?
pas mus ryt bus susirinkimas, tai galesiu parasyti ka nutarem
gerai, labai lauksiu mums tepasakė labai jau tokios didelės nepirkt, kad vaikų nešokiruotų, kažkaip nžn...
nutarem pirkti dovaneles uz 20lt mazdaug ir aukletojom po 20lt renkam, pirksim ceki megos arba akropolio
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.
su šventėm
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.
su šventėm
Kaip mamytes prasidejo nauji metai sitam darzelyje?
QUOTE(scholastika @ 2011 01 14, 09:22)
Kaip mamytes prasidejo nauji metai sitam darzelyje?
mes tai vejaraupius parsinesem baigia prasirgt dabar...tai dar siais metais nebuvom darzelyje
kaip sekasi atlaikyti gripo epidemija?
Keliu tema i virsu
Po savaites pradedam lankyti lopselio grupe, dar tiksliai nezinau i kokia pateksim. Todel labai aktualus Jusu atsiliepimai, apie lopselio grupes, aukletojas, aplinka ir tt. Mano dukrele dar mazuliuke, vos pusantru metuku, bet aplinkybes vercia leisti i lopseli. Ar daug ten tokiu mazu vaikiuku? Kaip aukletojos reaguoja i "pampersinius" vaikus? Ar padeda pavalgyti reikalui esant? Ar reiketu papildomos "padekos" aukletojoms uz tokia pagalba? Labai lauksiu komentaru. Galima ir i AZ.
Po savaites pradedam lankyti lopselio grupe, dar tiksliai nezinau i kokia pateksim. Todel labai aktualus Jusu atsiliepimai, apie lopselio grupes, aukletojas, aplinka ir tt. Mano dukrele dar mazuliuke, vos pusantru metuku, bet aplinkybes vercia leisti i lopseli. Ar daug ten tokiu mazu vaikiuku? Kaip aukletojos reaguoja i "pampersinius" vaikus? Ar padeda pavalgyti reikalui esant? Ar reiketu papildomos "padekos" aukletojoms uz tokia pagalba? Labai lauksiu komentaru. Galima ir i AZ.
mano vaikas lanke "zuikuciu" grupe pas nijole ir regina, nieko blogo negaliu pasakyti, lopselis kaip lopselis. mano vaikas irgi buvo dar pampersinis, kazkaip neatprato jis, per mense po lopselio pati atpratinau supykus jau ant vaiko buvau ir ant saves, dabar einam i zibureliu grupe, esam labai patenkinti
Laba diena. Paskaiciau Jusu komentarus ir nusprendziau uzsiregistruoti, nes irgi noriu pasisakyti sioje temoje
Is tikro labai suintrigavo komentarai apie aukletoja Aldona. Mano nuomone absoliuciai priesinga ir nesuprantu, kodel Jusu daugumos tokia prasta Ji buvo pirmoji aukletoja, kuria sutikom pirmaja savo diena darzely. Aisku, turbut, kaip ir daugumos pirmoji diena buvo pilna asaru, bet paskui viskas ejo kaip is pypkes. Apie Aldona negaliu nei vieno blogo atsiliepimo pasakyti. Visad issamiai papasakoja, kaip sekesi mano vaikui,maloniai pasitinka ryte. Po jos dienu vaikai buna pripiese piesinuku, ja dazniausiai matau su vaikais dainuojancia daineles, sokancia. Man susidares toks vaizdas, kad ji labiausiai uzsiima su vaikuciais, o mano vyrukui ji irgi labai patinka. Kai ryte pamato, kad Aldona dirba, iskart bega pas ja, duoda rankyte.
Tiesa, mes lankome Zuikuciu grupe.
Is tikro labai suintrigavo komentarai apie aukletoja Aldona. Mano nuomone absoliuciai priesinga ir nesuprantu, kodel Jusu daugumos tokia prasta Ji buvo pirmoji aukletoja, kuria sutikom pirmaja savo diena darzely. Aisku, turbut, kaip ir daugumos pirmoji diena buvo pilna asaru, bet paskui viskas ejo kaip is pypkes. Apie Aldona negaliu nei vieno blogo atsiliepimo pasakyti. Visad issamiai papasakoja, kaip sekesi mano vaikui,maloniai pasitinka ryte. Po jos dienu vaikai buna pripiese piesinuku, ja dazniausiai matau su vaikais dainuojancia daineles, sokancia. Man susidares toks vaizdas, kad ji labiausiai uzsiima su vaikuciais, o mano vyrukui ji irgi labai patinka. Kai ryte pamato, kad Aldona dirba, iskart bega pas ja, duoda rankyte.
Tiesa, mes lankome Zuikuciu grupe.
is pradziu kazkaip keistai mano vaikai i Aldona ziuredavo, bet dabar jau viskas gerai, su dideliu noru jie buna su sia aukletoja