Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

is jusu komentaro, tai atrodo,kad tik del maisti sitas darzels jums netiko.. lotuliukas.gif o i koki paskui vedet vaika?
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2010 10 21, 19:32)
is jusu komentaro, tai atrodo,kad tik del maisti sitas darzels jums netiko.. lotuliukas.gif  o i koki paskui vedet vaika?

Maista parasiau kaip pavyzdi wink.gif
Mes isbuvom ten iki galo,dabar jau einam i mokykla,ten ir pasimate kas ir kaip .......is kokio darzelio atejes....

p.s.beje,man ,asmensikai ,labai svarbu ,tai ka mano vaikas valgo.Ir kazkaip keistoka,kad jums juoka kelia .....Nu ,nebent jums tas pats koki "maista",gaus jusu vaikas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 22 spalio 2010 - 08:06
na i paruosiamuku grupe as nezadu cia leisti, i sita darzeli, as manau,kad leisiu i kokia mokykla nulinuku grupe, noriu,kad gerai paruostu mano vaika, o dabar aukletoja beveik individualiai su mano vaiku uzduoteles sprendzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2010 10 22, 06:01)
...
p.s.beje,man ,asmensikai ,labai svarbu ,tai ka mano vaikas valgo.Ir kazkaip keistoka,kad jums juoka kelia .....Nu ,nebent jums tas pats koki "maista",gaus jusu vaikas....

maistas ten siais metais pasikeites, nes yra pasikeite virejos, as pati kai vaika pratinau prie darzelio kelias dienas stebejau ka jie valgo ir netgi pati ragavau -nu man skanu ir viskas normalu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as visada paskaitau rytais ka vaikai valgys ar pasiimant ka valge ir visai skaniu dalyku jie ten gauna, o jei trauksta namie papildomai gauna, pastebejau,kad vyresnysis parejes nebekaulija maisto, matyt tikrai pagerejo ten maistas mirksiukas.gif nors niekada ir nesiskundem
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2010 10 23, 07:01)
as visada paskaitau rytais ka vaikai valgys ar pasiimant ka valge ir visai skaniu dalyku jie ten gauna, o jei trauksta namie papildomai gauna, pastebejau,kad vyresnysis parejes nebekaulija maisto, matyt tikrai pagerejo ten maistas  mirksiukas.gif nors niekada ir nesiskundem

o maniskis isvis mete namie valgyt doh.gif visada valgus buvo, o dabar namie nieko isiulyt neina, jau net nervai nelaiko biggrin.gif tai gal pasisotina darzelyje g.gif
Atsakyti
Pripažįstu, kad susirinkimai (su retomis išimtimis) – laiko praradimas. Mūsų atžalėlė lanko „Giliukų“grupę. Mums patiko ten tėvų susirinkimas. Jis prasidejo savęs piešimu, vardo užrašymu ir ties kiekviena vardo raide užrašėme asmenines savybes. Po to kiekviena mama ir tėtis parodo piešinį ir perskaitydami ką užrašė prisistatė, auklėtojos piešinius iškabino vaikams ir originaliu budu susipažino su tėveliais kaip asmenybėmis. Per susirinkimą daugiau kalbėjo tėvai, auklėtojos tik pateikdavo pasiūlymus. Apie vaikų pasiekimus per susirinkimą nekalbama . Jie aptariami individualiai.
Spalio 20 dieną vėl pakvietė į Rudenėlio šventę. „Giliukų“ grupės vaikučiai draugams surengė „Rudenėlio gerybių šventę“: vaidino, žaidė, šoko, dainavo, prisiminė vitaminus, daržoves, vaisius, jų naudą. Šventei vaikus paruošė auklėtojos, inscenizuodamos pasaką „Svogunas ir ridikas“. Susirinkimo metu, tėveliams sutikus, auklėtojos nepatingėjo ir surengė „Rudens gerybių - skanėstų“ vakaronę. Vakaronė mums taip pat labai patiko, vaidino vaikai, vaidnome ir mes tėveliai. Auklėtojos pasirūpino tėvelių personažų kostiumais. Buvo linksma ir smagu vaikams stebėti vaidinančius tėvelius, močiutes, brolius ir sesytes. Žinoma po premjeros vaišinomės sveikomis salotomis, mišrainėmis, pyragais. Mėtų arbata, medumi ir kulinariniais receptais pasidalijo mūsų nuostabiausios auklėtojos.
Pastebejome, kad mes kaip vaikai laukiame kitos grupės šventės, vakaronės ar susirinkimo.
Žmonės nuolat susiduria su tuo, kas patinka ir nepatinka, gražu ar negražu ir t. t. . Aptariant Linuutės pasirinkta negatyvią kryptį komentujant darželį, Linuutė - žmogus sunkiai susigyvenantis su prieš jo valią išsakyta teigiama nuomone. Tai labai svarbu, ypač jei Linuutė, komentuodama kitiems, pasinaudoja svarbiausiu įrankiu – savimi – sumaniai, iki galo siekia maksimalių neigemų rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(xxangeliukasxx @ 2010 10 25, 18:59)
Pripažįstu, kad susirinkimai (su retomis išimtimis) – laiko praradimas. Mūsų atžalėlė lanko „Giliukų“grupę. Mums patiko ten tėvų susirinkimas. Jis prasidejo savęs piešimu, vardo užrašymu ir ties kiekviena vardo raide užrašėme asmenines savybes. Po to kiekviena mama ir tėtis parodo piešinį ir perskaitydami ką užrašė prisistatė,  auklėtojos piešinius iškabino vaikams ir originaliu budu  susipažino su tėveliais kaip asmenybėmis. Per susirinkimą daugiau kalbėjo tėvai,  auklėtojos tik pateikdavo pasiūlymus. Apie vaikų pasiekimus per susirinkimą nekalbama . Jie aptariami individualiai.
Spalio 20 dieną  vėl pakvietė į Rudenėlio šventę. „Giliukų“ grupės vaikučiai draugams surengė „Rudenėlio gerybių šventę“: vaidino, žaidė, šoko, dainavo, prisiminė vitaminus, daržoves, vaisius, jų naudą. Šventei vaikus paruošė auklėtojos, inscenizuodamos pasaką „Svogunas ir ridikas“. Susirinkimo metu, tėveliams  sutikus, auklėtojos nepatingėjo ir surengė „Rudens gerybių - skanėstų“ vakaronę. Vakaronė mums taip pat labai patiko, vaidino vaikai, vaidnome ir mes tėveliai. Auklėtojos pasirūpino tėvelių personažų kostiumais. Buvo linksma ir smagu vaikams stebėti vaidinančius tėvelius, močiutes, brolius ir sesytes. Žinoma po premjeros  vaišinomės sveikomis salotomis, mišrainėmis, pyragais.  Mėtų arbata, medumi ir kulinariniais receptais pasidalijo mūsų nuostabiausios  auklėtojos.
Pastebejome, kad mes kaip vaikai  laukiame  kitos grupės šventės,  vakaronės ar susirinkimo.
Žmonės nuolat susiduria su tuo, kas patinka ir nepatinka, gražu ar negražu ir t. t. . Aptariant Linuutės  pasirinkta negatyvią kryptį komentujant darželį, Linuutė - žmogus sunkiai susigyvenantis su prieš jo valią išsakyta teigiama nuomone. Tai labai svarbu, ypač jei Linuutė, komentuodama kitiems, pasinaudoja svarbiausiu įrankiu – savimi –  sumaniai, iki galo siekia maksimalių neigemų rezultatų

Laaabas wink.gif
Vel prasideda doh.gif
Oho,kiek jus apie mane zinote lotuliukas.gif Kuri gi aukletoja busite? smile.gif O gal aukletojos drauge ? biggrin.gif Visos jusu 3 parasytos zinutes yra butent sioje temoje lotuliukas.gif
Ir nelabai supratau,kokiu as cia gi siekiu: maksimalių neigemų rezultatų?Labai idomu?Tuom ,kad perspeju mamas apsaugoti vaikus nuo sio darzelio?Cia taip suprantu?Ir cia jau yra laaabai negerai?
Beje,si tema skirta visiems norintiems pasakyti savo nuomone.Vieni ja issako teigiama,kiti neigiama.Bet kaip jau cia yra iprasta,sioje temoje,nuo pat pradziu,neigiama nuomone cia yra nepriimtina.Pastoviai isikisa kas nors is darzelio personalo,bandydamas uzgincyti jiems nepalanku pasisakyma.
Pati rasote
Žmonės nuolat susiduria su tuo, kas patinka ir nepatinka, gražu ar negražu ir t. t.
Tai jai su tuo sutinkate,tai ,kam komentuojat mane biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 26 spalio 2010 - 07:58
Žmonių išsakyti komentarai turi stiprinti kiekvieno orumą, individualumą ir apsisprendimą.
Skaitant Jūsų Linuute, pastabas, kaltinimus, atsiprašymus ir vėl negatyvius komentarus, mano manymu, Jūsų funkcija yra nesuprantama. Tinkamo darželio pasirinkimas vaikui reikšmingas ugdymo proceso aspektas. Kai dėmesio centre yra nuosavas vaikas, Jūsų intervencija nesuprantama. Laiku blogo darželio pakeitimas vaiko ugdymo eigoje galėjo būti gerinamasis įnašas į Jūsų Linuute, vaiko ugdymą.
Neprivalau Jums – Linuute, konkretizuoti savo vaidmens TIK ŠIAME FORUME, bet, kad Jūs – Linuute, lengviau priimtumėte savo sprendimus, apibrėžiu savo statusą. MES NUO RUGPJŪČIO ESAME NAUJOKAI DARŽELYJE IR IŠ SMALSUMO TIK ŠIAME FORUME.
Atsakyti
QUOTE(xxangeliukasxx @ 2010 10 26, 10:44)
Žmonių išsakyti komentarai turi stiprinti kiekvieno orumą, individualumą ir apsisprendimą.
Skaitant Jūsų Linuute, pastabas, kaltinimus, atsiprašymus ir vėl negatyvius komentarus, mano manymu, Jūsų funkcija yra nesuprantama. Tinkamo darželio pasirinkimas vaikui reikšmingas ugdymo proceso aspektas. Kai dėmesio centre yra nuosavas vaikas, Jūsų intervencija nesuprantama. Laiku blogo darželio pakeitimas vaiko ugdymo eigoje galėjo būti gerinamasis įnašas į Jūsų  Linuute, vaiko ugdymą.
Neprivalau Jums – Linuute, konkretizuoti savo vaidmens TIK ŠIAME FORUME, bet, kad Jūs – Linuute, lengviau priimtumėte savo sprendimus, apibrėžiu savo statusą. MES NUO RUGPJŪČIO ESAME NAUJOKAI DARŽELYJE IR IŠ SMALSUMO TIK ŠIAME FORUME.

Kai kurie "tipo"ätsiprasymai buvo pasakyti todel,kad maziau butu pakenkta mano vaikui.Nekomentuosiu atitinkamu pasisakymu,kas buvo man pasakyta.O traumuot vaiko ir likus metams ,pereit i kita darzeli nesinorejo....Bet kadangi siuo metu nebelankome sio darzelio,tai galiu pasakyti viska,ka tik galvoju,viskas kas mano parasyta yra 100% tiesa!
Beje musiskis taip pat ejo i Giliuku grupe.Aukletoja Edita visai nebloga,Aukletoja Aldona,tai nesuprasi isvis ko ten trinasi.Laika uzmust tik turbut ir sulaukt pensijos greiciau.Kiek metu ten prabuvom,tai nei vienu pratybu nei vienas vaikas grupeje iki galo nepabaige.Tai cia gal normalu yra?
Po to ejom i paruosiamaja grupe.Ten visai neblogos aukletojos buvo abi.Tik gal viena,savo dainom per daug uzsiemus buvo.O siaip visai nieko.
Tuom ir baigsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 26 spalio 2010 - 15:00
QUOTE(scholastika @ 2010 10 21, 18:33)
siandien pamaciau, kad ta Aldona isejo is Zuikuciu grupes", ten lopselio grupe, tai pasidziaugiau, kad mano vaikai ten jau pabaige abu.... thumbup.gif

nu taip..... ji mūsų auklėtoja ax.gif tokia keistoka, pradžioj mažoji jos bijodavo,o ir kiti vaikiukai verkdavo ją pamatę.... mums geriausios Regina ir Nijolė- puikios auklėtojos wub.gif wub.gif
Atsakyti
gal zinot kaip siam darzely priesmokyklines grupes?
ax.gif
Atsakyti