Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

QUOTE(scholastika @ 2010 10 16, 22:22)
... bet nieko nera pastoviau kaip laikinai  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
nu negaliu, bet mane nervuoja Ziburelio" grupes penktadienio aukletoja, Aldona vardu ji, kaip jums ji, mamytes?
Atsakyti
Sveikos

Galiu pasakyti tik tiek,kam rupi ju vaikai,tai rekomenduociau neiti i si darzeli!!!
Vieni is tokiu niuansu:
tai pirma-Jie neturi normalios vaiku mokymo programos!
antra-siulyciau patikrint karts nuo karto kuom jusu vaikai maitinami ir kokiais kiekiais.

Cia tik siaip patarimai is patirties!

p.s.tos,kur ten pasijungusios tik tam ,kad pakomentuoti koks cia superinis darzas ir t.t.,nesivarginkit.Kazkaip keistokai atrodo.Ir labai aisku,kad pacios aukletojos komentuoja ivykius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 21 spalio 2010 - 10:19
QUOTE(Linuute @ 2010 10 21, 11:18)
Sveikos

Galiu pasakyti tik tiek,kam rupi ju vaikai,tai rekomenduociau neiti i si darzeli!!!
Vieni is tokiu niuansu:
tai pirma-Jie neturi normalios vaiku mokymo programos!
antra-siulyciau patikrint karts nuo karto kuom jusu vaikai maitinami ir kokiais kiekiais.

Cia tik siaip patarimai is patirties!
p.s.tos,kur ten pasijungusios tik tam ,kad pakomentuoti koks cia superinis darzas ir t.t.,nesivarginkit.Kazkaip keistokai atrodo.Ir labai aisku,kad pacios aukletojos komentuoja ivykius...

doh.gif jeigu man ir mano vaikui darželis geras, tai aš į šią temą atėjus ir parašysiu, kad jis geras 4u.gif aš visiškai nesivarginu rolleyes.gif o man mano vaikai dar ir kaip rūpi.
Pirma, o kokią jūs laikot normalią vaikų mokymo programą? 4u.gif
Antra, dėl maisto vaikas pavalgęs, nevemia, neviduoriuoja. tai kažkaip labai nesureikšminu.

p.s. ir kam čia taip šūkaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 21 spalio 2010 - 11:39
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 21, 10:35)
doh.gif  jeigu man ir mano vaikui darželis geras, tai aš į šią temą atėjus ir parašysiu, kad jis geras  4u.gif  aš visiškai nesivarginu  rolleyes.gif  o man mano vaikai dar ir kaip rūpi.
Pirma, o kokią jūs laikot normalią vaikų mokymo programą?  4u.gif
Antra, dėl maisto vaikas pavalgęs, nevemia, neviduoriuoja. tai kažkaip labai nesureikšminu.

p.s.  ir kam čia taip šūkaut  biggrin.gif

Nieks cia visu pirma nesukauja,o sako savo nuomone.Isiskaitykit!
Visu antra,as cia taikiau pasakyma,kad nesivargintu komentuoti,naujokes statusa turincios,nes pas jas tik ir buna kelios zinutes,ir butent tik sioje temoje.Tai ir savaime aisku,kad raso kazkas is aukletoju....
Kaip jus cia apie save pagalvojot nesuprasi doh.gif

p.s.beje musu patirtis nekokia su siuo darzeliu ir ne vien tik mano,taigi perspeti manau mano pareiga yra...
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2010 10 21, 15:06)
Isiskaitykit!

Jūs ir vėl šaukiat biggrin.gif bet ai tiek to. 4u.gif

tikiu, kad darželyje visko nutinka, nutiks ir mums, bet mano vaikas tikrai nėra jau toks tobulas, kad jau ten būtų viskas čiki piki, o juk grupėj ne du ir netrys vaikiai 4u.gif

Tikrai gaila, kad jums nepasisekė su šiuo darželiu 4u.gif
sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 21, 13:16)
Jūs ir vėl šaukiat  biggrin.gif  bet ai tiek to. 4u.gif

tikiu, kad darželyje visko nutinka, nutiks ir mums, bet mano vaikas tikrai nėra jau toks tobulas, kad jau ten būtų viskas čiki piki, o juk grupėj ne du ir netrys vaikiai 4u.gif

Tikrai gaila, kad jums nepasisekė su šiuo darželiu  4u.gif
sėkmės

Aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif
O as jums linkiu,kad kai jusu maziuke iseis is to darzelio,liksite patenkinta ten surinktu bagazu.....
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2010 10 21, 08:08)
nu negaliu, bet mane nervuoja Ziburelio" grupes penktadienio aukletoja, Aldona vardu ji, kaip jums ji, mamytes?

nekaip ji mums, todel ir nelankom penktadieniais schmoll.gif 4u.gif

o kodel nervuoja, kas atsitiko? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
nu ateinu vaiko pasiimti pucia ledinis vejas, vaiko striuke atsegta, treningas taip pat, tipo vaikas susiles, tai rezultatas patys suprantat kokie, slogos ir kosuliai, dabar kiek suprantu nervuojasi,kad mano mazojo batukai su raisteliai ir sunku jam juos apsimauti, tai negi man pirkti batukus tik tam, kad aukletojai netinka?! nu ir pan nesamoniu buna, man geriau kad ir penktad pabuti ketvirtadienio aukletojam Audre lyg vardu ji
Papildyta:
Linuute, o kasbutent jau tam darze atsitiko? mano vaikai abu labai noriai eina, jokiu problemu nera, deklamuoja eilerastukus grize, vakar buvo rudenelio svente, tai patenkinti grizo, as aukletoja Nijole esu patenkinta, su mano vaikais dirba kiek as paprasau, visada padaro ka as paprasau, visada papasakoja kaip mano vaikams sekesi per visa diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2010 10 21, 13:50)
nu ateinu vaiko pasiimti pucia ledinis vejas, vaiko striuke atsegta, treningas taip pat, tipo vaikas susiles, tai rezultatas patys suprantat kokie, slogos ir kosuliai, dabar kiek suprantu nervuojasi,kad mano mazojo batukai su raisteliai ir sunku jam juos apsimauti, tai negi man pirkti batukus tik tam, kad aukletojai netinka?! nu ir pan nesamoniu buna, man geriau kad ir penktad pabuti ketvirtadienio aukletojam Audre lyg vardu ji
Papildyta:
Linuute, o kasbutent jau tam darze atsitiko? mano vaikai abu labai noriai eina, jokiu problemu nera, deklamuoja eilerastukus grize, vakar buvo rudenelio svente, tai patenkinti grizo, as aukletoja Nijole esu patenkinta, su mano vaikais dirba kiek as paprasau, visada padaro ka as paprasau, visada papasakoja kaip mano vaikams sekesi per visa diena  ax.gif

as kaip suprantu ta Aldona kita met jau i pencija iseina...tai galetu ir anksciau iseit smile.gif tikrai jau geriau Audre paliktu tas abi dienas...
Mano vaikas irgi kazkodel liko labai isgasdintas tos aukletojos...
Atsakyti
siandien pamaciau, kad ta Aldona isejo is Zuikuciu grupes", ten lopselio grupe, tai pasidziaugiau, kad mano vaikai ten jau pabaige abu.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2010 10 21, 14:50)
Papildyta:
Linuute, o kasbutent jau tam darze atsitiko? mano vaikai abu labai noriai eina, jokiu problemu nera, deklamuoja eilerastukus grize, vakar buvo rudenelio svente, tai patenkinti grizo, as aukletoja Nijole esu patenkinta, su mano vaikais dirba kiek as paprasau, visada padaro ka as paprasau, visada papasakoja kaip mano vaikams sekesi per visa diena  ax.gif

Zinokit nenoreciau cia labai plestis,bet tikrai labai gailiuosi,kad ejome i ta darzeli.Niuanasu cia 1000 galeciau papasakot:pradedant nuo to kaip maista sveriau ir maciau,kad neatitinka normu ir dar daaaug,oi daug visokiu niuansu.

Daugiau nekomentuosiu mamytes wink.gif
Tik parasiau komentara perspejanti jus ir tiek!
Sekmes jums visoms,ka bepasirinktumet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 21 spalio 2010 - 18:09