Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

sveikos 4u.gif
Manoji lanko žiburėlio grupę, viskas lb super. auklės lb geros, ir šiaip mums darželis tikrai geras. 4u.gif nematau problemų. Nijolė auklė super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 06, 20:22)
sveikos  4u.gif 
Manoji lanko žiburėlio grupę, viskas lb super. auklės lb geros, ir šiaip mums darželis tikrai geras.  4u.gif  nematau problemų. Nijolė auklė super  thumbup.gif  4u.gif

ir mes sita grupe lankom nuo siu metu rugsejo mirksiukas.gif kol kas viskas gerai, man nepatinka tik tai, kad net 3 aukletojos keiciasi, naujam vaikui sunku priprast, bet pratinames po truputi, ka darysi... Nijole tai fainuole tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2010 10 07, 10:49)
ir mes sita grupe lankom nuo siu metu rugsejo  mirksiukas.gif kol kas viskas gerai, man nepatinka tik tai, kad net 3 aukletojos keiciasi, naujam vaikui sunku priprast, bet pratinames po truputi, ka darysi... Nijole tai fainuole tokia  smile.gif

mes penktadieniais nelankom tai ir nepažįstu trečios auklėtojos, o kur ketvirtadienį dirba irgi tokia faina., nors maniškei truputį sunkiau būna tą dieną, bet pratinamės, lyg ir neblogai sekasi, jau nuo šio mėn ir pietų paliekam miegoti, viskas super. Maniškei tai auklė Nijolė lb patinka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 07, 19:56)
mes penktadieniais nelankom tai ir nepažįstu trečios auklėtojos, o kur ketvirtadienį dirba irgi tokia faina., nors maniškei truputį sunkiau būna tą dieną, bet pratinamės, lyg ir neblogai sekasi, jau nuo šio mėn ir pietų paliekam miegoti, viskas super.  Maniškei tai auklė Nijolė lb patinka  biggrin.gif  thumbup.gif

Tai jusu mergaite, gal kur su asiliuku vaiksto? mirksiukas.gif biggrin.gif

Mes penktadieniais irgi nelankem, siandien nuvedziau ir....pasigailejau blush2.gif doh.gif vaikas i asaras iskart pamates ta kita aukletoja...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2010 10 08, 09:06)
Tai jusu mergaite, gal kur su asiliuku vaiksto?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Mes penktadieniais irgi nelankem, siandien nuvedziau ir....pasigailejau  blush2.gif  doh.gif vaikas i asaras iskart pamates ta kita aukletoja...

ta pati biggrin.gif asiliuko ji nuo trijų mėnesių nepaleidžia, ir net neįsivaizduoju kaip atimti unsure.gif

vargšas matukas, mes nors šiandien galėjom vesti, bet nevedėm .Sunku tokiems mažiams prie auklėtojų kaitos.
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 08, 08:44)

vargšas matukas, mes nors šiandien galėjom vesti, bet nevedėm .Sunku tokiems mažiams prie auklėtojų kaitos.

neveskit, jei turit galimybe penktadieniais schmoll.gif blush2.gif mes jauciu irgi nelankysim penktadieni...
Atsakyti
Sveiki,

Mano dukrytė lanko "Žiburėlio" grupę. Auklėtoja Nijolė puiki, bet visai geros ir kitos auklėtojos, kuriios naujai atėjusios. Mano mažylė niekad dar nesiskundė, kad kas būtų blogai, visad noriai pasakoja, ką veikė, ką žaidė, prašo kartu pažaisti, kaip tai daro daržely, dar ir mane pamokina. Nesuprantu, kodėl mamytei nuostabu, kad vaikas pirmą kartą penktadienį atėjęs ir pamatęs naują auklėtoją pradėjo verkti, juk visgi naujas žmogus. Nežinau, man tai viskas fainai smile.gif Tą auklėtoją kuri dirba penktadieni aš pažįstu, nes kaimynės vaikas lankė, dar dabar jis ją geruoju prisimena mirksiukas.gif tai vat smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma118 @ 2010 10 11, 20:11)
Sveiki,

Mano dukrytė lanko "Žiburėlio" grupę. Auklėtoja Nijolė puiki, bet visai geros ir kitos auklėtojos, kuriios naujai atėjusios. Mano mažylė niekad dar nesiskundė, kad kas būtų blogai, visad noriai pasakoja, ką veikė, ką žaidė, prašo kartu pažaisti, kaip tai daro daržely, dar ir mane pamokina. Nesuprantu, kodėl mamytei nuostabu, kad vaikas pirmą kartą penktadienį atėjęs ir pamatęs naują auklėtoją pradėjo verkti, juk visgi naujas žmogus. Nežinau, man tai viskas fainai  smile.gif Tą auklėtoją kuri dirba penktadieni aš pažįstu, nes kaimynės vaikas lankė, dar dabar jis ją geruoju prisimena mirksiukas.gif  tai vat  smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oi... tikrai niekas nesakė, kad blogos auklėtojos 4u.gif aš tikiu jos puikios 4u.gif tiesioog mūsų mazgiams truputį sunkiau adaptuotis prie vis kitų žmonių. aš tikiu, kad dar palaukus metus kitus, mums viskas bus puiku. o penktadieniais nevedam, nes ketvirtadieniais išvaziuojam į sodybą ir nebūnam kaune 4u.gif
Kokio amžiaus jūsų dukrytė?
Atsakyti
QUOTE(Irma118 @ 2010 10 11, 17:11)
Nesuprantu, kodėl mamytei nuostabu, kad vaikas pirmą kartą penktadienį atėjęs ir pamatęs naują auklėtoją pradėjo verkti, juk visgi naujas žmogus.

oi ne del to man nuostabu, ir ne delto nevesiu penktadieniais schmoll.gif biggrin.gif
buvo ir kitokiu dalyku, tik savo nuomone pasilaikysiu sau mirksiukas.gif smagu, kad kazkam gerai, tinka, patinka -liuks mirksiukas.gif mes penktadieniais neisim, kol dar turiu tokia galimybe nevest, tai nevesiu.
Atsakyti
Mano sunus jau pirmokas 4u.gif lanke Sermuksnelio darzelį, esam labai patenkinti smile.gif ir direktore liuks thumbup.gif o mano nenuorama vis prisimena tą aukletoją kuri dirba penktadienias Ziburelio grupej. Visai faina tokia, nezinau kodel cia kai kurios blogai sako g.gif zodziu super viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editukaaas @ 2010 10 12, 17:33)
o mano nenuorama vis prisimena tą aukletoją kuri dirba penktadienias Ziburelio grupej. Visai faina tokia, nezinau kodel cia kai kurios blogai sako  g.gif  zodziu super viskas thumbup.gif

o is kur jus zinot, kuri dirba dabar penktadieniais? g.gif nes kaip suprantu, simet kita dirba, pernai kazkokia Genovaite lyg dirbo, simet tai Aldona mirksiukas.gif
Atsakyti
mes lankom 2 metai Ziburelio grupe, mums viskas liux, aukletoja Nijole tai tiesiog super, ketvirtadiedienio Audre, jei neklystu, irgi visai nieko, priekaistu nera, bet Aldona, penktadienio aukletoja, nu nzn, nelimpa man ji nors tu ka, mano vaikas buvo Genovaite isimylejes, dabar jos labai ilgisi, bet mums is vis butu geriau,jei 2 paliktu aukletojas, kam tokia kaita, sako, kad lyg tai laikinai, bet nieko nera pastoviau kaip laikinai lotuliukas.gif
Atsakyti