sveikos
Manoji lanko žiburėlio grupę, viskas lb super. auklės lb geros, ir šiaip mums darželis tikrai geras. nematau problemų. Nijolė auklė super
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 06, 20:22)
sveikos
Manoji lanko žiburėlio grupę, viskas lb super. auklės lb geros, ir šiaip mums darželis tikrai geras. nematau problemų. Nijolė auklė super
ir mes sita grupe lankom nuo siu metu rugsejo kol kas viskas gerai, man nepatinka tik tai, kad net 3 aukletojos keiciasi, naujam vaikui sunku priprast, bet pratinames po truputi, ka darysi... Nijole tai fainuole tokia
QUOTE(pumpica @ 2010 10 07, 10:49)
ir mes sita grupe lankom nuo siu metu rugsejo kol kas viskas gerai, man nepatinka tik tai, kad net 3 aukletojos keiciasi, naujam vaikui sunku priprast, bet pratinames po truputi, ka darysi... Nijole tai fainuole tokia
mes penktadieniais nelankom tai ir nepažįstu trečios auklėtojos, o kur ketvirtadienį dirba irgi tokia faina., nors maniškei truputį sunkiau būna tą dieną, bet pratinamės, lyg ir neblogai sekasi, jau nuo šio mėn ir pietų paliekam miegoti, viskas super. Maniškei tai auklė Nijolė lb patinka
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 07, 19:56)
mes penktadieniais nelankom tai ir nepažįstu trečios auklėtojos, o kur ketvirtadienį dirba irgi tokia faina., nors maniškei truputį sunkiau būna tą dieną, bet pratinamės, lyg ir neblogai sekasi, jau nuo šio mėn ir pietų paliekam miegoti, viskas super. Maniškei tai auklė Nijolė lb patinka
Tai jusu mergaite, gal kur su asiliuku vaiksto?
Mes penktadieniais irgi nelankem, siandien nuvedziau ir....pasigailejau vaikas i asaras iskart pamates ta kita aukletoja...
QUOTE(pumpica @ 2010 10 08, 09:06)
Tai jusu mergaite, gal kur su asiliuku vaiksto?
Mes penktadieniais irgi nelankem, siandien nuvedziau ir....pasigailejau vaikas i asaras iskart pamates ta kita aukletoja...
ta pati asiliuko ji nuo trijų mėnesių nepaleidžia, ir net neįsivaizduoju kaip atimti
vargšas matukas, mes nors šiandien galėjom vesti, bet nevedėm .Sunku tokiems mažiams prie auklėtojų kaitos.
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 08, 08:44)
vargšas matukas, mes nors šiandien galėjom vesti, bet nevedėm .Sunku tokiems mažiams prie auklėtojų kaitos.
neveskit, jei turit galimybe penktadieniais mes jauciu irgi nelankysim penktadieni...
Sveiki,
Mano dukrytė lanko "Žiburėlio" grupę. Auklėtoja Nijolė puiki, bet visai geros ir kitos auklėtojos, kuriios naujai atėjusios. Mano mažylė niekad dar nesiskundė, kad kas būtų blogai, visad noriai pasakoja, ką veikė, ką žaidė, prašo kartu pažaisti, kaip tai daro daržely, dar ir mane pamokina. Nesuprantu, kodėl mamytei nuostabu, kad vaikas pirmą kartą penktadienį atėjęs ir pamatęs naują auklėtoją pradėjo verkti, juk visgi naujas žmogus. Nežinau, man tai viskas fainai Tą auklėtoją kuri dirba penktadieni aš pažįstu, nes kaimynės vaikas lankė, dar dabar jis ją geruoju prisimena tai vat
Mano dukrytė lanko "Žiburėlio" grupę. Auklėtoja Nijolė puiki, bet visai geros ir kitos auklėtojos, kuriios naujai atėjusios. Mano mažylė niekad dar nesiskundė, kad kas būtų blogai, visad noriai pasakoja, ką veikė, ką žaidė, prašo kartu pažaisti, kaip tai daro daržely, dar ir mane pamokina. Nesuprantu, kodėl mamytei nuostabu, kad vaikas pirmą kartą penktadienį atėjęs ir pamatęs naują auklėtoją pradėjo verkti, juk visgi naujas žmogus. Nežinau, man tai viskas fainai Tą auklėtoją kuri dirba penktadieni aš pažįstu, nes kaimynės vaikas lankė, dar dabar jis ją geruoju prisimena tai vat
QUOTE(Irma118 @ 2010 10 11, 20:11)
Sveiki,
oi... tikrai niekas nesakė, kad blogos auklėtojos aš tikiu jos puikios tiesioog mūsų mazgiams truputį sunkiau adaptuotis prie vis kitų žmonių. aš tikiu, kad dar palaukus metus kitus, mums viskas bus puiku. o penktadieniais nevedam, nes ketvirtadieniais išvaziuojam į sodybą ir nebūnam kaune
Kokio amžiaus jūsų dukrytė?
QUOTE(Irma118 @ 2010 10 11, 17:11)
Nesuprantu, kodėl mamytei nuostabu, kad vaikas pirmą kartą penktadienį atėjęs ir pamatęs naują auklėtoją pradėjo verkti, juk visgi naujas žmogus.
oi ne del to man nuostabu, ir ne delto nevesiu penktadieniais
buvo ir kitokiu dalyku, tik savo nuomone pasilaikysiu sau smagu, kad kazkam gerai, tinka, patinka -liuks mes penktadieniais neisim, kol dar turiu tokia galimybe nevest, tai nevesiu.
QUOTE(editukaaas @ 2010 10 12, 17:33)
o mano nenuorama vis prisimena tą aukletoją kuri dirba penktadienias Ziburelio grupej. Visai faina tokia, nezinau kodel cia kai kurios blogai sako zodziu super viskas
o is kur jus zinot, kuri dirba dabar penktadieniais? nes kaip suprantu, simet kita dirba, pernai kazkokia Genovaite lyg dirbo, simet tai Aldona
mes lankom 2 metai Ziburelio grupe, mums viskas liux, aukletoja Nijole tai tiesiog super, ketvirtadiedienio Audre, jei neklystu, irgi visai nieko, priekaistu nera, bet Aldona, penktadienio aukletoja, nu nzn, nelimpa man ji nors tu ka, mano vaikas buvo Genovaite isimylejes, dabar jos labai ilgisi, bet mums is vis butu geriau,jei 2 paliktu aukletojas, kam tokia kaita, sako, kad lyg tai laikinai, bet nieko nera pastoviau kaip laikinai