Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

Mes nuo rugsejo eisim i lopselio, Kaciuku grupe. Gal kas galite pasidalinti ispudziais apie siosgrupes aukletojas? Dekui smile.gif
Atsakyti
na nesuprantu,kaip galima rasyti taip apie aukletojas (stora,snukis surauktas..) juk cia jusu nuomone,tai ir pasilaikykit ja sau.O gal ir jus tokia tapsite g.gif na atsiprasau bet reikia ir mandagumo turet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2010 08 24, 07:22)
O man sis darzelis visai nepatinka. Aciu Dievui, kad cia tenka ateiti tik vasara, siaip lankom kita darzeli. Pries pora metu atvedziau, dabar nepamenu i kokia grupe, savo 3 metu sunu. Aukletojos nebuvo, o auklyte paake kad vaiko nepriims, nesvarbu, kad sarasai buvo sudaryti pries du menesius. Kai pasakiau, kad nueisiu pas direktore pasiaiskinti, tai pasiliko vaika, taciau nei vardo nepaklause. Kas nutiktu, tai net nezinotu nei kas per vaikas, nei kur mamos ieskot. Ejau i darba ir toooooks guzas gerklej stovejo.... Vistik nuejau pas direktore, paaiskinau padeti. Kai atejau pasiimti sunaus, tai aukletoja ir auklyte stovejo issisiepe, matyt velniu gavo. Po sio atvejo du metus vasara imdavau atostogas, biuletenius, kad tik vaiko nereiktu vest i si darzeli. Taip nutiko, kad sia vasara vel reikejo vest. Gerai, kad vaikui jau 5 metai, viska papasakot jau gali. Einam i Peledziuku grupe. Skustis labai negaliu, viena aukletoja visai nieko, auklyte irgi atrodo gera, o kita aukletoja, vardu Aldona, pagyvenus, stora, tai ka zinau..... Snukis surauktas, ka paklausi tai paburbuliuoja kazka po nosim.... Nu, vienu zodziu, nelimpa man sis darzelis. Vaikas irgi ne itin noriai cia eina, bet vis prasau jo, kad dar pakentetu.  Nu ir prirasiau cia

Kad ir kokia Jusu nuomone apie sita darzeli, visgi negrazu ir neetiska vadinti zmones "storais su surauktais snukiais". Visgi suauge esame. Negali gi visiems viskas patikti, tiesiog tokius izeidziancius epitetus geriau pasilaikyti sau. Taigi bukim pakantesni vieni kitiems 4u.gif
Mano sunus irgi jau antra vasara eina i sita darzeli, o siaip lankome kita. Ir tikrai nesiskundziu. O kiek teko bendrauti su direktore tai galiu pasakyt, kad tikrai malonus zmogus ir tikrai labai stengiasi, kad vaikuciams,kurie atejo tik vasarai i Sermuksneli butu smagu ir gera. Maniskis parejes ciauska ir ciauska ka jie per diena veike. Nes pagalvokit, kur reiktu vaikuti leisti jeigu sermuksnelis nedirbtu, nes vasaros atostogos tik viena men teveliams, o seneliams visai vasarai irgi nesinori rupestelio uzkraut.
Atsakyti
nu ir mes jau antri metai papuolam i si darzeli. vasarai,mes lankem tai pat peledziuku berods grupe. ax.gif as apie ta grupe tik gerai galiu pasakyt, mano vaikai tai labai patenkinti, ir aukletojos labai malonios buvo, paskutines kiek zinau vardas Janyte, nu super aukletojos. mano mazssi svo darzelyj visus metus verkdavo, del ko nezinau,o sitam darzelyj tai mano nuostabai taip noriai ejo, kad as net stebejausi,. na buvo viena vyresne aukletoja, bet man ji pasirode labai maloni, smagu buvo pabendraut, mes siandien isejom su gerais prisimunimais, ir dar tikimes kitais metais ten grysti. 4u.gif
Atsakyti
tai tik janyte ir stase peledziuku grupej geros aukletoja/auklyte. neziuri ten vaiku siaip-pati vedu savo mazaja. ir is anksciau zinau atsiliepimu apie vaiku neprieziura siam darzely... va vien del etiskumo susilaikysiu ir "neissiliesiu" bet taip noretusi issakyt ka galvoju negrazaus. zinau ir as ta aukletoja apie kuria cia kazkuri mama negraziai pasake-pritariu jai. aplinka lauke tai aplinka, bet bent vaikus padoriai priziuretu(kad jie pvz lauke nerankiotu nuoruku,kad slapi nevaiksciotu,padetu apsirengt/nusirengt,pavalgyt). suprantu kur vaikuciai jau kokiu 5m bet mano mazoji tai dar visai mazyte,daugko nemoka... kasdien bijau vaikui nuejus i darzely kad pasiimsiu jau sloguojanti ar pan... vis mastau pereit i kita darzely bet kad vaikui vel bus sunku... o ir vaika kasdien reik per asaras kalbint eit i darzely,is vakaro jau pasako kad rytoj neis i darzely ir klausia ar gerai mama? gaila vaiko...
Papildyta:
gal yra mamyciu, vedanciu pastoviai (ne tik vasara) savo atzalas i peledziuku grupe? butu smagu pabendraut 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau, netycia ne savo vardu pasisakiau blush2.gif 4u.gif . dabar jau tikroji as ax.gif

tai tik janyte ir stase peledziuku grupej geros aukletoja/auklyte. neziuri ten vaiku siaip-pati vedu savo mazaja. ir is anksciau zinau atsiliepimu apie vaiku neprieziura siam darzely... va vien del etiskumo susilaikysiu ir "neissiliesiu" bet taip noretusi issakyt ka galvoju negrazaus. zinau ir as ta aukletoja apie kuria cia kazkuri mama negraziai pasake-pritariu jai. aplinka lauke tai aplinka, bet bent vaikus padoriai priziuretu(kad jie pvz lauke nerankiotu nuoruku,kad slapi nevaiksciotu,padetu apsirengt/nusirengt,pavalgyt). suprantu kur vaikuciai jau kokiu 5m bet mano mazoji tai dar visai mazyte,daugko nemoka... kasdien bijau vaikui nuejus i darzely kad pasiimsiu jau sloguojanti ar pan... vis mastau pereit i kita darzely bet kad vaikui vel bus sunku... o ir vaika kasdien reik per asaras kalbint eit i darzely,is vakaro jau pasako kad rytoj neis i darzely ir klausia ar gerai mama? gaila vaiko...
Papildyta:
gal yra mamyciu, vedanciu pastoviai (ne tik vasara) savo atzalas i peledziuku grupe? butu smagu pabendraut
Atsakyti
Nėra smagu atrašyti, kai jauti, kad žmogus ieško kažko ..... negero. Aš sutinku, kad domėtis būtina. Tačiau vertinti darželį ir jame dirbančias auklėtojas patarčiau iš asmeninės patirties. Pavaikščiokite aplink darželį, kai vaikai žaidžia lauke, užeikite į teritoriją, matysite ir girdėsite, kaip auklėtojos bendrauja su vaikais, kiek tų vaikų aplink laksto, kaip elgiasi vaikai. Ir nevieną kartą, o keletą dienų. Pati susidarysite patikimą vaizdą.
Mano mažylis lanko „Giliukų“ grupę. Auklėtojos Edita ir Aldona mums pasakiškos papuolė. Rūpinasi kaip galėdamos. Daug pastangų įdeda,kad vaikai noriai dalivautų šventėse darželyje ir mieste. Žinau, kad visada galiu paskambint ir pasiklaust kaip reikalai darželyje ir t.t. O ir jos pačios, atsiradus kokiems nors nesusipratimams skambina... Manau tik daugiau bendravimo reikia.
Atsakyti
mes lankom meskiuku-lopselio grupe,gal kas turi ispusdziu apie sia grupe,nes dukra nieko nepasakoja, atrodo, kad tai buitu tabu
Atsakyti
na pazystama vede savo vaikina pas aldona i grupe tai girdejau ne kokiu atsiliepimu,oi ne kokiu bet cia tikrai gal kaip kam...
o kokia darzely atmosfera jau galima is vaiko spresti-jei nenoriai pasakojasi apie darzely,jei is vakaro jau praso ten ryte neiti,jei su asarom eina ar tik pamates aukletoja uzsiklykia(ir cia tikrai ne pirmosiomis pratinimo dienomis taip-is pradziu noriai ejo), jei pradejo i kelnes siusioti(ir dar tyli prisisiusiojus o jau 2m kaip pamperio nenesiojam) ir visa kita tai galima aiskia nuomone susidaryti manau...
Atsakyti
manoji eina į Zuikučių grupę. kai grįžom rugsėjį, sužinojom, kad bus nauja auklytė. bet pastaruoju metu pastebėjau, kad kai atvedu mažąją pas šią auklytę, ji nenori pasilikti lopšelyje, ima verkti. o kai ateinu pasiimti jos, visi vaikai verkia verysad.gif nežinau nežinau.... gal eiti su kuo kalbėti, nes dauguma vaikiukų nenoriai lieka. pirmais metais viskas buvo puikiai, ji labai greitai prisitaikė, o va šiemet...
Atsakyti
laba mamulytes ! gal kas lankot "giliukus"? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes lankom "Giliukų" grupę
thumbup.gif
Atsakyti