Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 02 25, 10:30)
idomu ka aukletojos veikia ir kur ziuri.? g.gif

O tai ka siulot tuos trilikamečius nuvesti i mokyklą ? nes tėvai nesugeba pasirūpinti kad nerinktų nuorukų ir t.t. ???? Ką gali auklėtojos padaryti??? Kad paskui išdaužytu tie paaugliai langus, ar patykotų vakare einančias iš darbų, ir užgauliotų??

Ištikrųjų labai idomu būtu sužinoti, ka jus darytumėt tokiu atveju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eva88: 25 vasario 2010 - 11:31
cia turbut viena is tu mamyciu,kuri tik apie save gerai galvoja,kad ji viska daro gerai,o kiti viska blogai,nes gal but ant ko nors supyksta ir tada visas pasaulis blogas,kad tik prie ko nors prikibus. dar palaukit kas isaugs is to jusu neducio.gal nuo jo reikes kenteti ir paciai ir aplinkiniams[zinoma to nelinkiu]tad nejuodinkite kitu. ar kai iseisite is kito darzelio irgi taip pradesite juodinti aukletojas ir visa darzeli?
Atsakyti
cia mano nuomone ,o ne teiginys !!!!!!!!!! lai pacios mamos atsirenka kur fantazijos kur faktai !!!! prasome gerbti zmoniu nuomone..ir nieks nieko nejuodina tam ir yra forumas kas mamos pasipasakotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar ne taip g.gif g.gif kazin ar ira baime paziureti tiesai i akis schmoll.gif nemanau....tad sekmes 4u.gif
Atsakyti
neducio mamyte!gal jus kartais pazystate tuos nenaudelius is dainavos ir eiguliu rajono? blink.gif kurie niokoja musu kiema. verysad.gif o aukletojos tikriausiai kad neziuri per langus kad nieko nemato kas kieme daros tongue.gif . lotuliukas.gif o jei galetu tai ziuretu ir ziuretu;ziuretu ir ziuretu visa diena lotuliukas.gif
Atsakyti
na jau kas jau kas,bet neducio mamyte tai galetumet ir nekalbeti taip apie "kaciuku gr.",nes kazin ar ne jusu vaikas buvo aukletoju mylimiausias g.gif .Kiek ateidavau i darz.tai vis Nedas sededavo aukletojoms arba auklytei ant keliu.Ir del sirgimo:pats Nedutis budavo tikrai ne viena karta su sloga atvestas.Ir dar kaip 9-aukstis gali viska matyti jei musu vaikucius vesdavo i lauka is kitos puses???? g.gif g.gif g.gif Sorry jei izeidziau,bet sakau kaip pati matydavau.
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 02 24, 21:14)
na taip ustat ir nelankom ten 4u.gif privaziuoja ir is eiguliu,dainavos ir t t

ne vien sito darzo kieme pilna nepilnameciu ,kurie ir paruko ,ir kokio sidriuko patraukia.visu darzeliu kiemuose ju pilna.taip kad nereikia varyt vien ant sito darziuko.o kaip juos isvarys?pabandyk uzjudint,tai nakti suleke visa darzelio teritorija nusiaubs.ir policija nespes padet.tie piemenys-visu darzeliu nelaime verysad.gif
Atsakyti
mano dickis lanko sita darzeli nuo 2.3 metuku, nieko nesiskundziu, dabar lanko zibureliu grupe, vaikas net savaitgali nori eiti i darzeli, taiverkianciam vaikui turiu aiskinti, kad jis nedirba ir nieko jau cia nepadarysi teks laukti pirmadienio, tiesa, aplinka nekokia, erzina ir tie paaugliai, kurie viska niokoja, pastate pili, ir nebera pilies, nes tie paaugliai ja sulauze, nzn ka cia reiktu daryti, gal kokia auksta tvora pastatyti ir nakciai uzrakinti, vienas kazkuris darzelis taip daro, tik nepmenu kox... ka besakyti, kad patys zmones laipioja per ta pacia tvora, taip lyg ten varteliai butu... blink.gif kol nebus normaliai atitverta teritorija tol nieko nebus, manau. kodel va maciau raseiniuose, pilnas kiemas visokiu karstyniu ciuozyklu ir dar visokiu uzsiemimu pastatyta vaikams, nudazyta, atsiezinta viskas, niekas nevaiksto, nors ir atrakinta, niekas nesulauzyta, bandem su vaikais uzeiti (tai buvo vasara) bet tiesiog nedrasu buvo, nes daugiau nieko nebuvo...manau cia nuo direktores dar daug kas priklauso... blush2.gif
Atsakyti
aš manau, kad čia atskiras klausimas, tiesiog Kaune nėra išvystyta paauglių užimtumo sistema, jie neturi, kur rinktis, būti nori kieme, o nėra jiems kur, tai ir eina į visokius darželius..... baisu, bet čia tikrai ne direktorės kaltė, sakyčiau čia jau seniūnijos reikalas..... o Šermukšnėlis man laaaabai tinka ir patinka, einam nuo 16 mėnesiukų, ir esame labai patenkinti. kartais man tenka pavėluoti pasiimti mažutę, tai auklėtoja Nijolė mielai palaukia manęs blush2.gif
Atsakyti
labas mamytės,
as sioje svetaineje dar naujoke, bet labai noreciau suzinoti jusu nuomone apie sermuksnelio darzelio girinuku gr, nes ten vedeja uzrase mano mergyte.
labai lauksiu komentaru apie aukletojas.
Atsakyti
Gegužės 25d.17,00val.bus šios grupės šventė-spektaklis,jei įdomu ateikit,pamatysit kaip auklėtojos dirba su vaikais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nutariau ir as pasisakyti. Nors aš vedu savo vaikus į kitą darzelį, bet vasara tenka eiti į šermukšnelį, tai nieko ten baisaus nėra kaip kad nupasakoja.kas liecia aplinka, tai sutinku kad nykoka, bet ar labai daug darzeliu sutvarkyti. kas kaip gali tas po truputį tvarkosi.kodėl niekas nesako dėl to, kad suaugę vedžioja šunis po darželio teritoriją. g.gif
aš manau tik tada bus tvarka darželyj, kai užtvers tvorą, kad butų rakinami vartai,ir negalėtų kas nori vakaroti darželio teritorijoj.
Ir dar pasikartosiu, kad blogam žmogui visur blogai, kokiam darželyj jis bebūtų. manau reikai žiūrėti kad vaikui būtų gerai, o ne tai kad mamai patiktų auklėtoja. 4u.gif
Atsakyti
O man sis darzelis visai nepatinka. Aciu Dievui, kad cia tenka ateiti tik vasara, siaip lankom kita darzeli. Pries pora metu atvedziau, dabar nepamenu i kokia grupe, savo 3 metu sunu. Aukletojos nebuvo, o auklyte paake kad vaiko nepriims, nesvarbu, kad sarasai buvo sudaryti pries du menesius. Kai pasakiau, kad nueisiu pas direktore pasiaiskinti, tai pasiliko vaika, taciau nei vardo nepaklause. Kas nutiktu, tai net nezinotu nei kas per vaikas, nei kur mamos ieskot. Ejau i darba ir toooooks guzas gerklej stovejo.... Vistik nuejau pas direktore, paaiskinau padeti. Kai atejau pasiimti sunaus, tai aukletoja ir auklyte stovejo issisiepe, matyt velniu gavo. Po sio atvejo du metus vasara imdavau atostogas, biuletenius, kad tik vaiko nereiktu vest i si darzeli. Taip nutiko, kad sia vasara vel reikejo vest. Gerai, kad vaikui jau 5 metai, viska papasakot jau gali. Einam i Peledziuku grupe. Skustis labai negaliu, viena aukletoja visai nieko, auklyte irgi atrodo gera, o kita aukletoja, vardu Aldona, pagyvenus, stora, tai ka zinau..... Snukis surauktas, ka paklausi tai paburbuliuoja kazka po nosim.... Nu, vienu zodziu, nelimpa man sis darzelis. Vaikas irgi ne itin noriai cia eina, bet vis prasau jo, kad dar pakentetu. Nu ir prirasiau cia
Atsakyti