Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

mano mazuliukas lanko 6 grupe wink.gif
Atsakyti
kaip jums sekasi? bigsmile.gif del tos aplikos tai galvoju kad gal reiketu kazkaip tevus itraukti i talka ar paprasciausiai butu galima balandzio men netgi kaip svente suorganizuot kaip pvz"piknika" viso darziuko teveliai,aukletojos ir vaikuciai thumbup.gif .juk bendrom jegom vis lengviau!
Papildyta:
kaip jums sekasi? bigsmile.gif del tos aplikos tai galvoju kad gal reiketu kazkaip tevus itraukti i talka ar paprasciausiai butu galima balandzio men netgi kaip svente suorganizuot kaip pvz"piknika" viso darziuko teveliai,aukletojos ir vaikuciai thumbup.gif .juk bendrom jegom vis lengviau!
Atsakyti
lankem si darzeli metus....kosmaras gerai kad pabegom i kita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif istisus metus verkdavo kai palieki,nenoredavo eiti.....
Atsakyti
mum sis darzelis schmoll.gif kurios mamytes is musu grupes buvo protingos visos pabego thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neducio mamyte: 20 vasario 2010 - 15:26
o liko neprotingos??!!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 02 20, 16:26)
mum sis darzelis schmoll.gif kurios mamytes is musu grupes buvo protingos visos pabego thumbup.gif

Mano sūnus noriai jau antri metai eina į darželį, jam ten smagu. Aš labai džiaugiuosi „Giliukų“ gr. kolektyvu Edita,Aldona ir Kristina.Mano nuomone, kuo mažesnis vaikas tuo sunkesnis išsiskyrimas su mama, nesvarbu kokį lopšelį-darželį belankytum.
Atsakyti
QUOTE(ziuziene @ 2010 02 22, 21:13)

Aš tada prie tų neprotingų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ne vieną kartą jau rašiau,bet pasikartosiu ir darkąrt. kad vis negaliu,įkišu nosį paskaitinėt ir nesusilaikau savo trigrašio neįkišus. Dičkis nuo dviejų metukų lanko šį darželį,šiemet jau paskutiniai metai paruošiamukuose.
Galiu tik padėkoti dukrelės lopšelio auklėtojoms Adai,Jūratei ir auklytei aciuks.gif (meškučių grupė),buvusioms sūnaus ir dabartinėms mergaičių auklėtojoms Vidai ir Jurgitai (girinukų grupė) aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ,o ir paruošiamukų auklėtojoms Rasai ir Dianai (voveraičių grupė) neturiu blogo žodžio.

Jei rimtai tai man labai įdomu būtų iš tų protingų pabėgusių mamyčių ką nors konkrečiai sužinoti kas privertė taip bėgti ir vaikus nuo šito darželio gelbėti.... g.gif
gal aš ko nepastebiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medison: 23 vasario 2010 - 16:39
QUOTE(ziuziene @ 2010 02 22, 22:13)

netai kad neprotingos bet visi ziuri pagal galimybes ir gyvenama vieta mums tiesiog gal tokios grupes pasitaike.....bet pati matau kaip ten vaikai kieme renka nuorukas o aukletoja pasako tik nedek i burna verysad.gif tai su sese pakraupom....o pries tai metus lankem tai visko buvo
Papildyta:
[quote=medison,2010 02 23, 17:37]
Aš tada prie tų neprotingų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ne vieną kartą jau rašiau,bet pasikartosiu ir darkąrt. kad vis negaliu,įkišu nosį paskaitinėt ir nesusilaikau savo trigrašio neįkišus. Dičkis nuo dviejų metukų lanko šį darželį,šiemet jau paskutiniai metai paruošiamukuose.
Galiu tik padėkoti dukrelės lopšelio auklėtojoms Adai,Jūratei ir auklytei aciuks.gif (meškučių grupė),buvusioms sūnaus ir dabartinėms mergaičių auklėtojoms Vidai ir Jurgitai (girinukų grupė) aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ,o ir paruošiamukų auklėtojoms Rasai ir Dianai (voveraičių grupė) neturiu blogo žodžio.

Jei rimtai tai man labai įdomu būtų iš tų protingų pabėgusių mamyčių ką nors konkrečiai sužinoti kas privertė taip bėgti ir vaikus nuo šito darželio gelbėti.... g.gif
gal aš ko nepastebiu?

tiesiog tam kieme auga daug pazistamu...ant suoliuku nuolat sedi jaunimas ruko geria....na as cia nenoriu visko kalbeti bet aplinka tikrai nekokia kaip mamytes eina pasimt vaikiuku ar veda nieko nemato kas dedasi diena kaip pacanai neina i mokyklas 13meciai svampia visokius brudus o musu vaikuciai tuo tarpu buna lauke....keiksmazodziu milijonas,pati esu nekarta pakelusi suma darzelyje prie suoliuku! oi kaip pamenu!!!kaip as saukiau....jusu vaikiukai nesirgdavo??musu grupes tai nuolat...tiesiog del pusvalanduko tigedavo perenkti ir vaikai atlapi iseina i lauka...mes dirbam nieko nematom...priesais 9 auksti gyvena daugybe zmoniu jie viska mato pasako....taip ir susiduri su realybe. as nekalbu apie visas grupes ir ju aukletojas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liepal @ 2009 08 18, 23:25)
as ten savo vaiko nevesciau. neperseniausiai maciau, kaip du maziukai kokiu 3-4 metu sedejo dviese be aukletojos ilgokai lauke.

mes matem netiek 4u.gif cia juokas ka jus matet mirksiukas.gif renka ir nuorukas doh.gif o gal ten taip vaikai mokinami rusiuoti siuksles unsure.gif
Atsakyti
kazin kur tie tevai ziuri ir nemato ka ju 13-metis veika pamoku metu unsure.gif kiek maciau tai butent is tu aplinkiniu namu ir subega mokinukai "pazaisti" ant jau vadinamos pilies ir tt.
Atsakyti
QUOTE(ziuziene @ 2010 02 24, 20:51)
kazin kur tie tevai ziuri ir nemato ka ju 13-metis veika pamoku metu unsure.gif kiek maciau tai butent is tu aplinkiniu namu ir subega mokinukai "pazaisti" ant jau vadinamos pilies ir tt.

na taip ustat ir nelankom ten 4u.gif privaziuoja ir is eiguliu,dainavos ir t t
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 02 24, 22:14)
na taip ustat ir nelankom ten 4u.gif privaziuoja ir is eiguliu,dainavos ir t t

as kazkaip cia nesuprantu kuo kaltos darzelio aukletojos kad kieme prieina visokiu paaugliu ir siukslintoju?mano maziukas tai lanke kita darzeli,bet kai vasara uzsidare atostogoms tai laikinai atejome i si darziuka ir cia mums labai patiko ir pasilikome visam laikui.labai aciu aukletojoms aldonai ir violetai jos tiesiog super,berods lankeme Kaciuku gr.Labai dekinga ir Varlyciu gr aukletojoms.dabar maniskis jau mokykloje .
Atsakyti
QUOTE(ziuziene @ 2010 02 24, 20:51)

idomu ka aukletojos veikia ir kur ziuri.? g.gif
Atsakyti