SVEIKOS
pas mus švente buvo vakar. Tai super tikrai negalvojau, kad šitaip šauniai aukletojos gali paruošt mišrios grupes pagal amžių vaikučius, fantastika. šaunuoles
Sveikos mamos
Gal kas galėtų pakomentuoti darželyje esančias priešmokyklines grupes ar grupę? nežinau kiek jų yra ačiū!
Gal kas galėtų pakomentuoti darželyje esančias priešmokyklines grupes ar grupę? nežinau kiek jų yra ačiū!
QUOTE(violence @ 2009 06 10, 23:40)
Sveikos mamos
Labukas zinau kad yra dvi priesmokyklinio ugdymo grupes, o pakomentuoti negaliu nes kiekvienos mamos skirtingas poziuris, vienai patinka kitai ne. Taip kad kitu nuomone tikrai nepasitikeciau.
Sveikos,mamytės .
Nuo liepos 1 d. mano mergina du mėn. lankys jūsų darželį. Truputį neramu Dar nežinau į kokią grupę papuolė,bet lyg girdėjau į 6-tą. Gal kurios vaikutis lanko tą grupę ?
Nuo liepos 1 d. mano mergina du mėn. lankys jūsų darželį. Truputį neramu Dar nežinau į kokią grupę papuolė,bet lyg girdėjau į 6-tą. Gal kurios vaikutis lanko tą grupę ?
sveikos mamytes.noriu ir as pasakyti savo nuomone apie šį darželi. prisiskaičiau as cia istisus metus tokiu blogu atsiliepimu...nes mes nuo liepos pirmos einame i Šermuksnelį., tai visa birželį stresavau ir su baime laukiau liepos pirmos.bet pasirodo kad mano vaikams ten labai patinka,aisku pirma diena buvo verkimo,ir as su skaudančia širdimi juos palikau.mano didysis is vis labai jautrus, jei labai susijaudina net mikciot pradeda,tai bijojau kad visai nepakalbes, abu eina i viena grupę,aukletojos jaunos,vaikams patinka,.mano vaikai kosiu nevalgo, o sake kad cia košė jiems skani.dabar einam kiekviena ryta, ir viskas normaliai.jokių problemu.
as ten savo vaiko nevesciau. neperseniausiai maciau, kaip du maziukai kokiu 3-4 metu sedejo dviese be aukletojos ilgokai lauke.
as vedu savo dicki nuo 2.3 metuku, dabar jam jau 4, pasakysiu, kad esu labai patenkinta, buvom zuikuciu grupej, o dabar zibureliu, tai esu labai viskuo patenkinta, tik kai vasara, daug iseina atostogu mano zuikuciui truputi streso buna, bet mes ji visam memesiui is darzelio pasiimam tada, ryt vel pradesim eiti, aisku, bus oziuku, nieko kitaip ir nesitikiu maziuka jau irgi uzrasem i si darzeli
as kai ieskojau darzelio savo vyrukui tai nekokiu kalbu apie si darzeli prisiklausiau-ir kad maistas pakankamai prastas,ir su vaikuciu prieziura kai kurios aukletojos "slubuoja",tai prisigazdine nevedem i ji,o i gretimai esanti mazyli nuejom.Ir jau nepykit mamos cia rasancios ( ),bet net to darzelio forumuose taip neigiamai apie aukletojas neraso ne i is vienos grupes, kaip kad cia vis surandu komentaru.Nesakau kad visos aukletojos prastai dirba,bet uztenka vos keliu vardui sugadinti,o jei nieko situacijai pagerinti nedaroma, tai darzelio valdzia taip pat yra atsainaus poziurio i savo darba ir i surinkta kolektyva
na manau,jei taip blogai cia butu,kaip visos raso,tai nei vieno vaikucio teveliai nevestu i si darzeli.Patys teveliai nezinom ko norim is tu aukletoju ir to darzelio.Reikalaujam visko daugiau is aukletoju,bet is tikruju reikia patiems(-cioms) daugiau su savo vaikuciais uzsiimt ir lavint,o aukletojos gali tik patobulint.(Cia mano nuomone)
sveikos mamos. Labai daug tenka skaityti neigiamų atsiliepimų apie šį darželį.O mano nuomonė labai gera. Mano jau antras vaikas lanko Šermukšnėlio darželį, vyresnėlė, kuri dabar pirmokė ten su malonumu lankė dailės, folkloro užsiėmimus,o mažasis dar per mažas užsiėmimams. Sutinku, darželio aplinka nėra pavyzdinė,kad ne visos auklėtojos yra atsidavusios vaikams, bet mums tiesiog pasisekė patekti į gerų auklėtojų rankas, ten tikrai yra puikių,išradingų pedagogų. Pvz. vaikui lankant folkloro ansamblį teko ne kartą dalyvauti "Kauno dienose" ir kt renginiuose.
Kai vaikas nuo pirmų dienų su malonumu eina į darželį, tai geriausiai parodo,kad jam ten gera...
Kai vaikas nuo pirmų dienų su malonumu eina į darželį, tai geriausiai parodo,kad jam ten gera...
mano vaikiukas lanko si darziuka ir esame visai patenkinti ir grupes kolektyvas labai fain.tik vienas minusas siam darzeliui del aplinkos tas pesciuju takas skersai darzelio atrodo nekaip!!!!!
rintintin,gal galeciau paklausti i kokia grupe vedat savo mazuliuka?