Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Šermukšnėlis"

Tai Linuute turbūt ne visi namie g.gif
Atsakyti
Visi ,visi namie mirksiukas.gif
Pasakysiu tik viena dalyka,vaikas pas mane is tikruju praveme istisa nakti,po darzelio maisto.Ir taip jau ne pirma karta!!!!
O visa kita,pacios atsirinkit kur tiesa gali buti kur ne.
Man is vis,toks ispudis,kad man tik vienai rupi mano vaikas siame darzelyje,o visos kitos mamos,tyliai sau,kaip sakant,gilia sakni knisa!!!!Tyliai snekasi tarpusavyje,o tiesiai nieko pasakyt negali!!!!

Papildyta:
Mildazyte ,o jus kur savo vaika vedat,i kuri darzeli????

Atsakyti
Labas Linuute, Aš savo vaiką vedu į šį darželį meškučių grupę nuo rugpjūčio mėnesio ir pokolkas jokių problemų dėl maisto neiškilo, ne karto nevėmė, neviduriavo ir panašiai.
Norėčiau Jūsų Linuute paklaust, kodėl pirmą apipilat daržely purvu dėl maisto gaminimo, po to rašote citata <<<PANEIGIU viska ,ka pries tai buvau rasius!!!!! Na ka.Norejau tokiu drastisku pasisakymu,patikrinti ar kas nors sureaguos.>>>
Po to vėl rašote tą patį. Ar nereiktu laikytis vienos nuomonės. Kodėl kasdiena keičiat savo nuomone??? g.gif g.gif g.gif

Papildyta:
KAM PANEIGĖT JAI TAI TIESA??????????
Atsakyti
direktorės vietoj tooookius Linuutes pasisakymus, įvardijamus provokacijomis,aiškinčiausi teisinėse struktūrose. Juk čia viešas žmogaus šmeižimas ir ne tik...
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 10 28, 08:14)
Labas Linuute, Aš savo vaiką vedu į šį darželį meškučių grupę nuo rugpjūčio mėnesio ir pokolkas jokių problemų dėl maisto neiškilo, ne karto nevėmė, neviduriavo ir panašiai.
Norėčiau Jūsų Linuute paklaust, kodėl pirmą apipilat daržely purvu dėl maisto gaminimo, po to rašote citata <<<PANEIGIU viska ,ka pries tai buvau rasius!!!!! Na ka.Norejau tokiu drastisku pasisakymu,patikrinti ar kas nors sureaguos.>>>
Po to vėl rašote tą patį. Ar nereiktu laikytis vienos nuomonės. Kodėl kasdiena keičiat savo nuomone???  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
KAM PANEIGĖT JAI TAI TIESA??????????

Mildazyte,o jus pora vaiku turite ar viena??? g.gif
As savo maziu vedu i ta darzeli ne pirmus jau metus ir per visus tuos metus,yra buve daug visokiu bajeriu su tuo maistu.Linkiu,kad jusu vaikui to nenutiktu!!!!
O savajam paneigime,norejau paneigti,pasisakymus apie direktore,o gavosi taip,kad ir apie maistuka isejo.
Papildyta:
QUOTE(Nicola @ 2008 10 28, 08:18)
direktorės vietoj tooookius Linuutes pasisakymus, įvardijamus provokacijomis,aiškinčiausi teisinėse struktūrose. Juk čia viešas žmogaus šmeižimas ir ne tik...

Istatymus gerai ismanau(su jais kiekviena diena susiduriu),taip,kad jei nors kiek domites jais brangioji Nicola,tai pati suprantate,kad nieko tas darzelis nelaimetu.

p.s.jai dar kam cia labai smalsu,tai galiu pasakyti tik tiek,kad pasisnekejom su direktore,viska ramiai issiaiskinom.O jai dar kam cia labai idomu kas ir kaip,rasykit man i az......

Atsakyti
Lengva į kitus žiūrėti,kas ką blogo daro, manau linutei reikėtu pasiskaityti ir apie save skundai.lt
Manau taip pat nemalonu tai skaityti,
Bet gal jie irgi tikrina jūsu reakcija, nemanot???
Atsakyti
QUOTE(JUSTĖ 222 @ 2008 10 29, 09:11)
Lengva į kitus žiūrėti,kas ką blogo daro, manau linutei reikėtu pasiskaityti ir apie save skundai.lt
Manau taip pat nemalonu tai skaityti,
Bet gal jie irgi tikrina jūsu reakcija,  nemanot???

Gal galetumet mestelt nuorodele???Idomu butu pasiskaitinet,nes dar tikrai neteko g.gif
Papildyta:
Juste 222 o Jus iskur zinote,kur as dirbu ir kuom uzsiimu??? g.gif Manau,kad as jus greiciausiai pazystu,nu bent jau is matymo,tai jau tikrai.Jai kas Jums ramybes neduoda,tai gal prieikit prie manes ir asmeniskai issakykit savo nuomone.Kazkaip idomiai atrodo,kad prisijunget prie supermamos,tik tam ,kad mane pakomentuoti doh.gif
Atsakyti
mano maziukas veme sestadieni 1 karta, paskui viduriavo, galvojau uzvalge ka, bet prisiminiau, kad vienas vaikas darzely lyg visa savaite ar tai veme ar tai viduriavo, tai manau cia virusas, nes po keliu dienu brolis irgi apsiveme net 7 kartus ir dar dabar viduriuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2008 11 12, 22:54)
mano maziukas veme sestadieni 1 karta, paskui viduriavo, galvojau uzvalge ka, bet prisiminiau, kad vienas vaikas darzely lyg visa savaite ar tai veme ar tai viduriavo, tai manau cia virusas, nes po keliu dienu brolis irgi apsiveme net 7 kartus ir dar dabar viduriuoja  blink.gif

Na mano sunus dar tik antras menuo kai lanko si darzeli, pasiliekame dar su asarelemis, bet zinau, kad jis ten ir pavalges ir priziuretas ir prisizaides iki valios. iki siol buvo labai nevalgus, o pradeje lankyti darzeli kemsa nuolat ax.gif kol kas jokiu skundu neturiu, aukletojos tiek pasitinka, tiek islydi ir dar susako, ka vaikas veike visa diena, kiek valge, ar miegojo ir pan. smile.gif
Atsakyti
zinau kad siam darzelyje prasiaute roto virusas. zadu neuzilgo pradet vest savo maziu i si darzeli(gal po sav ar dvieju). ar jau visi vaikuciai pasveike? gal mums dar palakt kad neuzsikrestume? kaip "pakelet" liga? ar yra cia mamyciu kuriu vaikuciai eina pas pacius maziausius i grupe? papasakokit kaip ten kas
Atsakyti
QUOTE(ievaite @ 2009 02 28, 16:08)
zinau kad siam darzelyje prasiaute roto virusas. zadu neuzilgo pradet vest savo maziu i si darzeli(gal po sav ar dvieju). ar jau visi vaikuciai pasveike? gal mums dar palakt kad neuzsikrestume? kaip "pakelet" liga? ar yra cia mamyciu kuriu vaikuciai eina pas pacius maziausius i grupe? papasakokit kaip ten kas

Mano mergaite eina i maziausiu meskuciu grupe.Tikrai joks roto virusas nesiaucia,jei tai butu tai tikrai aukletojos perspetu .Pakolkas as niekuom nesiskundziu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif
Norejau paklaust kaip vaiku isleistuves, ar seimos svente praejo? ar dar bus gal tiktai? Klausimai iskylo toks, kad musu grupeje jau pries pat geguzes men buvo pasakyta (ir nuspresta), kad jokiu tokiu svenciu siemet nebus! Nes aukletojos siemet nespejo joms pasiruost, vaiku paruost verysad.gif Na, as vis dar tikiuosi ir laukiu, .... nes iki siol buvusios ir matytos seimos sventes, rengiamos vasaros pradzioje, budavo labai mielos, grazios.... O dabar..... Net nebezinau ka ir galvot? ar vaikai taip "pagedo", kad aukletojos "nespejo" ju paruost, ar aukletojos patingejo? (nes taip pasakyta buvo labai jau anksti g.gif )
Gal cia visame darzelyje tokia naujove?
butu gera isgirst kaip kitose grupese yra (ar buvo) siemet....
Atsakyti