Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

va radau kas dar LT prekiauja maclarenais http://www.babymarke...kes/vezimeliai/
Atsakyti
vienžo, turiu išsvajotąjį vežimuką techno XT thumbup.gif ryt bandysim lauke, šian ritinėjomės po namus - patinka ir man, ir mažiui wub.gif klausimukas - ar kai lankstot nugarėlę, spaudžiat tuos plastmaisukus iš abiejų šonų? g.gif nes kažkuo gi reikia stumtelt ir nugarėlę pačia ax.gif ir dar - ar rankenos truputį kliba? Na, vežiojant nesijaučia, bet jei stovinčiam paklibini, tai truputį kliba? g.gif

o šiaip, tikrai esu labai patenkinta, pažiūrėsim, kaip bus po ralio lauke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu su nauju pirkiniu.Kur pirkot? Kokia spalvyte?Kiek ziurineju,tai tu xt spalvytes tik pilkos.Kazkaip man nelabai,vaikui kazko ryskesnio noretusi. Kiek mokejot?
O kaip tas naujas maclarenas,kur raideles xlr berods?Kuom jis skiriasi nuo xt?
Vat toki grazuoli ebejuje radau. 165 svaru.Tik va idomu kiek jis su visu atsiuntimu kainuotu.
user posted image
Atsakyti
pirkau per vokiečių ebay per SM tarpininkę grapus. Su viskuo kainavo 880Lt, jei mokat patys užsisakyt darpigiau kainuos. XLR - didesnis modelis + sunkesnis. Įtraiu čia jau visai stambaus sudėjimo kūdikiams ir vaikams toks dydis tiktų....na, ar šiaip mėgstantiems platumas. Beje, pradžioj irgi kiek dvejojau dėl pilkos spalvos, bet paėmiau su raudonu ir super "atmuša" tą pilkumą, jis toks man stilingas, gražus pilkumas. Žodžiu, man spalva realybėj labiau net patiko, nei paveikslėlyje ax.gif
Atsakyti
Tai mums xt uzteks,tik spalvos man nelabai.Gal siu metu kolekcijos spalvos keisis? Quest tai labai graziu yra,bet tas amortizatoriu neturi.O as noriu,kad nesikratytu mano lelyte.
Skelbiu lt radau viena pasiulyma,ar jusu toks kaip tas su raudonais?Ir kaina panasi.
Vezimas
Atsakyti
toks, toks - išbandžiau lauke - superinis, tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2008 01 05, 17:22)
Tai mums xt uzteks,tik spalvos man nelabai.Gal siu metu kolekcijos spalvos keisis? Quest tai labai graziu yra,bet tas amortizatoriu neturi.O as noriu,kad nesikratytu mano lelyte.
Skelbiu lt radau viena pasiulyma,ar jusu toks kaip tas su raudonais?Ir kaina panasi.
Vezimas

O tai cia sportinukas ar sketukas labiau? Ar musu ziemai tiktu? Ir ar yra su istisine rankena ar tik su atskirom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 07 sausio 2008 - 15:30
QUOTE(svetelis @ 2008 01 07, 15:15)
O tai cia sportinukas ar sketukas labiau? Ar musu ziemai tiktu? Ir ar yra su istisine rankena ar tik su atskirom?

Skėtukas nuo sportinuko pagrinde ir skiriasi tik sulankstymo principu... Vieni i lazdą lenkiasi, kaip skėtis.... Kiti per pus smile.gif Skėtukų su ištisinėm rankenom jaučiu ir nebūna g.gif
Šiaip rimtas "sportinis" vežimukas... Išdandytas įvairiom sąlygom. Tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 01 07, 16:36)
Skėtukų su ištisinėm rankenom jaučiu ir nebūna  g.gif

Kaip pas Maclarenus nežinau, bet apskritai tai būna mirksiukas.gif

Pvz.: Jane Carrera:
user posted image

arba

BBC Allegro:
user posted image
Atsakyti
Mamos, nusiziurejau Maclaren MX3. Gal kas jau turite toki? Labai buciau dekinga jeigu pasidalintumet patirtim.
Atsakyti
Neapsisprendiu ar Maclaren vezimeli ar peg perego centro completo doh.gif doh.gif
Svarbu labai labai svoris, lengvai susilanksto, gulima padetis. Kaip supratau Maclaren su atsikrom rankenom g.gif , o jos i viena nepasidaro? O kiek sveria mazdaug sie vezimeliai?
Atsakyti
Labai susidomejau Maclaren vezimeliais, nes kiek supratau jie labai lengvi ir manievringi. Man savaji vezima teks laiptais nestis is/i penkta auksta, tai pagalvojau, kad man sis vezimas pats tinkamiausias. Norejau paklausti ar teisingai supratau, kad kudikiui yra tinkamas tik vienintelis modelis MX3, visi kiti sportiniai vezimeliai? Gal kas neseniai Lietuvoje pirkote, kiek kainavo ir kur radote?
Atsakyti